+3 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (308 puan) tarafından

Ben hergün yorgun bitkinim ya sırtım ağrıyor ya bacağım ya başım ya ayağım gerçekten çok rahatsızım bu durumdan sürekli uykum var kaçta yatarsam yatayım asla dinç kalkmıyorum sanki birisi beni gece dövüyor. Hiç bi şeye enerjim yok taşı taş üstüne koymak istemiyorum işe de gitmek istemiyorum ama evde de durmak yoruyor böyle bitik bi haldeyim kızlar hiç bi şeye tahammülüm kalmadı yüksek ses fazla hareket eden insanlar televizyonun sesi bile beynimi tırmalıyor kalabalıklar başımı ağrıtıyor

4 Cevaplar

+3 oy
(4,395 puan) tarafından

Sen baya bı yorulmuşsun zihin yorgunluğun bedenine de etki ediyor, kendin için bı plan yap canım ne yapmayı seviyorsan ona vakit ayırıp zihnini boşaltmaya çalış 

(308 puan) tarafından

Hiçbişeye ayıracak vaktim olmuyor nedense ya tuvalete bile gitsem çocuklar kapıda bekliyor ne zaman çıkacaksın diye. Eşim de ilgilenmeye çalışıyor ama onunla bişey yapmak istemiyor çocuklar

(4,395 puan) tarafından

Kaç yaşındalar canım, hafta sonları da çalışıyor musun birde sen isteyken kim bakıyor 😀

(308 puan) tarafından

Biri 8 biri 3 yaşında kreşe gidiyor birisi öbürü de ilkokula haftada 5 gün çalışıyorum. Hiç iş olmadığı gün bile çok yorgunum nedense

(4,395 puan) tarafından

Valla çocuklar çok küçük değiller canım küçüğü bile eşin rahat idare edebilir, bir hafta sonu evde olmak istiyorsan onları gönder veya onlar kalsın sen çık, yap termosa çayını kahveni al kitabını sessiz bir yerde dinlen şöyle, ben pek AVM filan gezmeyi sevmem mesela açık alan temiz hava daha iyi gelir 

-Reklam-
+3 oy
(5,254 puan) tarafından

birincisi, bahar yorgunluğu olabilir 

ikincisi, monoton bir hayat bazen insanı yoruyor. daha doğrusu yorgun değilsin ama aynı şeyleri yapmak aynı güne uyanmak insanı yoruyor.

üçüncüsü kan değerlerine baktır. demir, magnezyum, d vitamini gibi eksiklikler yorgunluk yapar

bi de uyuma öncesi yatakta telefona bakmamak gerekiyormuş 🤷🏼

(308 puan) tarafından

Değerlerim oldukça düşük evet takviye başladım ama inşallah faydası olur telefon da bakıyorum valla bundan sonra onu deneyeyim bi de bakmadan yatayım olmazsa

(5,254 puan) tarafından
+1

yavaş yavaş toparlarrsın

0 oy
(7,506 puan) tarafından

Okurken ben bile yoruldum kız. Al kahveni git sakin bir parka bahçeye varsa sahile otur kafanı dinle. 

(308 puan) tarafından

HHiçbişey canım istemiyor tatil planı yapıyor eşim denize gireceğiz ne olacak sanki diyorum o zaman geziye gidelim Karadeniz falan diyor ne olacak orman görünce diyorum gel dışarı çıkalım çay içelim gezelim diyor sonunda eve geleceğiz nasılsa diyorum onu da canım istemiyor sadece sessizlik ve oturmak istiyorum bu ara boş duvara bile baksam olur yani

0 oy
(5,401 puan) tarafından

Ay care bulursan bana da soyle nolur kendim icin degilde bi arkadasimda ayni durum var cok uzuluyorum onun icin enerjisini acmaya calisiyorum ha kalk su isi yapcam birlikte yapalim hadi suraya gidelim hadi gel kisir misir biseyler yapip yiyelim falan diye ama ne istah ne ruh hali kaldi kadinin 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 101 göst.
12 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,383 puan) tarafından soruldu
+3 oy
9 cevap 290 göst.

Kategoriler

1,474,470 soru

24,139,779 cevap

334,445 kullanıcı

...