Kızlar merhaba size bişey dıyecem biz şimdi bayram da köy'e gıdecez annemin yanına hata çok kalacam orda bir buçuk yıldır gitmemişim benim bir tane dayım beni aradı dedi Siz köye geleceksiniz Ben de eşimi getirip tatile geleceğim sizin orada ama otel fiyatları çok yüksek evin anahtarını bana ver Ben eşimle sizin evde kalacağım eşim de izin vermedi bana dedi söyle Hayır gelmesinler ben ne diyeyim sizce oda dedi kimse evde yok bide aile apartmanında oturuyor uz
Daha neler benim evimde ben yokken başkası kalcak kesinlikle kabul etmem bunuda açık açık söylerim
Eşim istemiyor de anneni niye araya sokuyorsun ki
Ben söyle sen tonca laf söyle ler yemin ederim o yüzden
Kız bunlar yüzsüz mu tövbe evlenmeden bizim evdede eşimin ailesi kalmak istedi eşyalar gelmişti kesinlikle olmaz bunu duymamış olayım dedim ne alaka ya ben yokken benim evimde
Evet canım bende istemiyorum bence hiç kimse istemez
parasinyiksa tatil yaomayiversin . millet ne yuzsuz yaa. siz nekadarlik butce ayirdiniz indirim yaptiririz falan deyin . ve direk de yani ben evimde ben yokkan kimseyi kabul etmem diyir esimde. donun cekmecede sutyenin cekmecede yani duracak ne munasebet elalem gelip karistirsin
Parasi yoksa otele tatile de gitmesin bir zahmet 😏
Bende olsam kabul etmem kim olursa olsun ha evde olurum o ayrı ama ben evde yokken kimseye evimin anahtarını vermem
Bende dedim zaten annem de dedi tatil parası varsa otel parası da olsun eşim çok iyi biri aileme karşı ama kimse evde yok izin verme di ben kendim de istemiyorum bide halıları mı kaldır mışım işte onlara normal gibi geliyor bir evde kalmak
Ne alaka yav tövbe estağfurullah. Eşim izin vermedi de kestirip at.
Annem e söyle dım canım o kadar ısrar ediyor annem de dedi tatil parası varsa otel parası da vardır ben söyle rım dedim ben dedim evde olsam başım üstüne yerleri var ama ben eşim evde olmayacaz
Anneniz yerden göğe kadar doğru bir Kelime kullanmış. Ayrıca ben evde de olsam yine başımın üstünde en fazla 2 günü vardır. Tatile parası var ama otele yok. Valla tatil yapmayı seviyorlardı her şeyi göze alacaklar...
Bu arada anneni tebrik ederim bazıları aman kardeşimin gönlü kırılmasın laf söz olmasın diye kalsın n'olacak der en azından net bir şekilde yok diyen bir anneniz var çok iyi
Annem hep çocuk ları mutlu olsun ister annem der eşiyle arası bozulmasın o yüzden biz mutlu olalım diye herkes ı alır karşı sına
E senin evin otel mi kabul etmem
Ayn canım kabul etmedim zaten hata şaşırdım da ilk dediği zaman da
Bunu sana teklif edip zor durumda bırakan dayınin aklı peki ne insanlar var ya
İşte canım anlam ası lâzım dı bide aile apartmanında kalıyor uz yani hiç uygun olmaz
Ne munasebet yaa hayatta kabul etmem. Kirilirsa kirilsin yani esim istemiyor de bu kadar basit
Söyle dım az önce mesaj atım
Ben o hatayı bir kere yaptım evi ahıra çevirip bırakıp gittiler. Aile apartmanında hoş karşılamazlar dayı de. Senden sonra bana eziyet ederler de.
Eşim istemiyor demen yeterli. Her yerde uygun pansiyon vardır diye düşünüyorum bizde kaç kez kaldık amaç yatıp uyumaksa en ucuzunda da kalınabilir
Dedi sizin evde kimse kalmaz biz rahat oluruz yok böyle şöyle dedi hiç istemiyorum şimdi gidip mesaj atacam eşim istemiyor diye annem ede söyle dedim
Anneni karıştırma boş ver laf söyleyecek insanlarsa annen de arada kaynamasın. Bunun için kötü olacaksanız da olsun. Bir de eşinin ailesi var heralde apartmanda ekstra saygı duymaları lazım sana laf gelebileceğini düşünmeleri lazım
Evet canım laf gelir ama onlar anlamıyor bide yaşça büyük ler benden ama düşünmediler ben kendim gidip söyle yecem istiyorsa hiç konuşmasımlar benle
Aynen canım boş ver böylesi için can sıkmaya değmez
Ben yokken kimsenin evimde kalmasını istemem
Bende öyle canım bide bir aya yakîn kalacam ailem de
Haklısınnnn sen bencede hoş olmaz
Ayn canım kimse den çekinmem gidip söyle yecem
Kabup etmem benim evim gunu birlik tutulan evlerden mi kendisinin dusunmesi lazim.evden bir esyan kaybolsa sorumlusu onlar olur ki yatak odam ozel.seylerim vardir ne alaka yani gidip apart tutsun madem otel.pahali geliyorsa günlük tutulan yerler var sonucta
Tatil parası varsa otel parası da olsun evet insan ın yatak odasında özel şeyleri var bende ona söyle yecem eşim izin vermiyor diye
Yuh. Eşin sonuna kadar haklı zaten de dayın nasıl utanıp çekinmeden boyle bir teklifte bulunmuş anlamadım
Bende istemiyorum eşim de istemiyor eşim dedi evde olsaydık gelip kalabilir lerdi ama evde değil iz hata bir aya yakın annem lerde kalacam
Sizin yerinizde olsam asla kabul etmem ayrıca gerçekten eşiyle mi gelecek ben bunu da merak ettim şimdi?
Evet eşiyle gelecek bende istemiyorum zatenn söyle dım onlar a az önce eşim istemiyor diye
Acaba onlar evde yokken senle eşininin onların evinde kalmasına izin verir miydi
Ben kendim kalmam canım onlar kabul etse bile çok ayıp bişey bence
Acik acik soyleyeceksin, kusura bakma dayı ben evdeyken basimin ustunde yeriniz var ama biz evde yokken esiminde benimde rizaniz yok sonucta burasi bizim mahremimiz de kestir at.
İşte onlar öyle anlamıyorum canım ben mesaj atım dedim eşim izin verme di
Anahtar sizin, birak onlar stres olsun. Kimseye evimin anahtarini sunmaya mecbur degilim
Insanlardaki rahatlik seyivesi hay maşaAllah anam olsa bu kadar rahat diyemezdim
Hiç bana sorma dı izin varmı yokmu diye ben ona eşime söyle yecem dedim eşim de hayır dedi
Hayır tabiki ne işleri var çok saçma
Bu eş dost ve akrabaların cesaretine hayranım ya da hadsizliğine mı demeliyim. Biz eşimin teyzesigile gittik yürüme mesafesinde deniz var bedava tatil imkanı akşam üstü gittik bir gün birinde kaldık ertesi gün diğerinde kaldık sabah uyandık eşime dedim bilet al gidiyoruz . Millet yıkılacak yer arıyor 😂
Kocanızın izin vermediği kimse evinize giremez.
Ne saçmalık ya insanlar iyice şaşırdı
1,465,436 soru
24,016,804 cevap
328,053 kullanıcı