+1 oy
298 göst.
Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından

Yardım başvurusu onaylandı anlamına mı geliyor acaba 

image

4 Cevaplar

0 oy
(505 puan) tarafından

Bu mesajı alanlar Halkbank'asına gidip paralarını almışlar, yarın bir gidin sizde canım. Ben de yarın gidecem inşallah yatmıştır 

(16 puan) tarafından

İnşallah canım bende gideceğim bugün 

-Reklam-
0 oy
(136 puan) tarafından

Merhabalar bana da bu mesaj geldi. Ben sonrasında denilen uygulamaya girdim sürekli hata aldım e devlete girdim hala devam ediyor yazıyordu. Bende en son halk bankasına gittim dogum yardimi odemeleri için gelmiştim diyip kimliğimi verdim sadece ve toplu olarak ödeme alabildim fakat şöyle ki 9 mayıstan sonra başvuru yaptıysanız toplu ödeme alamıyorsunuz yani ocak ayında dogum yapıp 9 mayıstan sonra başvuru yaptıysanız geriye dönük şubat mart nisan mayıs aylarının değil sadece mayıs ayının ödemesini alabilirsiniz. Benim 3. Çocuğum ocak ayında doğdu ben 30 nisanda başvuru yaptım ve 20 bin lira aldım 

(16 puan) tarafından

Yaa öyle mii bende Nisan ayında başvuru yapmıştım demek ki toplu ödeme yapılacak bugün uğrarım inşallah halkbanka 

(16 puan) tarafından

Bu arada hesap kartı açtırmamız lazım mı benim ziraat kartım var sadece 

(191 puan) tarafından

Aaa süper almışsınız benimde ikinci kizim iste 1 Ocak doğumlu acaba ne kadar alabilirim 5 bin tek seferlik diye biliyorum 

(713 puan) tarafından

1500 oluyor ikinci çocuk için öyle her ay olarak alacaksınız 

0 oy
(3,135 puan) tarafından

Merhaba bana mesaj gelmedi 3 mayista basvuru yapmistim.  Siraya gore mi gonderiyorlar

(191 puan) tarafından

Canım bende 19 Nisan'da başvurdum hala devam ediyor yazıyor ama mesaj gelmiş eşimin numarasına Halk banka gidersem çekeriz şuanda e devlet sosyal yardım sorgulama kisminda mütevelli heyetinde yazıyor dünden beri merak etme sanada yatar bende almadım daha 

(191 puan) tarafından

Ecemjn annesi evet canım sen biraz geç alırsın Mayıs ayı İlk başvuru yapanlar içinmiş 

(3,135 puan) tarafından

Nisanda sistem açılmadı surekli atti beni sayfadan.  O zaman biz daha cok bekleriz 

(191 puan) tarafından

Ben bugün çektim canım Halk banka gittim bana 5600 yatmış 

(3,135 puan) tarafından

Haziran sonunda yatar belki bana da

0 oy
(794 puan) tarafından

Başvuruları nasıl yaptınız ?

(16 puan) tarafından

E devlet hesabından doğum yardım başvurusu bölümünden 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 176 göst.
10 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,112 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.
27 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Ahsenduha (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
26 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu
+7 oy
22 cevap 695 göst.

Kategoriler

1,467,852 soru

24,050,164 cevap

329,627 kullanıcı

...