+2 oy
583 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Dişim çok ağrıyor 2 yaşında çocuğumu emziriyorum 20lik dişim çürümüş ağrı sızı yapıo. Acile gitsem ne yaparlar

17 Cevaplar

+4 oy
(22,897 puan) tarafından

Çocuk iki yaşında ise kesebilirsin 2 aylık değil en nihayetinde 

-Reklam-
+1 oy
(2,491 puan) tarafından

Bebek 6 aylık iken çok hastalandım öksürük soğuk alğınlığı vs doktora gittim 10 gün iyileşemeyınce bana ilaç verin gerekirse emzirmem ne yemek yıyorum ne bırsey dermanım yok sütüm de azaldı dedim o günden sonra emzirmedim sizinde sağlık sorunu epey de emmiş neden bu kötülüğü kendinize yapıyorsnz

+1 oy
(819 puan) tarafından

Antibiyotik verirler. Yirmilik diş ağrısını çok iyi bilirim. Allah yardımcın olsun inşallah. Antibiyotik almadan geçmez o ağrı. Ama çocuğun da küçük değil artık. Tam meme bırakma zamanında. Emzirmeye devam edersen doğru düzgün ilaç kullanamazsın biliyorsun. 

+1 oy
(1,372 puan) tarafından

Çocuğunu emzirmeden kes 2 yaşına gelmiş artık aç kalmaz nede olsa ağrıyı çekme 

0 oy
(19,345 puan) tarafından

Benimde geçen yıl 20lik dişim ağrımıştı mecbur çektirdim oğlum 4 aylıktı mama destekli besleniyodu bi kaç gün emzirmemiştim mana içmişti ilaç kullandığım için 

0 oy
(6,838 puan) tarafından

Diş acile git antibiyotik baslarlar rendevu alip cektir gitsin 

0 oy
(2,565 puan) tarafından

2 yaşındaysa emzirmesende olur cnm en fazla 24 saat emzirme o 20lik diş ağrısını bilirim çekilecek şey değil kos doktora kurtul

0 oy
(1 puan) tarafından

Sensodyn dış macunu var onla fırcala.hassas dişler olanından.benımde dişim agrınca fırcalıyorum gecıyo.agrıyı alıyo

0 oy
(9,079 puan) tarafından

cocuk kocaman zaten emzirmeyi kesmen lazim gec hile kalmissinda . kesmesen bile zaten kucucuk bebek gibi gunde 50 kez emmez. gunde bir iki kere kahve gibi emer . ek gidasi var sinucta sabah oglen aksam yemekleri araogundrk.  bi istedigi seferde memeyi vermeyiver cokta kuhim bisey degil zaten cok gec kalmissin brakmak icin nasi sabrettin bukadar helalilsun valla

0 oy
tarafından

Ben 1 yasında memeden kesmeyi dusunyom sen naptın oyle koskoca cocuk olmus 

(569 puan) tarafından

Emzirmeyi tamamlamanın iki yıl olduğu bildirilmiştir Kuran'da. Bebeğin iki yıl anne sütüne ihtiyacı olduğu anlamına gelir bu, aklınızda bulunsun

(5,668 puan) tarafından

Koskoca mi😀

tarafından

2 yas kızım var cnm bana gore cok buyuk meme için yenı dogum yaptım 1 yasta sütten keseceğim 

0 oy
tarafından

Emzirme ile pek alakası yok bu durumun benimde çürüdü 2 ay filan oldu gittim antibiyotik verdi bir gün sonra da çekti kurtuldum en fazla 3 saat emzirme diyorlar çektik ten sonra bırakma zamanı da gelmiş zaten bebeğinizin geçmiş olsun 

0 oy
(467 puan) tarafından

Bebeğim 50 günlükken 2 anestezi ile dişim çekildi hiç bir sıkıntım olmadı çok şükür 

0 oy
(5,668 puan) tarafından

Sabır taşı çok etkili diyorlar sütü bıraktirmak için

0 oy
(35 puan) tarafından

Benim bebeğim dört aylikken zirkonyum kaplama yaptırdım narkozla dişimide cektiker doktor bir sorun olmaz süte çok az miktarda geçiyor dedi hatta bir kaç defa uyusturdular.

0 oy
(1,183 puan) tarafından

Emzirmeyle dişin ne alakası var daha sezaryene almadan antibiyotik yapıyorlar narkoz cabası ona rağmen hemen emziriyoruz dişte öyle emzirme engel değil diş işlemlerinde 

0 oy
(245 puan) tarafından

Bende geçenlerde yaşadım aynı sorunu birde diş hekimi çekmedi çene cerrahına yönlendirdi orda da randevu vermediler hasta haklarına gittik uğraştırıcı bir süreçti. Dişim çekildikten sonra birkaç gün antibiyotik kullandım ilacı içtikten sonra bir kaç saat emzirmiyordum. Genelde gece yatmadan önce içiyordum çünkü gündüz daha çok emmek istiyor  benimki o zaman 11 aylıktı kesmeyi düşünmedim ama 2 yaşında da olsa şu süreçte kesmek istemezdim bence çünkü memeyi bırakmakta zor bir süreç, o zorluğa kendimi hazır hissedince keserdim. 

0 oy
(540 puan) tarafından

Bebeğim bir aylikken çektirdim ben. Sadece meme ile besleniyordu. Emzirmek, diş çektirmeye antibiyotik kullanmaya engel değil.

İlgili sorular

+3 oy
16 cevap 476 göst.
29 Mart 2025 Diğer kategorisinde Kubrabas (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 242 göst.
31 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,358 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 906 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
24 cevap 1,343 göst.

Kategoriler

1,466,277 soru

24,028,740 cevap

328,580 kullanıcı

...