+3 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (17 puan) tarafından

Yarın doğuma gidiyorum arkadaşlar hem heyecan hem de korku var dualarınızı bekliyorum sezeryan olacağım Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah 

4 Cevaplar

0 oy
(1,975 puan) tarafından

Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin hiç korkma eğer epidural olacaksan çok konforlu ağrı acı sıfır genel anestezi ile olacaksan da gözünü kapatıp açtıgında bebeğin yanında olmuş oluyor şimdiden geçmiş olsun inşallah çok güzel geçer doğumun sadece bebeğine odaklan 

(17 puan) tarafından

Epidural anestezi olucam umarım sorunsuz geçer hızlı sütüm gelir ve bebek saralık geçirmez

-Reklam-
0 oy
(17,384 puan) tarafından

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin 💕

0 oy
(75 puan) tarafından

Öncelikle sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Ben bi tavsiye vermek istedim eğer spinal anestezi olacaksanız anestezi verildikten sonra sakın kafanızı sağa sola oynatmayin mümkünse hiç konuşmayın bile çünkü sonrasında inanılmaz baş ağrısı yapıyor migren ataklarindan bile bin beter

(17 puan) tarafından

Güzel tavsiyeniz için teşekkür ederim ama bu pek mümkün değil galiba çünkü bebeği emzirmek gerekir bu aşamada da her türlü pozisyona sokulacağım

(75 puan) tarafından

Hayır ameliyat esnasında canım yani odana çıkana kadar oynatma kafanı. Yemin ederim böyle bi ağrı yok anestezi doktoru beni yüz kere uyardı kafanı sallama dönme sakin kal diye böyle olacağını bilmiyordum panik de olmuştum açıkçası ama inan böyle bi ağrıyı çekmek istemezsin kimse istemez

(2,382 puan) tarafından

Bu arkadaşın dediğini birebir yaşadım 2 hafta önce spinal sezeryan oldum ameliyat esnasında kafamı titremekten çok oynattim ve dişlerimi çok sıktım ve ben daha yeni kendime geldim o baş ve boyun ağrıları beni öldürdü.bitirdi dikiş acısı yanında sinek ısırığı gibiydi o yüzden siz siz olun mümkünse kafanızı oynatmayın

(75 puan) tarafından

Ayyyy 10 buçuk ay oldu hala aklıma geldikçe ağlayasım geliyor kaç defa acile gittim dedim kafamı kesip kopartin resmen böyle bi ağrı yok.

0 oy
(435 puan) tarafından

Hayırlı doğumun olsun inşallah canım şekersiz kahve al yanına birde meyve suyu kayısı olandan al benim gibi evlat isteyenlerede dua et 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 136 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hlmeren (672 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 286 göst.
24 Eylül 2021 Diğer kategorisinde kubra1992 (3,546 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 473 göst.
1 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 118 göst.