+4 oy
485 göst.
Diğer kategorisinde (2,026 puan) tarafından

Nasılsıniz bacılar işler bitti mi 😃 benim işim bitti çok şükür yemek işi kaldı sadece onu da 5 de başlarım siz nasılsınız napiyorsunjz . Bu arada çok istediğim robotu sonunda aldım ve cokkk memnunum mis gibi yapıyor maşallah beklediğimden çok çok iyi çıktı. 

image

16 Cevaplar

+4 oy
(11,925 puan) tarafından

Afiyet olsunn Eylülll :))

image

imagebizde ailemle pikniğe geldikk miss gibi orman havası ve çay keyfi 🥰

(2,026 puan) tarafından
+1

Beni de alsana yanına çok ihtiyacım var şöyle bir ortamaaa afiyet olsun canım benim 🫠😚

(11,925 puan) tarafından
+1

Ahh canım benimm 🤍 her insanın bazen böyle ortama ihtiyacı oluyor gerçekten 🌸

-Reklam-
+3 oy
(3,502 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ohh afiyet olsun canımm çok güzel görünüyor her şey 😻 maşallah 🤲 robot süpürgeni de güle güle kullan inşallah hayırlı olsun🌸 

Benim de yemeğim var çok şükür. Rahatsızım tatil deniz havası beni çarptı evde dinlene dinlene temizlik yapacağım inşallah 🤧 

Bu tontilosla delirmeceler yapıyoz diş çıkarıyo da bi yandan😹
(2,026 puan) tarafından
+2

Ahh yerim o tontoşu maşallah nazar değmesin çok çok güzel 🫠🫠🥰 teşekkür ederim canım çok geçmiş olsun bebeğe geçmez inşallah 

(3,502 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun canım benim 😻😽💕 inşallah yaa zaten ateşli kuzum🤲🥺

(1,480 puan) tarafından
+1

Yaaa yerim ben o tontilosu Masallah subhanallah♥︎

(3,269 puan) tarafından
+1

Maşallah kuzuya🥰

(3,502 puan) tarafından

Çok teşekkür ederiz teyzelerii😻😽💕🥰

+2 oy
(1,081 puan) tarafından

Markası nedir canim bende robot arayisinidayim da afiyet olsun canım bu arada 

(2,026 puan) tarafından
+1

Roborock s8 canım markası. Teşekkür ederim 🥰

(1,081 puan) tarafından
+1

Nerden aldınız canım peki

(2,026 puan) tarafından
+1

Trendyoldan aldık canım 

+2 oy
(4,231 puan) tarafından

Benimki de bitti çok şükür bı yemek kaldı onda da karar veremedim daha 😀 markası ne canım 

(2,026 puan) tarafından
+1

Bende patlican yemeği yapicam da canım da yemek yapmak istemiyor valla ya çok üşeniyorum.  Roborock s8 canım markası 

(4,231 puan) tarafından

Halı özelliği ekledin mi canım, bende Xioami aldım yeni , halıları kaldırıp silme ve paspaslama diyorum, halı varmış gibi kenarları siliyor sadece neden acaba 

+2 oy
(2,537 puan) tarafından

Afiyet olsun bende çocuklar ile uğraşıyorum makarna yaptım aynı tabaklara eşit miktarda koydum ayrı ayrı verdim. Ama yine de kavga ediyorlar 🤦🏻‍♀️

Robot süpürgen hayırlı olsun. Hangi marka ve ne kadar aldın ?

(2,026 puan) tarafından

Ayyy bu çocuklar olsun kız çocukken bizde boyleydik 🫠 roborock s8 canım markası 20 bin e aldık.  Afiyet olsun bu arada

(2,537 puan) tarafından

Güle güle kullan 🫶🏻

+2 oy
(751 puan) tarafından

image

afiyet olsun bende nescafe yaptım oglanı uyuttum 
(2,026 puan) tarafından
+1

Sanada afiyet olsun canım ♡

+1 oy
(1,430 puan) tarafından

Aynı şeyi yapıyoruz robot temizliyor ben kızımla oynuyorum 

+1 oy
(1,480 puan) tarafından

Afiyet olsun canim bitti sukur isler pogaca kaldi onu da pisirdimmi tamamdir insallah. Bende temizlik yaptim su an 🥴🥴🥴haldeyim

Hayirli olsun robot supurgen. Benim bunlar ilk basta hosuma gitmiyodu ama cocuk olduktan sonra gitmeye basladi yetisemiyoruz hic biseye🤭🤭

