0 oy
128 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (14,126 puan) tarafından

Hayırlı geceler kızlar 

Ben uzun zamandır mop arayışındayım eşim aldı geldi ama bezi çok sert çok zor suyunu sıkıyorum pratik olmuyor benim her yer fayans olduğu için hem yerlere hemde camlar için kullanışlı birşey istiyorum hatta kendi kovalı olanlardan da çok baktim ama guvenemedim alipta memnun kalan mop varsa bana resim yada link atar mısınız 😊çok sevinirim gerçekten 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ben mandallı kullanıyorum bence her bez takıldığı için cama da iyi olur cam bezini takar silersin. Bunu sevmiyorsan parex ya da vileda markalarına bak bence diğerlerinden daha sağlam oluyor çevremde kullananlar var

(14,126 puan) tarafından

Tşk ederim canım benim bakicam çok saol önerin için ❤️ ❤️ 

-Reklam-
0 oy
(2,967 puan) tarafından

Şu klasik mandallı mor mop var ya onlar mükemmel ya cam bezini takıyorum camları siliyorum kendi bezini takıyorum banyo fayanslarını siliyorum çok kullanışlı 🤩

MOR MOP yaz Google hemen çıkar Trendyol da falan var bana milyoncudan almıştı canım anamm 😁

image

(14,126 puan) tarafından

Buna çok baktım canım iyimidir diye sordum Almam lazım 

(2,967 puan) tarafından

İyi iyi canım çok iyi boyuda ayarlanıyor o da artı bir yönü hemen al şimdiden kolay gelsin 🤩

(14,126 puan) tarafından
+1

Saol canım İnsaAllah ❤️ 🥰 

0 oy
tarafından

Mop hiccc mi hiç kullanmayan ben hayırlı günler dilerim😂😂😂😂😂😂😂😂

(14,126 puan) tarafından

Abla vala bende hiç kullanmadım ama bu evde kullanmam gerek her yer fayans cam balkon var bide o yüzden mecbur lazım 😊

tarafından

Benim de öyle yaa mutfak full tavana kadar fayans koridorum keza öyle ama o mereti kullanamdim gitti eşim almış geçen gizlice gelincigime verdim al dedim kaynana hediyesi ama baban duymasin dedim oda büyük bir zevkle götürdü 😂😂😂😂

(14,126 puan) tarafından

😂😂eğer bende istediğim gibi bulamazsam sanirim vazgeccem su mandallilardan bi alayim umarım severim çünkü tezcanli olduğum için bezi yıka tak sinirimi bozuyor 🤭ahh ahh alacak gücün olsa ıslak zemin silme süpürgesi alirimda anca rüyamda 😂

tarafından

Mandallı annem kullanıyor illet bişe yaa yeri silerken yıka tak sil derken yeniden kirlenir heryer 😂😂

(14,126 puan) tarafından

Ayy ciddenmi öyle en iyisi ben iyice araştırayım Vileda marka baktimda kovalı iki bin yazıyo iyisi olsun bir kere olsun bana uzun süre kullanacağın mop lazım😊

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 150 göst.
3 gün önce Ev & Yaşam kategorisinde Cocuksevgisi (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 342 göst.
19 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Huzurum91 (14,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 175 göst.
+1 oy
4 cevap 180 göst.

Kategoriler

1,470,920 soru

24,092,125 cevap

331,818 kullanıcı

...