Doğum yardımı başvurunuzun durumunu Bakanlığımızın “İlköğretmenim Ailem” mobil uygulaması üzerinden uygulamasından takip edebilirsiniz. Doğum yardımı başvurusu Mayıs/2025 ödeme dönemi için kabul edilen ve hak sahibi olarak belirlenen kişiler kimlik numaralarını belirten belgeleri ile Halkbank şubesinden hak etmiş olduğu ödeme tutarlarını alabileceklerdir.
Bu şekilde mesaj geldi bana
Banada geldi bende post actım bakalım nedir inşallah bilen cıkar
İköğretmenim ailem diye play store yazdım indirdim e devletle giriş yapın sonra orda e devlet ile çocuk ekleye basın ben yaptım olmadı çocuk yok diyor orayı anlamadım çocuk eklenince ödeme yazıyo basın görürsün üz deneyin sizde e devlet le çocuk ekleniyor mu
Kendiniz ekleyince olmuyor e devlet çocuk ekle yapıcaksınkz
Evet ,bir sürede burada oyalsrkar artık. Gerekli belgelerle halk bankasina gidin diyor gerekli belgeler ne ki
Ödeme gözüküyor mu sizde ben e devletten ekledim çocuklarımı ama ödeme yok
Sen e devlet ten eklediysen bas ona çocuğa altta ödeme bilgisi yazıyo bas bakalım ne yazıcak
Nasıl eklediniz çocuk bilgilerini hep hata veriyor elle ekleyince olmuyo
Ben de uygulamayı indirdim menüden buldum Doğum yardımı başvurusunu aynı Doğum yardımı başvuru yaptığımız e-devlet'te yerde aynı o siteye yönlendiriyor ama site açılmıyor büyük bir ihtimalle yoğunluktan dolayı
Bende açıldı ama e devletten çocuk kayıtlarını alamadı yoğunluktan
1,492,461 soru
24,386,313 cevap
349,017 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın