0 oy
49 göst.
Diğer kategorisinde (6,324 puan) tarafından

Taa iki hfta önce okulda veli donudrma getrmisti çocuklara ogrtmen dagtmisti artık ondanmi öyle oldu blmiyorum eve geldi burun akintisi vardı iki gün öksürük falan basladi ateş başladi taa geçen pazartesi çocuk nefesi kesildi gece yarısı aşırı öksürme vardı eşim gotrmusti bı serum verdiler antibiyotik bide ağrı kesici sağlık ocağına gotirdim tekrar öksürük şurubu verdi bir hftadir içiyor ilaç btti resmen öksürme ara ara halen devam edyor abur cubur kestik zaten bir hftadir vermiyoruz sabah saat 4 te bebeği emzdrdim Beşige koydum karnım agryor dedi baktım kustu bir kaç saat geçti bidaha bidaha kustu niye byle iki tane şurup iştah açıcı da içiyor niye öyle kustu acaba ben halen şaşkinim braz boğazımda agryorr dyor okula gönderme dyor eşim uff cuma pilav günüydü bide :( nye öyle hasta oldu blmiyorum 

1 cevap

0 oy
(9,081 puan) tarafından

anasinifi 4 5 yas donemi 1 sinif donemi hatta 2. sinif cocuklar 8 bucuk 9 yasa kadar on gun hasta 5 gun saglam olarak yaşiyor malesefki. hele anasinifinde hep hastalik  . bu boyle bagisikliklari kuvvetlenio

(6,324 puan) tarafından

Valaha bende korkmaya başladim bu postu açtım yarim saat sonra yine kustu okula göndermedim tatilerle beraber tam 10 gün göndermedim antibiyotik öksürük şurubu btmek üzere daha iyileeşmedi bugün de kusmaya başladı götürcem yine sağlık ocağına 

(9,081 puan) tarafından

gecmiolsun ama anasinifi donemi hep oyle herkeste boyle dert etme. . bizim bide kardes oldu kizim 3 senedir kardese gecirioyor o da hasta oluo. seneye kardesimiz 4 yas olacak . uc dirt sene de o surekli hastalanip ablasina gecirecek 😂 yani ben bi 4 sene daha ful hastalikla savasiyor olacagim 

(6,324 puan) tarafından

Bide canım habire kusuyor bugün hicbisey yemedi ilaç veyorim onu bile kusuyor acaba gecermi bugün ilaç aldım sağlık ocağı verdi mide bulantısı için ilaç yazdı balgam söktürücü öksürük falan habire kusuyor su kusuyor yani çok moralim bozuk yemin ederim 

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 77 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde mehlikam (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 246 göst.
15 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.
27 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esila han (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 71 göst.
28 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Senammm (11 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,779 soru

24,063,724 cevap

330,265 kullanıcı

...