+1 oy
422 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (940 puan) tarafından

Eşimin arkadaşını tanımam öyle sohbetimiz flnda yok. Eşim ben tek gidecem senin ne işin var. Bende tamam dedim ama merak ettim benimde gitmem çokmu abes kaçar

25 Cevaplar

+3 oy
(1,372 puan) tarafından

Eşinin yanında olmak neden abes kaçsın ki bırak düğünü her sene eşimin iş yeri piknik düzenler eşim beni de götürür düğünlerde bende giderim birinin bebeği doğar ona bakmaya giderler bennde eşimle giderm 

-Reklam-
+2 oy
(18,454 puan) tarafından

Benim eşimin de arkadaşı evleniyor düğün şehir dışında başta beraber gideriz diye plan yaptık ama sonra benim gebelik çıktı ve 16 aylık kızım da var derken o bekar arkadaşlarıyla plan yapmış bensiz gitcek gitsin sorun değil bu benim için 

(940 puan) tarafından

Benim içinde sorun değil ama sanki gitmem tuhafmış gibi konuştu. Bide sizinki uzakmış bizimki yakın çocuklaro annemede bırakabiliriz.

(18,454 puan) tarafından

Bekar arkadaş ortamı varsa istememiştir canım benim eşim o sebepten istemedi hemen hemen hepsi bekar çünkü 

+2 oy
(868 puan) tarafından

Ben tanımadığım için gitmiyorum öyle düğünlere. Esiminde tek gitmesinde bir sakınca görmüyorum 

+2 oy
(2,056 puan) tarafından

Ne güzel iste tanışmak için fırsat olur ben olsam giderim

+2 oy
(114 puan) tarafından

Benim eşimin arkadaşının düğünü var baya şehir dışında eşim gidiyorsa bende giderim yani tamam benimde sohmetim yoktur eşimle yakın arkadaş ama eşimi tek başına göndermem yani peşine takılırım 

+2 oy
(4,011 puan) tarafından

Canım isterse beraber gideriz istemezse sen git derim . Ama o bana sen gelme demez hiç. Ama eşim beni hep götürmeye çalışır. 

+2 oy
(2,495 puan) tarafından

Nıye abest olsun eşlerin düğünlere beraber gitmesınden yanayım

+1 oy
(4,167 puan) tarafından

Arkadaşı kendi kendiyle evleniyorsa gitmem.  Ne işi var tek başına arkadaşının düğünde? Düğüne gidecek kadar yakın arkadaşıysa eğer karısıyla beni tanıştıracak kadar da yakın olmalı. Çok mu zor yani seni koluna takıp düğüne gitmesi? Saçmalık. 

(940 puan) tarafından

Eşimin çocukluktan beri arkadaşı baya yakın ama sen gelme bende takı takıp gelicem çok kalmicam diyo

(4,167 puan) tarafından

Bende çok kalamam de. Ay takılın peşine nolacak. 

+1 oy
(5,448 puan) tarafından

Gitmen niye abes kaçsın bence sen gelme demesi abes. Siz bir ailesiniz, birbirinizi temsil ediyorsunuz. Birlikte gitmek şık olur. 

(940 puan) tarafından

Bende öyle düşünüyorum gelecem dedi sen helip napacaksın bende çok kalmam diyo. 

+1 oy
(3,092 puan) tarafından

Geçen eşimin arkadaşının nişanı vardı halbuki eşimin işle ilgili anlattığı kadarı ile tanıyorum hiç tanışmadık ama genede eşimi tek göndermedim çocuklarımızı da aldık gittik 

+1 oy
(1,217 puan) tarafından

Eşim zorla benı götürür düğünlere ayıp olur tek gidersem der. Bence git eşinle takınızı takıp gelın

+1 oy
(4,566 puan) tarafından

Senin eşin bekar mi? Yok. O zaman düğüne aile ile gidilir.

+1 oy
(22,975 puan) tarafından

Gitmeme engel bir durum yoksa götürür beni. Mesela çok samimi olmadığı arkadaşlarının düğününe iş yerinden toplanıp gitme durumları oldu onlara gider ama samimi olduğu arkadaşı ise mutlaka sen de gel kimseyi tanımıyorum ama tanışırız :) 

+1 oy
(23,028 puan) tarafından

Yoo eşinle gidersen niye abes kaçsınki

+1 oy
(7,466 puan) tarafından

Aksine senle gitmesi lazım ki gelinle tanış falan diye. Sonuçta arkadasiymis belki sende kızla arkadaş olursun ailecek görüşursünüz

+1 oy
(647 puan) tarafından

Beraber gidelim derse giderim biz arkadaşlarla gidicez onlarında eşleri gelmicek derse anlayışla karşılarım 

0 oy
(6,663 puan) tarafından

Senin gitmen değil de eşinin o şekilde demesi çok tuhafima gitti hayırdır yani erkek erkeğe mi evleniyorlar 

0 oy
(2,503 puan) tarafından

Eşimin arkadaş nişan olduklarında gittim eşimle bazende eşime sen git çocuk durmuyor dediklerimde oldu 

0 oy
(1,733 puan) tarafından

Niye abes kaçsın eşinin o şekilde söylemesi tuhaf eşimin çoğu arkadaşlarını tanımam tek gittiği de oldu beraber gittiğimiz de ben sıkılırım diye gitmek istemiyorum 

0 oy
(4,770 puan) tarafından

O niye kiz evli adam ister karisiyla gelir ister tek gider ikisi de abes bisey degil 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 512 göst.
0 oy
28 cevap 767 göst.
26 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Yasemene (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,363 göst.
+2 oy
14 cevap 502 göst.
9 Nisan 2025 Diğer kategorisinde UmAYElcin (298 puan) tarafından soruldu

Kategoriler