0 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde (1,121 puan) tarafından

Kizlar onumuzdeki ay dayimin oglunun nisani var.Kapalu duyun salonunda.O zaman bebeyim 4bucuk aylik oluyor.Ben gitmekde kararsizim bebeyimi kendimle gotursem hastalanmasindan huysuzlanmasindan korkuyorum.Goturmesemde kaynanam isden gelene 2saat gecikmeyle nisana gidib 1bucuk 2saat falan nisanda oturup donmem gerek.Ve kaynanam bazen sakinlestiremiyor agladiginda.Bende cok kararsizim acaba gitmesemmi esimle oglummu gitse.Aslinda bir tarafdan gitmek istiyorum deyisiklik iyi gelir amma bebeyimdende onemli deyil bilmiyirum sizce nasil yapmaliyim.

10 Cevaplar

0 oy
(964 puan) tarafından

Bak sen söylüyorsun canım. Hiçbir şey bebeğinden önemli değil. Değişiklik istemeni anlıyorum, haklısın. Ama düğün salonu tarzı yerler bebeklere göre değil. Ben bile oradaki gürültüye katlanamıyorum, küçücük bebek hiç katlanamaz. Hem düğün değil, nişan. Boşver gitmeyi bence. Başka bir zaman eşinle, çocuklarınla birlikte dışarı çıkıp gezersin, düğün salonunda daha iyi bu. 

(1,121 puan) tarafından
+1

Bende oyle dusunuyorum rahatsiz olur sonradan hastalanir diyede korkuyorum.Kapali yerlerde hastalikda oluyor.Galiba esim ve oglum gider bende telefonla mutluluk dilerim gelemediyimi soylerim

(964 puan) tarafından

Bi de bebek görünce severler hep. Herkes dokunur, öper falan. Gidememeni anlayışla karşılarlar diye düşünüyorum. 

(1,121 puan) tarafından
+1

Gidemesem arar ozur iletirim.duyununde giderim bende

-Reklam-
0 oy
(29,724 puan) tarafından

Daha önce bir yere çıktığınızda zor oldu mu huysuzluk yaptı mı yani ben gidiyordum düğüne falan arabasını da yanımda götürüyorum oyalanıyodu içinde huysuzluk yapmıyordu pek 

(1,121 puan) tarafından

Daha once annemlerden baska bir yere goturmedim o yuzden bilmiyorum riskede atmak istemiyorum

0 oy
(1,578 puan) tarafından

Daha önce biryere gittiğiniz de huysuzluk yaptı mı rahatsız oldu mu olmadıysa götür ama rahatsız olacaksa gitme 

(1,121 puan) tarafından

Annemlerden baska biryere goturmedim o yuzden bilemiyorum

0 oy
(23,305 puan) tarafından

Ben olsam kayınvalideme 2 saatliğine bırakır koşa koşa gider görünür kalkardim. Gitmesen dert gitsen dert. Bebeğimin kırkı çıktığı zaman arkadaşımın düğünü vardı . Gittim yarın saat durdum takisini taktim çıktım. 

(1,121 puan) tarafından

Kayinvalidemede buraksam 2saat gecikmeyle gide biliyorum.

(23,305 puan) tarafından

Olsun maksat görünmek bence 

(1,121 puan) tarafından

Haklisin 1saatliyinede olsa gorunsem iyi olur

0 oy
(9,080 puan) tarafından

benek buyumus yenidogan degilki artik.  buyuyene kadadar bir iki yasina gelene kadar insanlardan uzak tutamassinki. yenidoganliktan cikmis zaten. he sesten belki huysuzlanir o ayri

(1,121 puan) tarafından

Goturmeden bilemem dimi

0 oy
(3,879 puan) tarafından

Yazın sıcağında mi hasta  olcak birsey olmaz acik havaya götürdüm 4.5 aylik birsey olmadi 

(1,121 puan) tarafından

Kapali mekanda hasta insanlar falan olur kendi huzursuz olur diye endiseleniyorum

(3,879 puan) tarafından

Ufak şeylere takılma bebek arabası ile git

(1,121 puan) tarafından

Kaynanamda oyle diyor 2saat gec gitiyine bebekle vaktinde git 2saat otur gel diyor

0 oy
(1,741 puan) tarafından

Bence bebeğini bırak git eğer ağlarsa durmazsa ararlar dönersin. Fazla durmazsin bahanende var hem gitmiş olursun bebekle gitmek şuan bence erken çok fazla hastalık var yanına gelip bebeğini sevmek kucağına almak isticekler hasta olabilir sesten rahatsiz olabilir bir iki saat oyalarlar doyurup uyutup gidersen daha rahat olur

(1,121 puan) tarafından

Bebeyimi burakip gitsem 2saat gecikmeyle gide biliyorum.kaynanamda agladigi zaman sakinlesdire bilmiyor.acaba gitmesemmi

(1,741 puan) tarafından

Eğer sensiz durmuyorsa gitme çocugun perişan olmasın 

(1,121 puan) tarafından

Gazi olmasa durar.Aglarsa kaynanam sakinlestiremez

0 oy
(24,136 puan) tarafından

Ben olsam kaynanama bırakırdım biraz nefes almaya herkesin ihtiyacı var zorlanirsa erken kalkarsınız en azından havan değişir 

(1,121 puan) tarafından

Kaynanama buraksamda 2saat gecikmeyle gidip erken kalkmam gerek.acaba hic gitmesemmi

(24,136 puan) tarafından

Ya zaten bebekli iken hiç bir yerde beş on saat yayılmak yok ama bir değişiklik olur en azından fazla durmana gerek yok bence. Anneler için herhangi bir törene başından sonuna kadar kalmak lükstür 

(1,121 puan) tarafından

Haklisin 1saatliyinede olsa belki gide bilirim hem gorunurum hem benim icinde iyi olur annemler kardeslerim akrabalar hepsi orda 

0 oy
(7,032 puan) tarafından

Normalde nasıl bir bebek hemen etkilenen huysuzlasan bir bebekse gitme 

(1,121 puan) tarafından

Gunuzleri iyide aksamlari agliyor gaz sancisida oluyor hala

0 oy
(2,757 puan) tarafından

Nişan nerede olacak ve nişanlanan kişiyle aranızdaki samimiyet ne. Ona göre değişir havalar ısındı artık soğuk bir yerde yaşamıyorsan nişan kapalı alanda olacaksa gidebilirsin. Açık alanda olacaksa bilemem ama. Benim nişanım salonda oldu halamın kızı 20 günlük sezeryanlıydı yine de geldi. Çünkü abla kardeş gibi büyüdük. Ben ona sorarak salon günü aldım. Doğum ne zaman olacak abla ona göre gün alalım dedim. Tam belli değildi aşağı yukarı bir şey aldık. 

(1,121 puan) tarafından

Duyun kapali duyun salonunda.Normalda pazar gunu olsaydi kaynanama erkenden burakip giderdim 2saat oturur kalkardim.Pazar gunu deyil diye kaynanama buraksam 2saat gecikmeyle gide biliyorum.Ben gidemesemde esimle oglum gider

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 405 göst.
1 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,543 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 83 göst.
+1 oy
9 cevap 171 göst.
+1 oy
16 cevap 426 göst.

Kategoriler

1,474,760 soru

24,144,347 cevap

334,609 kullanıcı

...