Akrdasim ikinci bebeği istiodu günü geçmiş dye test yapmış ben var dedim silik gördüm dedim ama pek umutlanmadi sizce var mı:)
6. Gün gecti bugünle
Evet silik görünüyor ama sanırım geç döllenme olmuş. Hakkında hayırlısı olsun
Teşekkür ederiz inşallah hayırlısı nasılsa öyle olur
Yani bazı gebelik testleri de böyle sonuç çıkarta biliyor özellikler artımed markasi
Bu nimo markası bn ilk defa gördüm kaset testler dha iyi ama yokmuş
Benimki de aynı böyle olmuştu şu an 3 aylık hamileyim. İlk 5 dakika içerisinde çıktıysa hamilelik görünüyor ❤️ hayırlı olsun şimdiden
Ayy ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm
İlkini direk öğrenmişti
O yüzden testi yaptık anında çıktı
Allah razı olsun demek ki hamilelik var ama geç döllenme olabilir çünkü benim de adetime 8 gün varken yapmıştım böyle çıkmıştı
Ben kendimden yola çıkıyorum bnm de hep çıkardı ama kan negatif olurdu oda ondan dolayı acaba yalancı pozitif mı dye düşünüyor acilde de bakmamislar
Acilde bakmazlar. Ya polikliniğe gitmesi lazım yada sıra bulamazsa sağlık ocağında kan versin ertesi gün alır sonucunu
Testte gebelık var ama nedense oglu olcak dıye Bı hıs geldı içime :)))))
İlki de erkekti :D
Hayrilisi nasılsa öyle olsun
Ama güvenilir mi bu testler onu bilemedik
Silik çizgi görünüyor
Bnde gördüm sanki o yok yok dedi bilemedm bnde
Hafif silik var ama ben geçen aydan itibaren bu erken gebelik testlerine inanmıyorum en garantisi gidip kan versin
Acile git dedim bnde cnm
Aynen canım yanıltıyor . Acilde yapmıyorlar bazen inşaallah yaparlar gecen ay gecikmem oldu 3 test yaptım ikisi silik çıktı leke geldi 3 gün kesildi sonra kan verdim negatif kan verdikten sonra ertesi gün adet oldum o yüzden inanmıyorum
Gitmiş canm yapmayız demişler
Çünkü acil cok ekstra bir durum olmayınca yapmıyor
1,470,510 soru
24,086,795 cevap
331,548 kullanıcı