+2 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (1,078 puan) tarafından

6 gün oldu Sezeryan olalı dikiş yerinden sıvı akiyo hemde baya bı dün acile gittim orayi sıkarak boşalttılar hala akmaya devam ediyor bayağı da akıyor yani bir açılma yok yapıştırma dikişlerde geçer mi bu Allah rızası için bir şey söyleyin 🥺

11 Cevaplar

+1 oy
(3,101 puan) tarafından

Normal degil

(1,078 puan) tarafından

Değil ama ne yapacağım bilmiyorum aksi gibi gittiğim hastanede üniversite hastanesi ya hiç randevu yok ne ücretli ne ücretsiz hepsi dolu

(1,078 puan) tarafından

Benim sorduğum sorunun en alt kısmında başkaları da bu tarz şeyler sormuş şimdi onları okudum yağ akıyor falan demişler benimki de öyle bir şey mi acaba Çok ani şekilde kilo vermeye başladım o kadar hızlı veriyorum ki hatta 123 kilo öyle doğumdan çıktim bugün 6. gün daha 110 kiloya düşmüşüm

(3,101 puan) tarafından

96 ile doguma girdim boyoebbir sızıntı gormedim

-Reklam-
+1 oy
(4,654 puan) tarafından

Normal değil canım, orayi temiz bezle temizle, kuru tutmaya çalış. Ama yine acile giderdim yerinde olsam

(1,078 puan) tarafından

Bugün tekrar gideceğim canım sürekli akıyor ama nasıl Kuru tutacağım bilmiyorum o kadar da iyi bakıyordum aslında hiçbir şey yoktu düne kadar

+1 oy
(392 puan) tarafından

Enfeksiyon olunca sanırım sarı akıntı geliyormuş.

(1,078 puan) tarafından

Kuvvet ve ihtimal öyle zaten canım düzelir değil mi Bu bir şekilde

(392 puan) tarafından

Düzelir düzelir inşallah.doktora görün mutlaka ama antibiyotik verir büyük ihtimalle.enn kötü sağlık ocağına görün 

+1 oy
(211 puan) tarafından

Normal değil iltihaplandıysa sıkıntı çıkarır bence birdaha acile gidin bende 2 hafta önce sezeryan oldum öyle bişi olmadı benimde yapıştırma

(1,078 puan) tarafından

Korkuyorum ya nasıl bir sıkıntı çıkarır acaba

(211 puan) tarafından

Valla enfeksiyon olursun bi an önce gitte antibiyotik falan versin doktorun Allah korusun canım öyle olmanı istemem korkutmak gibi olmasın ama

+1 oy
(6,774 puan) tarafından

Normal değil hemen ameliyat eden doktora git 

(1,078 puan) tarafından

Canım üniversite hastanesi ameliyat eden de profesör ücretli ama randevu yok

(6,774 puan) tarafından

Anladım canım başka birine orda illa normal polkilinik vardır 

+1 oy
(548 puan) tarafından

3 dogumumda da öyle bişey olmadı havalandir kesi yerini temiz ve kuru tutman lazım geçmiş olsun

(1,078 puan) tarafından

Canım benim karnım çok büyük sezeryan yerine komple kapatıyor yani ama buna rağmen iyi bakıyorduk her gün defalarca tentürdiyotla silip gazlı bezle kapatıyordu eşim tertemiz 

(548 puan) tarafından

Canım illaki temizsiniz asla öyle demek istemedim ama hava almayınca enfeksiyon riski oluyo benimde karnım büyüktü yaramın üstü kapanirdi kesi yerini kurut havada sıcak ya artk nemlenir sürekli sırt üstü uzan karnını hafif çek hava alsın eğer devam ederse mutlaka görün doktora 

+1 oy
(208 puan) tarafından

İlaç vermeleri lazımdı verdiler mi ? Benimde aynı olmuştu ilaç ile düzeldi..

(1,078 puan) tarafından

Antibiyotik kullanıyorum ama canım hiçbir işe yaramıyorum anlamadım

+1 oy
(958 puan) tarafından

Zamanla düzelir.  Arkadaşımın dikişleri açılmış sıvıyı hemsireler sıkıp bosaltmislardi. 

(1,078 puan) tarafından

Çok şükür dikişlerde bir açılma yok ama acıyor çok işte

+1 oy
(1,870 puan) tarafından

Antibiyotik verdiler mi ameliyat sonrası

(1,078 puan) tarafından

Verdiler canım Bir kutunun bitmesine 2 tane kaldı

+1 oy
(765 puan) tarafından

İltihap kapmistir cikan irin dir antibiyotik vermişlerdir ilacini duzgun ic her gun pansuman yap temizle tentirdiot ve oksijenli su ile  bende iltihap kapmistim ordan biliyorum.

(1,078 puan) tarafından

Kaç gündür düzelir canım bu içiyorum ilaçlarımı

(765 puan) tarafından

2 hafta icinde 

(1,078 puan) tarafından

İnşallah canım ya bir yaşında da bebeğim var hiçbirine bakamicak duruma geldim çok acı veriyor anliyisundur beni yaşadığın için 🥺

(765 puan) tarafından

Evet canım tez zamanda iyleş insallah her gun pansumani unutma ♥️

(1,078 puan) tarafından

İnşallah canım benim Allah razı olsun her gün yapıyoruz zaten doluyor bez sırılsıklam oluyor

+1 oy
(2,070 puan) tarafından

Acilden giriş yap canım enfeksiyondur yada evet yağ olabilir benim kaynanam böbrekten amaliyat oldu onunda aynı dikiisnden şu geldi diren takilldi o yağlar bitene kadar 

(1,078 puan) tarafından

Gidiyorum canım enfeksiyon deyip eve geri gönderiyorlar

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 230 göst.
22 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Zisan (1,181 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 63 göst.
19 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Hazall (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.
28 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,774 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 176 göst.
6 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Zamer26 (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,968 soru

24,066,233 cevap

330,380 kullanıcı

...