0 oy
64 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (126 puan) tarafından

Mrb kızlar dahiliye gitsem anlarlarmı sizce uzun zamandır supheleniyordum bütün belirtileri var cünkü çok canım sıkkın hangi bölüme gitmeliyim

1 cevap

0 oy
(456 puan) tarafından

Ne şikayetlerin var canim gastroenteroloji en iyi anlar

(126 puan) tarafından

Ona direk randevu alabiliyomuyum? Benim dilimde uzun zamandır geçmeyen beyaz bir tabaka var dil kazıyıcı flnda aldım okdr yok fayda etmedi. Ondan sonra karnımda sürekli şişlik ne yesem huzursuzum bu aralar afedersin wcye çıkamıyorum sürekli kabızım .  Sürekli tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum var vajinamda da sıkıntılar yasıyorum candida mantarı olduğunu düsünüyorum  . Vajina ve ağız bosluğuna yerlesiyomus bu mantar coğınlukla. Bendede hepsi mevcut. Şeker ekmek kesmem lazımmıs. 1 bucık yıldır doğum kontrol hapı kullanıyordum sanırım onun yüzünden oldu cünkü hormon hapları fln da yapar yazıyor uzun süreli kontrol hapı. Bakalım ne yapıcam moralım bozuk. 

(456 puan) tarafından

canim direkt alabiliyor musun bilmiyorum bir dene alamazsan da dahiliyeye git ayrıca ever candida da şeker hic buna bal pekmez de daha yemeden lazım tatlı meyvalar bir süre ara vermelisin kekik cayi cok iyi geliyir diyorlar ondan iç ev sirkesi iç bunlar geldi aklima doktora gidene kadar 

(126 puan) tarafından

Ayy çok zor bi diyet bu ya ne yapacağım bilmiyorum :

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 286 göst.
10 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
0 oy
2 cevap 37 göst.
0 oy