+1 oy
109 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,791 puan) tarafından

Kızlar ya bu çocuk niye böyle iki yaşında panda bisikletlere nerde görse bakardı binmek isterdi eşim madem o kadar istiyor alalım dedi biyere giderken de süreriz en fazla bir iki defa binmistir biz sürdüğümüz halde ben binmem diyip durdu neyse sonra üç yaşında scooter bahçede çocuklar sürüyor buda onlarinkini sürüyordu onuda aldık güzel oynar belki diye yok onu da surmuyo bakıyorum daha küçük çocuklar nasıl sürüyor scooter bizimki yok onu da aldı koydu kenara kışın da ahşap bu mutfaklardan ben heves ettim bu kez kız çocuğu oynar evde sıkılmasın diye inanın o kadar para verdim süs diye duruyor odada kendim de ilgileniyorum eşim ayrı oynuyor hani ilgisiz değiliz bizde katılıyoruz oyuna filan ama niye böyle anlamıyorum ya 

4 Cevaplar

+1 oy
(3,990 puan) tarafından

O oyuncaklara ilgisi artsın istiyorsanız ihtiyacınız olan şey 1 adet başka çocuk 😇 mesela kuzeni gelsin, o oyuncaklar nasıl kıymete biner. Bizde bu şekilde.

Oyuncakları dönüşümlü olarak verin. Her şey göz önündeyse sıkılması normal. 

(4,897 puan) tarafından

Aklıma şey geldi 😂 kızıma mutfak hediye geldi yüzüne bakmazdı ne zaman ki kardeşi ayakta durup mutfakla oynamaya başladı o kadar kıymete bindi ki 😂 yorumunuza katılıyorum 

(1,791 puan) tarafından

Kardeşi var bir yaşında yine umrunda değil hatta oğlum kırıyor gidip 

-Reklam-
0 oy
(1,791 puan) tarafından

Üç yaşına kadar ekran da vermedim sonra da sadece TRT çocuk 

0 oy
(1,791 puan) tarafından

Nolur fikri önerisi olan varsa söylesin ya

0 oy
(3,302 puan) tarafından

Bence dikkati cabuk dagiliyordur. Onun ilgisine yönelik seyler yapabilirsin. O an neye ilgisi varsa. Mesela dolap karistirmayi seviyordur. Dolabinda ki coraplari dagitip eslestirme, kiyafet katlama gibi hem egitici hem ogretici seyler yapilabilir. Ya da mutfakta vakit gecirmeyi seviyordur, bulasik makinasi bosaltma yemek yapma, hamur yoğurma gibi seyler olabilir. Sen daha iyi bilirsin. Benim aklima bunlar geldi. Neye odaklaniyorsa ona ilgisini yönlendirmek kolaylastirici olur gibime geldi.

(1,791 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım deniycem

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 453 göst.
+2 oy
15 cevap 376 göst.
0 oy
3 cevap 153 göst.
9 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lamelif (2,005 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 254 göst.

Kategoriler

1,477,099 soru

24,178,313 cevap

336,222 kullanıcı

...