+3 oy
1,055 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (108 puan) tarafından

7sene eşimin ailesiye yaşadım cok zor günlerim oldu orda . Çok şey yaşadım .  7 seneden sonra ayrı eve çıktık eşim ev aldı güzel bı evimiz oldu mutlu olcam sanerken  en kotu  günlerim oldu şimdiden .. kaç hafta önce eşimin dükkanına gittim  sürekli  biri arıyor  oda cvp vermiyor meşgule atıyor gene arıyor meşgule atıyor supelendim kesin bişey var dedim. Gene aynı şekilde başka gün aynı şey oldu ariyoe mesgule ediyor bende   farklı bı isim kaydetmiş bende numarayı gizli aldım bı arkadaşın telefonda aradık bayan çıktı  yanlış oldu kapattık telefonu.. iki  sonra  wpsappa girdim msjlara baktım bı tane kadın canim yerim balım demiş benim sa.lak   baktığımı söylemedim bilse sen neden telefona girdin diyecek şifreyi bildigmi bilmiyor .. soyedim  işte sen beni aldatıyorsun şubeleniyorm sende var bişey yo dedi saçmalama gibi laflar neyse. İki gün önce eve geç geldi aradım açmadı saat 10 da eve geldi nerdeydin sporda inamadim sabah gizlice telefona baktım o kadınla görüşmüş kadın seni çok özledim demiş geliyorum demiş konum almış gibi. Msjlar . Gene dedi sen yalan söylüyorsun akşam spora gitmedin dedim yalan konusyoesun . Sen benim telefonumu kucaliyrsun gene dedi  yok dedim anliyrum dedim beni aldatıyorsun dedim şimdi iki gündür çok kötüyüm ne olur bana akıl verin ne yapcam oğlum var yeni rahatim olcak derken böyle bişey çıktı ne olur fikir verin ..

27 Cevaplar

0 oy
(828 puan) tarafından

Bosanacaksin tabiki önüne bakacaksın sonra çok pişman olursun affettim dersin için içini yiyecek içinde hiçbir zaman affetmeyeceksin olan sana ve oğluna olacak.bosan çatır çatır nafakani tazminatı al oglunla yeni bir hayat kur kendine değer ver sen bukadar degersiz biri olamazsın dimi güçlü olup ayağa kalkacak son kendin için oğlun için vur kıçına tekmeyi yapabilirsin.

-Reklam-
0 oy
(1,568 puan) tarafından

Valla ilk evlendim bı komşum vardı kocasi onu atlattı bı hafta bekledim gittim söyledim banada olsa söylensin isterim.amacim sizi üzmek değil rabbim başa vermesin ama herşeyi kabul ederim aldatmayı asla.Sokakta kalacağımı bilsem benimde pek kimsem yok ama asla kabul edemem baktım olmuyor onu evden kovarim erkekse gelsin.Bana göre bı anne çok şeye susabilir ama aldatma rezil ederim onu ALLAH BASA VERMESİN BİRDE YAPAN BİNDE YAPAR KENDİNİ ÇOCUĞUNU DÜŞÜN ONA GORE KARAR VER BENCE.

0 oy
(1,358 puan) tarafından

Boşanacaksan delil topla dava aç 

Boşanmayacaksan yiyip içip keyfine bakacaksın yada iyi bi ayar çekeceksin 

0 oy
(5,133 puan) tarafından

Kusura bakma büyük konusmayim da 

Rab'bim kimseye yasatmasin 

Ama başka birinin koynunda çıkıp gelecek 

Afedersin o kadına iltifatlar edecek elini tutacak öpusecek sevisecek teni tenine dokunacak 

Bende caresizim deyip o adamı koynuma alacam aynı sofraya oturup aynı havayı soluyacam öyle mi 

Neler yaparım neler kimsenin aklına gelmez 

Benimde arkam yok benim de kimsem yok 

Ama bulurum bi yolunu  gözüm hiç biseyi görmez 

Midem almaz o kadarda

0 oy
(6,496 puan) tarafından

Kocanda zerre utanma arlanma yok başka kadının koynuna girip elleyen adamı yatağına almazsın bence kendine oğlunla yeni hayat kur seni aldatmış paşa paşa nafakanı ödeyecek ev ikiniz sayılır yarısı senin bu adama evde hizmet edip pis çamaşırlarını yıkayıp aç karnını doyurup bide kadınlık mı yapacaksın yazik etme kendine 

0 oy
(151 puan) tarafından

Sana tavsiyem ilk önce bütün kanıtları toplaman saklaman lazım sen bu adamla aynı evde yaşıymzsın baksana ne kadar vurdumduymaz hiçde ssni kaybetmekten korkmuyor evi de varmiş sen kanıtlasan rahtlıkla nafakanıda alırsn devlet her zamn önceliği kadından yana ytrki delilin olsn 

0 oy
(4,025 puan) tarafından

Aldatilma postlarina yazdığım şey . Eğer boşanmayacaksanız kurcalamayın. Bilmeden mutlu mutlu yaşayın sizin için daha iyi.

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 1,101 göst.
23 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Aybukee (1,463 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 213 göst.
22 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Asma (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,003 göst.
7 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Lunaa (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,516 göst.