+1 oy
392 göst.
Diğer kategorisinde (1,351 puan) tarafından

Bir dönem sürekli böyle şeyler karşıma  çıkardı bende hep çocuk annesini görerek oynamak ister gibi düşünürdüm ama  benim kızım yanlız iken de  kalabalıkta da sırtını bana döner öyle oynar o oyuna daldığında video çekmek için karşısına otursam çaktırmadan gene bana sırtını döner oynar demek sırtını döndüğü annesi fikrim değişti 😁😁

image

10 Cevaplar

+3 oy
(22,829 puan) tarafından

Bence annesi yeşilli. Diken üstünde oturuyo 😁

(870 puan) tarafından

Ahahaha ben de öyle düşündüm. 😂

(7,466 puan) tarafından

Bende öyle yazacaktım 😀

-Reklam-
+2 oy
(569 puan) tarafından

Yeşilli olması daha muhtemel. Duruşundaki rahatsızlık bi yana, üstte duran ayağın yönü çocuktan tarafa bakıyo. Genelde istemsiz bi davranıştır, ilgi neredeyse ayak ve diz yönü o tsrsfa dönük olur

+1 oy
(958 puan) tarafından

Topuklu giymeyen annedir diye düşünüyorum 😀

0 oy
(4,911 puan) tarafından

Pedagojik açıklaması senin yazdığın gibiymiş zaten anneye dönük oynarlarmış ama bizim de ruh haline göreydi :) bazen yüzünü bazen totosunu dönerdi.

0 oy
(23,348 puan) tarafından

Bence yeşilli ayakları çocuğa doğru her an kalkacak gibi oturmuş. Kırmızılı komşunun evinde çocuk yaptığından habersiz çocuğunu ortaya salan misafir gibi duruyor 

0 oy
(4,743 puan) tarafından

Tabii topuklu olmayan bir anne topukluyla rahat edemez not (Türkiye'de anneler evin içinde topuklu ayakkabı giymez)

0 oy
(4,854 puan) tarafından

Yesilli ablam surati asik belliki yorgun (tam bir anne gibi 🤭)

cocuga bakiyo ve diken ustunde oturuyo ( her an tehlikeli bisey yapabilecek gibi bakiyo )

Ve ayakkabisi duz taban 🤭

Diger bayana gelirsek keyfi yerinde rahat rahat oturmus 

Hadi diyelim ki cocuk kirmizi kazakli kadinin olsun yesil kazakli kadin neden cocuga bakip tedirgin duruyo benim aklima belki cocukta bi tuhaflik mi gordu diye geldi otistik hareketler falan mi gordu boyle bu durum da da kirmizi kazakli ablamiz neden rahat 

Her halükarda yesilli bacimiza kaliyo cocuk 

0 oy
(467 puan) tarafından

Bence yeşilli 

0 oy
(2,535 puan) tarafından

Bence kesinlikle yeşil..

Tedirginliğinden oturuşu ayak duruşu  tam bir anne.

Senin aksine çocuk yüzü dönük olması anne olduğunu gösteriyor.

0 oy
(2,904 puan) tarafından

Tabi yeşilli bacım çocuğun annesi 🤣 uykulu gözlerle bakıyor baksana yorgun bitkin halsiz tükenmiş zaten tüm gün uyumadım bide sen geldin kafamı şişiriyorsun de hayde git der gibi bakıyor en son topuklu ayakkabı düğününde giymiş ah çilekeş bacım ahh ah 🤸🏻‍♀️🤪🤣

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,181 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Baharcancaz (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 184 göst.
16 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,209 göst.
9 Ekim 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 995 göst.