+1 oy
224 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (117 puan) tarafından

Mrb iyi günler size soyluyecegim şey çok büyük bı sorun oldu benim için ne olur evet yada hayır demeniz yeterli bana 4 sene önce anlaşmalı boşanma davası açtık hakim karşısına çıktik bı hafta sonra gelip imza atmanız lazım dediler bize gitmedik. Evliligimize devam ettik 4 sene oldu. Edevlette bakıyorum evli yazıyor ve halen eşimin soy ismi çıkıyor karşıma . Ne olur boşanma olmuştu olmamış mı çok merak ediyorum ne olur cvp verirseniz çok mumnun kalcam alalh rızası için eşim bazen seni boşandım git diyor ama e devlette halen evli yazıyor çok merak ediyorum 😢😢😢😢🤲🤲🤲

7 Cevaplar

0 oy
(1,384 puan) tarafından

Boşanmak keşke o kadar kolay olsa 😅

(117 puan) tarafından

Bilmiyorum olmuşmu boşanma olmamış mı 4 sene oldu ev devlete evli yazıyor bosama olsadi boşanmış yazardı bence

-Reklam-
0 oy
tarafından

Mahkeme olduysa boşanma gerçekleşmiştir diye düşünüyorum ama bilen biri çıkar belki canım 

0 oy
(2,831 puan) tarafından

Esin semi boşadim git diyorsa zaten evli kalmanın manası var mı. Gig bir avukata danış. Boşamadiysa da boşa. Bunları da kayda al. Psikolojik şiddetten aç güzel bir tazminat 

0 oy
tarafından

Gidip imza atmadiysan olmamış ama eşin boşadım git diyorsa git sen onu boşa madem 

0 oy
tarafından

Canim uyap dan takip etsene orda yazar zaten

(117 puan) tarafından

UYAP nerde bakcam 

tarafından

E devletten canım UYAP yaz çıkar zaten ordan da dava dosyası sorgulamaya gir evrak kısmından bak

(117 puan) tarafından

Karara çıkmış yazıyor tahri de 2022

tarafından

İşte karar ne ama 

0 oy
(23,446 puan) tarafından

Bunu dört sene sonra sorgulaman bir bana mı tuhaf geldi. Boşamışsa dört yıldır boşadığı kadınla karı koca hayatını neden yaşıyor yerinde olsam bir Adliyeye gider sorar o imzayı da atar gelirdim 

(117 puan) tarafından

Evli yazıyor e devlette sordum  boşanma olmamış şimdi bilen biri varsa  bilmek istedim tam emin olmak icin

0 oy
(217 puan) tarafından

Google'ye vatandaş portal yazıp e devlet şifresiyle giriş yapın sonra dosya sorgula diyin ve dosyanın içine girince karar evrağını açıp okuyun orda anlaşılır 

İlgili sorular

+2 oy
17 cevap 551 göst.
9 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Frtnzn (306 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 62 göst.
0 oy
4 cevap 252 göst.
30 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Masallarulkesi_ (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 340 göst.
31 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sonsuzlugum.33 (16 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,714 soru

24,076,286 cevap

330,948 kullanıcı

...