+3 oy
1,066 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (114 puan) tarafından

7sene eşimin ailesiye yaşadım cok zor günlerim oldu orda . Çok şey yaşadım .  7 seneden sonra ayrı eve çıktık eşim ev aldı güzel bı evimiz oldu mutlu olcam sanerken  en kotu  günlerim oldu şimdiden .. kaç hafta önce eşimin dükkanına gittim  sürekli  biri arıyor  oda cvp vermiyor meşgule atıyor gene arıyor meşgule atıyor supelendim kesin bişey var dedim. Gene aynı şekilde başka gün aynı şey oldu ariyoe mesgule ediyor bende   farklı bı isim kaydetmiş bende numarayı gizli aldım bı arkadaşın telefonda aradık bayan çıktı  yanlış oldu kapattık telefonu.. iki  sonra  wpsappa girdim msjlara baktım bı tane kadın canim yerim balım demiş benim sa.lak   baktığımı söylemedim bilse sen neden telefona girdin diyecek şifreyi bildigmi bilmiyor .. soyedim  işte sen beni aldatıyorsun şubeleniyorm sende var bişey yo dedi saçmalama gibi laflar neyse. İki gün önce eve geç geldi aradım açmadı saat 10 da eve geldi nerdeydin sporda inamadim sabah gizlice telefona baktım o kadınla görüşmüş kadın seni çok özledim demiş geliyorum demiş konum almış gibi. Msjlar . Gene dedi sen yalan söylüyorsun akşam spora gitmedin dedim yalan konusyoesun . Sen benim telefonumu kucaliyrsun gene dedi  yok dedim anliyrum dedim beni aldatıyorsun dedim şimdi iki gündür çok kötüyüm ne olur bana akıl verin ne yapcam oğlum var yeni rahatim olcak derken böyle bişey çıktı ne olur fikir verin ..

27 Cevaplar

+8 oy
(23,353 puan) tarafından

Ne yapacaksın yapılacak şey boşanmak değil mi başkasının koynundan çıkıp gelen adamla sırf rahatım bozulmasın diye evli mi kalacaksın 

(114 puan) tarafından
+1

Adamın istediği bu zaten ben gidiyim oda  hayatına. Devam etcek olan bana oğluma olcak

(23,353 puan) tarafından
+1

Aldatılıp o adamla karı koca olarak aynı evde yaşamanın kendin icin daha büyük kötülük olduğunu düşünüyorum. Baksana adamda zerre utanma pişmanlık korku yok. Hatayı boşanmaktan dönerek yapmışsın maalesef. Ev eşinin üstüne ise yarısını alabilirsin en azından oğlunla ikinize bir hayat kurmak için iyi bir başlangıç olur 

(9,082 puan) tarafından

ozaman adami eve baglican gtmiceksen . hic umrunda degilki majlari silmeyip tel genemi baktin diyene kadar insan yok ole bise diye savunur kenini. savunmuoda . aldatmasinin yanlis oldugunu degilde senin telefnu kurcalaman yanlismis gibi davranmis. sanki tel kurcalamasn mis gibi hayat yasa gt. azina sicmadiinmi 

o sira telefnu acipda . sorun benim telefnu acmam mi bu olaymi diye aormadinli

(4,854 puan) tarafından

Böyle bir evlilik sadece ev arkadaşı olur .sevgi olmaz saygı olmaz .onun istediği bu diyorsan demekki aklı dışarda o kadın olmazsa başka kadın olucak sende ozamn her aldatmayı affedeceksin susup otıracaksın istediği boşanmayı yapmıcam diyorsan

Benim anlamadığım hiçmi gurur yapmıyorsunuz aldatıldığınızı bile bile o adamı nasıl eş die eve alıyorsunuz nasıl çocuğumun babası die ortada gezdiryorsunuz

-Reklam-
+5 oy
(3,254 puan) tarafından

Allahından bulsun rabbim fırsat vermesin keyfine onun.. 

İhanetin de affı olmaz hep derim bilmiyorum ne diyeyim çok üzücü Allah düşmanıma yaşatmasın

+4 oy
(5,598 puan) tarafından

İnşallah telefondan kanıt almışsındır...

(1,540 puan) tarafından
+2

Jic sanmıyorum ama insallah

+3 oy
(11,469 puan) tarafından

Okurken beddua etmemek için kendimi zor tuttum

Allah bildiği gibi yapsın. Şerefsizz adam bende 6 sene birlik yaşadım biran benmişim gibi içime öfke girdi. Delilleri topla ekran kaydı al kendine at. Boşanmak istersen kanıtın olsun

(29 puan) tarafından

Bu seni ilgilendirmez, insanları yargılamak senin haddine değil, senin ne olacağın belli mi? 

(29 puan) tarafından

Nu konuda sana hak veriyorum 

(4,201 puan) tarafından

@-HoneySeptember-hic hoş değil bacım verdiğin örnek. Pisli.k, Şerefsi.z kocalara denk gelmişler böyle yüze vurmak hoş değil 

(11,921 puan) tarafından

Kuzum tamam haklı olabilirsin de böyle kocaları çekmek zorunda değiller ki ama boşanmıyorlardı Üstelik Hastalık kapma ihtimalleri çok fazla

(114 puan) tarafından

İnsanlar oturduğu yerde konuşmak ne  kadar kolay demi beni  yargılayan benim  ne durumda ne  yasadigmi aynısını nasıl etsin benim  yapmadığimi onlar yapsinn 

+3 oy
(1,427 puan) tarafından

Allahım canım okudum çok zorr Allah bildiği gibi yapsın böyle İnsanları:(((

+3 oy
(9,474 puan) tarafından

Anladığım kadarıyla boşanmak niyetinde değilsin kulağını gözünü kapatıp yaşamına devam edeceksin bakıp bakıp kendini üzme bari

+3 oy
(2,072 puan) tarafından

Allahim yardimcin olsun yorum yapmak olmaz büyük konusmak hiç sevmem çünkü insan kınadığını yaşıyor 

+2 oy
(958 puan) tarafından

Boşanmaktan başka çaren yok. Nafaka ödesin sana hayatına devam et cocugunla 🤐

+2 oy
tarafından

Cnm bnm burda kımse kımseyı tanımaz ama cok üzüldüm durumuna kanıt almaya bak sıfreyı degıstırdı demıssjn ogrenmeye calıs eger ogrenemwzsen ac bosanma davası tazmınat ac ben kayıt alamadım sız kontrol edın gozumle bizzat gordum de mahkemede cok zor Allah yardım etsın sana şahsen basıma gelse herhalde dagılırım cok zor durum heleki yıllarını vermişsen...........

+2 oy
(1,342 puan) tarafından

Küfretmemek için kendimi zor tutuyorum ahlak yoksunu insanlar kocan en büyük sere,fsis o kadında ahlaksız evlisin evinde karın var başkasına gösterdiğin ilgiyi karına göstersen onlardan daha iyi davranır sana şifreyi bul o delilleri kaydet kızın numarasını kaydet ara konuş mahkemeye ver delilleri ne *** yerse yesin **.in oğlu

+2 oy
(19,557 puan) tarafından

Bu soruyu kendine sor hepimizin cevabı belli BOŞAN ama bunu yapabilecek güç varmı sende kendine sor bunu 

+2 oy
(2,563 puan) tarafından

Bosanmicaksan eğer sus bildiğini bilmesin bari gizliden yapsın yoksa bildiğini bilse arsizlaşir artık gözünün önünde de yapar eve de getirir diyeyim 

Ama şöyle birşey var o kadınla yatıp kalkıyorsa sanada yaklaşırsa o kadında hastalık varsa bulaşır diyeyim bir akrabamız kocası aldatiyordu hep sustu çocuğum için diye diye en son rahimden iki kez ameliyat oldu rahmi alimdi en son sağlığından oldu psikolojik ilaç kullandı en son dava açacak dedi aileler toplandı eşi tövbe etti ama olan kadına oldu her konusu açıldığında diyor keşke susmak yerinde başta ayrilsayfim şuan sağlığım yerinde olurdu diyor eşinden ayrı İstanbul'da çocuklarıyla yaşıyor eside başka yerde ama bosanmadilar evli gözüküyor ayrilar 

Sanada tavsiyem bosanacaksan delileri topla aileri getir bir araya şöyle boşan ama bosanmicaksan sus bilmemezlikten görmemezlikten duymamazlıktan gel Allah eşini de bildi gibi etsin karısı olup başkasına bakıyor yaa

+2 oy
(100 puan) tarafından

Boşanma gibi bir dusuncen varsa önce telefondaki herşeyi kanıt olarak al sonra notere git eve şerh koydur eşin anlarsa evi başkasının üzerine devreder sen hicbirsey alamazsın. Araba dükkan arazi eşinin üzerine ne varsa şerh yaptır o zaman satamaz. Boşanmak istemiyorsan da gormezden geleceksin.

+1 oy
tarafından

Nedense bu post bana hikaye gibi geldi. Aldatılıyorsun, bunu kocana söylüyorsun. Kocan sana mesajları mı  okudun diye soruyor. Bu soru bana gelse aç telefonu ağzına s*ctgim derdim . Şimdide şifre değişmiş ne enteresan. 

Neyse velev ki gerçek diyelim. Başkasının koynundan çıkıp kendi koyuna girmesine izin mi vereceksin ? Ne kadar iğrenç birşey . Sen evden gitmek zorunda değilsin topla kanıtını. Git savcılığa boşanma davanı aç . Git karakola uzaklaştırma al paşa paşa yaşa 

(958 puan) tarafından

İyi ama ne için yalan post açsınlar? Amacı ve çıkarı ne ? 

(11,921 puan) tarafından

@Antidepresan-_- ohooo sen yenisin galiba 😂😂 burda dikkat çekmek için açılan yalan yanlış postları görsen aklın şaşar. Canı sıkılan hikaye uyduruyor. 

@DP canım bence bu post gerçek arkadaşın eski postlarna bakarsan anlarsn skıntılı bi kocası ve evlilik hayatı Var.🙂

tarafından
+1

Ay Özge burada Şebnem vardı hatırlamıyor musun baya hayatını hikayeye aldı en son patladı yalan olduğu çıktı  🥴  

+1 oy
tarafından

Çok kötü ne yapmayı düşünüyorsun 

+1 oy
(797 puan) tarafından

Oğlun böyle bir ailede daha çok mutsuz olucak. Yapılacak tek şey boşanmak. Burda kimseye boşan yazmam. Ama sen boşan bacım. O da gitsin metresine. Sende hayatına bak. 

+1 oy
(26,026 puan) tarafından

Ne okudum ya☹️

0 oy
(2,496 puan) tarafından

Beynınden aşağı kaynar sular dökülmüştür emınım çok zor bir durum bildiğini hissettir delil topla madem telefonuna giriyorsun ekran resmı çek konuşmaları çek hatta senın yerınde olsam o attığı konuma giderim neyse ilerde lazım olur kaydet

(2,496 puan) tarafından

Boşan dıyemem bu kelime o kadar ağır ki yaşayan bilir bekara karı boşamak kolay olurmuş 

0 oy
(11,921 puan) tarafından

Çok afedersin ama senin kocandan bir b.k olmazdı zaten. Şimdi de yanlışın en büyüğünu yapmış. Keşke zamanında o imzayı atmaya gitseydin de boşansaydın. Şimdi belli ki boşamayacaksın, geriye tek seçenek kalıyor sineye çekip susup oturmak.

0 oy
(6,783 puan) tarafından

Eğer şimdi bu kadar üstüne gidip susarda oturursan devamı gelecek benden sana demesi . Yapılacak tek şey boşanmak 

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 1,110 göst.
23 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Aybukee (1,463 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 213 göst.
22 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Asma (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,010 göst.
7 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Lunaa (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,527 göst.