+2 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde (15,127 puan) tarafından

Kızlar doğum yardımı başvurusunda hepinizin talep devam ediyor mu yazıyor? 21 nisandan bu yana böyle. Sonuç yok bakıldığında 

6 Cevaplar

0 oy
(1,087 puan) tarafından

Benimde oyle yazıyor inşallah bügün verirler oyle duydum 28 verecekler dediler bakalım 

(15,127 puan) tarafından

İnşallah canım ihtiyacı olana hemen yatsın ben de bakayım dedim bugün acaba bende mi sıkıntı dedim 

-Reklam-
0 oy
(2,475 puan) tarafından

Evet bugun ödeme yapılacak diye açıklama yapılmıştı baktim hala devam ediyor yazıyor 

(15,127 puan) tarafından
+1

Anladım canım dedim benim sistem o an gitti geldi acaba dedim bunda mı sorun oldu

0 oy
(191 puan) tarafından

Evet kuzum halâ devam ediyor yazıyor bugün yatırılacak mis bende onun için geldim buraya alan varmi diye hepimiz bekliyoz:)

(146 puan) tarafından

Ay kızlar inşallah bugün yatar ya benimkide devam ediyor diyor ama pekte umudum yok acikcasi

(191 puan) tarafından

Kız vallahi benimde yok ne yalan soyliyim:)) inşallah yatarda bayram alışverişi yapariz bebelere artık 

0 oy
(96 puan) tarafından

Devam ediyor yazıyor bendede 

0 oy
(673 puan) tarafından

Cnm sonuca ne yazıyorsunuz çıkıyor ben bakıyorum hata veriyor acaba yanlış mı yaptım ben

(673 puan) tarafından

Böyle yazıyor bende cnm

image

(15,127 puan) tarafından
+1

Canım bende de böyle çıkıyor bir de aile ve sosyal politikalar bakanlığı sekmesi var ona gir orada taleplerim ve sonuç var. Sonuç yok diyo zaten 

(673 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim cnmm🥰

(15,127 puan) tarafından

Rica ederim canım benim 😘

0 oy
(3,049 puan) tarafından

Ben e devletten PTT kurum ödemelerine bakıyorum yatarsa orda direkt görünür zaten diğer kızımda ordan baktım Allah tan bir para verecekler kaç aydır bekliyoruz

(15,127 puan) tarafından

Çocuğun dişi çıkacak🤣

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,690 soru

24,114,462 cevap

333,161 kullanıcı

...