+1 oy
253 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7,504 puan) tarafından

image

Bayram temizliği öncesi son kahvemi içeyim dedim bugün. Geçenlerde post açmıştım hatırlayan varsa ev belirsizliği diye. Ev sahibi ile 18 binde anlaştık 1 yıl daha bu evdeyiz inşallah. Haliyle boya yapmaya karar verdik çünkü duvarlar ve kapılar kötü durumda. Sabah halıları yıkamaya verdim akşamda boya için gelecekler. Bi yandanda benim kız hasta bakalım nolacak hepsi üst üste geldi. Bana dua edin kolaylıkla halledeyim şu işleri tek başıma 🥰🥲 siz neler yapıyorsunuz görüşmeyeli başladınız mi temizliğe. Normalde olsa yapmazdım ben çünkü evim her zaman temiz zaten sürekli sil süpür yapıyorum düzenli tutuyorum ama boya yapmışken cam silip perde de yikayim dedim en son ramazandan önce yapmıştım kirlendi baya camlar

8 Cevaplar

+2 oy
tarafından
düzenlendi

Afiyet şifa olsun canım Rabbım kolaylık versin inşallah bende sadece perdeleri yikadim camları kapıları koltuklari sildim ama bayram için değil zaten gelen giden yok sadece sobayı çok yakmadigim için artık yıkamam gerekiyordu perdeleri hazır onları cikarmişken camları sildim kapıları koltuklari benden bu kadar 😁

Yemek hazırlığına başlamadan kahve içeyim dedim 🤗

...

(7,504 puan) tarafından

Sanada afiyet olsun canım 🥰 dediğin gibi bizede gelen giden olmaz çünkü burda kimsemiz yok. Esim akrabaları var onlarda bizden büyük biz gideriz o kadar. Yinede temiz olunca kendimi iyi hissediyorum 

tarafından

Çok teşekkür ederim canım 💜 tabi kendimiz için bile yapsak temiz olunca mutlu oluyoruz 😁 Allah kolaylık versin inşallah 

(7,504 puan) tarafından

Amin inşallah 🥰 

-Reklam-
+1 oy
(3,891 puan) tarafından

Kolay gelsin Allah güç kuvvet versin bende temizliğe başladım ama eşim hadi bugün piknik yapalım dedi kandırdı beni sjsjsjsjs şuan keyif yapıyoruz muhtemelen eve gidince de kriz geçircem sksksksk 😂😂😂🥹🥹😫😫ve sanada afiyet olsun canısı buda benim anlık 

image

tarafından

Ayhhhh beyazsu 😢😢😢 afiyet şifa olsun canım 

(7,504 puan) tarafından

Sanada afiyet olsun canım. Beyazsu mu orası çok güzel görünüyor bende hep gitmek istiyorum 

(3,891 puan) tarafından

Teşekkürler canlar evet Beyazsu burası ✨

0 oy
tarafından

Rabbim kolaylik versin bı başladınız mı biter başlamadan göze çok geliyor.bende günlük işimi duzenimi korurum o yüzden bayramda felan toz al cam kapı sil çabuk biter işim bide bebek oldumu anca yapabiliyor insan🙂

(7,504 puan) tarafından

Evet çocukla zor oluyor sürekli anne anne diye çağırıyor yada işime karışıyor 🥲

tarafından

Benimki tam 8 aylık emekliyor ayağa kalkmaya çalışıyor bulaşığı yıkıyorum bacaklarıma tırmanıyor denge kuramadigi için iş bekliyor öyle 

(7,504 puan) tarafından

Büyüsede aynı canım 3 buçuk yaşında hala bacağıma yapışıyor 

tarafından

Allah bağışlasın

0 oy
(1,526 puan) tarafından

Bugün kahve istemiyor canım ya neden bilmiyorum akşam eşimle içerim artık 

Afiyet olsun kızım uyansın temizlik tatlı ve yemek yapacağım

(7,504 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🥰 hava sıcak insanın canı hiçbir şey istemiyor 

0 oy
tarafından

image

Hava yağmurlu rüzgarlı çok hoş tam benlik🥰 Rabbim minnoşa şifa sana da kolaylık versin inşaallah💖 bende normalde yapmam da artık tozlandı etraf oda oda sil süpür toz alma yaparım. Bir odamı da boyamayı düşünüyorum oturmuyoruz ama klima söküldü zaten yapışkan izleri de vardı aradan çıksa iyi olur. eşimin işleri olduğu için kendim yapmayı düşünüyorum🫠
(7,504 puan) tarafından

Ayy çok hoş görsel afiyet olsun 🥰 tek oda olsa Bir şekilde hallolur da bütün ev zor olacak eşimin kuzenleri gelip yapacak inşallah çabuk biter 

tarafından

Evet canım daha kolay. Boya yapılırken çok yorma kendini dinlen zaten temizlikle uğraşacaksın

0 oy
(3,656 puan) tarafından

Afiyet olsun 🌸en son ne zaman böyle büyük temizlik yaptım hatırlamıyorum bile 🙃 ben de belgesel izliyorum. Bir sürüngenin yolculuğu. 

image

(7,504 puan) tarafından

Belgesel izlemeyi çok severim ama çocuktan sonra bıraktım vakit olmuyor 

(3,656 puan) tarafından

Benimde vaktim yok ki, bahçedeki hayvanlar sağolsun, otururken belgesel tadı veriyor😊

0 oy
(26,044 puan) tarafından

image

afiyet olsun . 

Kac günün sonunda buraya anlik atmakta varmis. 

Bende kahve alcam ya yok evde:)

(7,504 puan) tarafından

Aaa evet nerelerdeydin sen 😀

(26,044 puan) tarafından

Ulkeme geldim kiz:)

0 oy
(6,733 puan) tarafından

Afiyet olsun bende şimdi kahvemi içtim oturuyorum hem elektrik hemde sular kesildi iki saat oldu gelmedi geçen hafta eşimle güzel bir temizlik yaptım iki günde bir cam siler oldum biraz yağmur çiseliyor camlar çamur içinde kalıyor 

(7,504 puan) tarafından

Burasıda yarın yağmurlu gözüküyor o geçsin öyle başlarım bende oda oda boyandikca temizler çıkarım inşallah 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 372 göst.
+1 oy
27 cevap 1,104 göst.
17 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,776 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 269 göst.
11 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,785 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 561 göst.
18 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,016 soru

24,119,126 cevap

333,376 kullanıcı

...