+1 oy
641 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (402 puan) tarafından

Gercekten artık psikolojimizi bozdu ankarada yasayanlar ne düsünüyosunuz

13 Cevaplar

0 oy
(30,786 puan) tarafından

Kene sorunu mu varmış yeni duyuyorum 

(402 puan) tarafından

Etimesgut sincan da cokmus 

(30,786 puan) tarafından
+1

Doğrudur ben bilmiyordum o bölgelere uzağım biraz 

-Reklam-
0 oy
(30,256 puan) tarafından

Detayli ilaclama yapilsa iyi olacak

0 oy
(1,653 puan) tarafından

Sivaslıyım Sivas’ta aşırı fazlaymış her sene zaten fazlaydı ama bu sene 4.5 kişinin kkka dan vefat ettiğini gördüm ben Kayseri de yaşıyorum Sivas kadar yoğun olmasa da muhakkak burda da vardır bende çok korkuyorum bu durumdan köye gitme planım vardı ona bile gitmek istemiyorum geçen annemler gittiler annemin üzerinde kene yakalamışlar allahtan kıyafetinin üzerindeymiş hemen çakmakla yakıp tuniğini atmış bende çocuklar için böcek kovucu stick aldım sivri falan için inşallah faydası olur ama dediğiniz gibi ürkütücü bir durum kaç kişi öldü otluk alanlara girmemekte fayda var 

(402 puan) tarafından

Korkudan cocuklarımı site bahcesine cıkarmıyorum

0 oy
(81 puan) tarafından

Parka da çıkmıyoruz artık  1.5 yaşında bi bebek vefat etti bu kene olayı yüzünden ya cıkmıcaz yada aşırı takıntılı bi insan olup çıkıcaz bu meselenin içinden belediyeler sağolsun çok yardımcı oluyor ilaçlama yapıyorlar felan mecazen yanlış anlamayın durum bu

(402 puan) tarafından

Aynen bizde cıkmıyoruz korkudan allah yardımcımız olsun 

0 oy
(4,900 puan) tarafından

Sivenonun kene sinek kovucu spreyini kullanmayı düşünüyorum, belki sizinde isinize yarar

(402 puan) tarafından

Bende alıcaktım ama bitkiseler cok işe yaramıyor dediler

0 oy
tarafından

Ilaclama olmuyomu nasıl iş bu

0 oy
(2,765 puan) tarafından

Ay yeşillik yerlerede gitmeye korkar olduk 

0 oy
(3,301 puan) tarafından

Bizim komşu balkonda bulmuş 

0 oy
(6,155 puan) tarafından

Ben hiç duymadım nerde varmış ki 

(1,276 puan) tarafından

Piknik alanlarinda çok fazla canım mavi göl bize yakın mesela orası kapatılmış ilaclama yapılacak deniyor 

(6,155 puan) tarafından

Aaa, biz uzağız oralara ama parka çok gideriz. ODTÜ'ye çok gideriz. İnşallah yayılmaz

(1,276 puan) tarafından

İnşallah canım ama çok pisti yakın olmasına rağmen 2 senedir gitmeyiz biz yabancı uyruklular cokkk fazla rahat edemedik çöpler felan almış başını gidiyor du ilaçlama yaparlarda yayılmaz bari sizin otaraflara🥰

(6,155 puan) tarafından

Ben bir kere gittim oraya sene 2016 mıydı neydi. Herkes üst üste oturuyordu daha da gitmem dedim :) Ablamın hatırı için gitmiştik hamileydi sürekli piknik istiyordu :)

(1,276 puan) tarafından

Eminim o günden sonra istememiştir Piknik felan hafta içi gittik bizde çocuklar merak ediyor diye yinede dedigin gibi belediye otobüsü gibi üst üste yan yana oturduk eşimde hiç Piknik sevmez bahanesi oldu gitmiyoruz 😃

0 oy
(3,026 puan) tarafından

Haberi nerde okudunuz acaba ben görmedim duymadım Etimesguttayım korktum 

(402 puan) tarafından

İnstagrama bakarsanız videolar var

0 oy
(839 puan) tarafından

Ya o değil mesela ben İstanbulda oturuyorum.nereye gidersek gidelim hep kene bizi buluyor ben anlamadım .okadar insan var bir şey yok ama sürekli bizi bu buluyor kene .acaba nasıl korunulur ki,bu çocuklarıda pikniğe goturemeyceksek nasıl olacak olck bilmiyorum.piknikten tiksindim valla 

(402 puan) tarafından

İlaçlar var ne kdr etkili bilmiyorum ama spreyler falan 

0 oy
(5,617 puan) tarafından

Nerelerde varmis ben ilk defa duyuyorum 

(1,276 puan) tarafından

Piknik alanında varmış kuzum mavi göl kapatılmış giden tanıdıklarım vardı üstümüze yapışmış dedi ne olacak heryeri pisletiyorlar bide başı boş k.öpek çok fazla onların üzerinde de çok olur 

(5,617 puan) tarafından

Ayyy ben bilmiyordum parkta bahcede var midir 

(402 puan) tarafından

Etimesgur sincan elvankentte cokmus cnm instagramdan gördük cevredekilerde konusuyor

(5,617 puan) tarafından

Ay oyle mi parklarda falan da var midir 

0 oy
(529 puan) tarafından

Teyzemde Sincan'da oda dedi çok olmuş 

(402 puan) tarafından

En cok ordaymıs

(529 puan) tarafından

Evet teyzemlerde korkuyordular

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 211 göst.
5 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Buket masal (2,624 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 362 göst.
0 oy
16 cevap 999 göst.
2 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kubra.mirac (494 puan) tarafından soruldu
+39 oy
41 cevap 4,827 göst.
1 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde admin (185,707 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,352 soru

24,167,836 cevap

335,707 kullanıcı

...