+1 oy
(6,939 puan) tarafından

Cinnet geciricem sinirden elim ayagim titriyor artık evi temizlemeye calisiyorum benim sipa arkamdan dagitiyor ve ben artik ne manasi var evi temizlememin modundayim artık 

(2,026 puan) tarafından

Ayy sakin ol canım çocuklu ev hep öyle kolay gelsin 

+1 oy
(6,627 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun çok iyi yapmışsın almakla bugün elektrikler dört saat boyunca yoktu bende robotun şarjı olunca o süpürdü bir güzel bende arkadan sildim elektrik olmayınca bile kurtarıcı oluyor

(2,026 puan) tarafından

Benimki aynı anda hem silip hem supuruyor. Silme işlemini pek kullanan yok sanırım herkes senin gibi yapıyor sanki canım arkadan silmeyi biz mi yapıyoruz 😂😅

(6,627 puan) tarafından

Silme işlemini arada kullanıyorum bugün elektrik gidince iki saat çalıştı sürekli süpürdü silmeyi ben yaptım aman o kadarda yapayım bari dedim 😊😊 hangi modeli aldın

(2,026 puan) tarafından

Roborock s8 canım benim mutfak en ufak şeyi çok belli ediyor o yüzden silme de yaptırıyorum sürekli seninki hangi marka

(6,627 puan) tarafından

Q7 Max seninki üst modelmiş güzel günlerde kullan inşallah kendine en güzel hediyeyi almışsın 

+1 oy
(3,273 puan) tarafından

Hangi marka :) 

Pazardan geldik çok yoruldum kızım karnım agriuo diyip yatağa geçti bende kalkıp aldıklarımı yerlestircem eve bi süpürge atmam lazım makinaya çamaşır aticam annem geliyo çok mutluyumm uzun bi süre benim yanımda kalacak dualarım kabul oldu allahima ne kadar şükür etsem azdır 😍❤️

(2,026 puan) tarafından

Roborock s8 canım ayy ne güzel inşallah benimki de gelir 1 ay sonra gelicem dedi ama zannetmiyorum 😁

+1 oy
(9,706 puan) tarafından

image

Afiyet olsun canım bende çay içiyorum şimdi 💕

(2,026 puan) tarafından

Sanada afiyet olsun canım ayy benimde çay içesim geldi gideyim de sabahki çayı isitayim :))

+1 oy
(4,905 puan) tarafından

Kiz o puskullere dolanmiyo mu robot 

Ellerine saglik canim valla bende temizlik yapacaktim sozde sabah cocugun kahvaltisini verdim bi kahve ictim kusluk kildim camasirlari topladim katladim balkona bi su doktum mescid odasini toparladim tam supurgenin dugmesine basacam esim geldi kalkin gidelim nereye cocugun bayramligini almaya neyse ciktik gittik 2 tsort bi sort aldim benim eksiklerim vardi onlari aldim markete pastaneye ugradik eve geldik ben 1 bucuk 2 dfalan saniyorjm saat 3 bucuk olmus esim dedi cocugu uyutma aksam erken yatiririsin dedi tamam dedim evin ici garp cikmis gibi gittim yemekleri koydum ocaga biber dolmasiyla mercimek corbasi koydum bende pertim yerimden kalkamoyorum suan bu ev nasil toplanacak hic bilmiyorum  az dinleniyim de yapsrim ya napiyim 

(2,026 puan) tarafından

Ahh çok yorulmussun kadınların hiç işi bitmiyor valla kolay gelsin canım benim 

+1 oy
(583 puan) tarafından

Canim bende buz dolabını derin dondurucuya bulaşık makinesini çektim süpürdüm sildim 3 e kadar iş yapamadım eşim evdeydim o gidince oğlan uyudu bende girmiştim ev harabe onu yaoacam ama oğlan dat vermez biraz oturayım beraber yaparız sadece toplayacam vileda yapacam supurmem bugün böyle idare ederim yarın süpürge yaparım 

+1 oy
(7,748 puan) tarafından

Hayırlı olsun canım. Ben 3 çocukluyum robot olmasa kendimi düşünemiyorum 😊 

(2,026 puan) tarafından

Benimde ikizlerim var sürekli kırıntı döküyorlar etrafa çok zorlanıyordum iyi oldu rahat ettim valla .teşekkür ederim canım 

0 oy
(728 puan) tarafından

Canım afiyet olsun hangi marka aldın 

(2,026 puan) tarafından

Saol canım roborock s8 markası 

(728 puan) tarafından

Gülerek kullan canım 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 390 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy