Kızlar doğum yardımı başvurusunda hepinizin talep devam ediyor mu yazıyor? 21 nisandan bu yana böyle. Sonuç yok bakıldığında
Benimde oyle yazıyor inşallah bügün verirler oyle duydum 28 verecekler dediler bakalım
İnşallah canım ihtiyacı olana hemen yatsın ben de bakayım dedim bugün acaba bende mi sıkıntı dedim
Evet bugun ödeme yapılacak diye açıklama yapılmıştı baktim hala devam ediyor yazıyor
Anladım canım dedim benim sistem o an gitti geldi acaba dedim bunda mı sorun oldu
Evet kuzum halâ devam ediyor yazıyor bugün yatırılacak mis bende onun için geldim buraya alan varmi diye hepimiz bekliyoz:)
Ay kızlar inşallah bugün yatar ya benimkide devam ediyor diyor ama pekte umudum yok acikcasi
Kız vallahi benimde yok ne yalan soyliyim:)) inşallah yatarda bayram alışverişi yapariz bebelere artık
Devam ediyor yazıyor bendede
Cnm sonuca ne yazıyorsunuz çıkıyor ben bakıyorum hata veriyor acaba yanlış mı yaptım ben
Böyle yazıyor bende cnm
Canım bende de böyle çıkıyor bir de aile ve sosyal politikalar bakanlığı sekmesi var ona gir orada taleplerim ve sonuç var. Sonuç yok diyo zaten
Çok teşekkür ederim cnmm🥰
Rica ederim canım benim 😘
Ben e devletten PTT kurum ödemelerine bakıyorum yatarsa orda direkt görünür zaten diğer kızımda ordan baktım Allah tan bir para verecekler kaç aydır bekliyoruz
Çocuğun dişi çıkacak🤣
1,472,690 soru
24,114,462 cevap
333,161 kullanıcı