0 oy
148 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (231 puan) tarafından

Biri laf soktuğunu anlayınca o kişiye karşı nasıl bir tavır alman lazım bende mi onun gibi yapsam beni anlasın yoksa uzar mı böyle böyle desem ne alaka o öyle demedim der büyük ihtimalle ama bu beni rahatsiz etti 

3 Cevaplar

+2 oy
(30,903 puan) tarafından

Hiç takmam uzak duruyorum genelde soğuk davranıyorum görüşmüyorum en iyisi bu diye düşünüyorum 

-Reklam-
+1 oy
(23,438 puan) tarafından

Instagram'da tskip ettigim birisi birisi dolaylı yoldan bişey söylemeye çalışırsa hiç üstüme alinmam direkt söylemeli bana diyor. Bu çok güzel ve mantıklı bişey. Karşıdaki de zamanla ona göre şekillenir. Uzun vadede iyi bir alışkanlık olabilir aslında. Ama ben beceremem bunu dersen baktın biri bı laf dedi. Üzerine alindin. Bunu neden dedin diye sor. Bunu mu demek istedin diye. O zaman karşıdaki kişi kaçamaz. Açık olmak zorunda kalır. Ve bu senin daha çok işine gelir. 

(231 puan) tarafından

Çok mantıklı

0 oy
(4,350 puan) tarafından

Soyledigi şeyde hakli olup olmadığına bakarım haksızsa hiç umurumda bile olmaz haklıysa ya evet şunu ima ettin di mi  haklısın bak orada ben hata yaptım derim o da duzgunce konuşmak yerine  laf sokmak gibi seviye düşük bir eylemde bulunduğu icin utanir

(231 puan) tarafından

Ya aslında şöyle söyleyeyim küçük bir örnek vereyim senin bir çocuğun var sürekli onca kalıyorsun ben buna katılmadığını belirtiyorum işte sürekli neden oyuncak alıyorsun ki sürekli çocuğa oyuncak alınmaz diyorum ve benim de bir çocuğum var bir süre sonra büyüdükçe benim çocuğum da oyuncak istiyor Hani sen oyuncak sevmezdin sürekli oyuncak alıyorsun güya Hani almazdım sürekli bunun lafı yapılması  bir kere söyledim katılmadım bana göre yanlış olduğunu oyuncağı para verilmesi yanlış olduğunu ama sürekli dönüp dolaşıp aynı konuyu açıyor Tamam Evet dedim ama bir kere dedim 10 kere duydum☺️

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 338 göst.
0 oy
3 cevap 113 göst.
31 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Nesrinnergiz (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 96 göst.
5 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 170 göst.
2 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (986 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,720 soru

24,173,326 cevap

335,972 kullanıcı

...