+1 oy
200 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar hiç bir zaman aileniz tarafından sevildiğinizi

Hissedememek nasıl bir duygu düşüncedir bilirmisiniz?

5 Cevaplar

0 oy
(446 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Çok acı bir duygu. Yaşım 28 oldu ne babama sarilabildim ne anneme. Yan yana dahi yuruyemedik hep bir adım arkada yürüdük. Derdimizi anlatmak bir kenara sohbet dahi edemiyorduk. Arkadaşlarımın ailesini gördüğümde hep bir hüzün kaplardi içimi. Eşimle ilk tanıştığım yıllarda ailesiyle olan ilişkisine gıptayla bakıyordum. Çok kiskanmistim. Ailem kalabalık bir aile idi ama herkes sevgisiz ve yalnızdı. Evlenecektim babam ceyizim için elini cebine atıp 1 lira dahi çıkarıp vermedi. Çok utanmıştım çeyiz konusu açıldığında hala utanirim.

Ama çok şükür Allah bana çok güzel bir yuva nasip etti. Görmediğim sevgiyi eşimde gördüm bebeğimle aile olduk. Yani şu dunyada eşim olmasa yalnız bir kadindim ben.

-Reklam-
0 oy
(231 puan) tarafından

Bilmez miyim yaşım 30 ama hala o eksiklik ihtiyaç olarak kalıyor canın sıkkın olduğunda sıkıntın olduğunda problemin olduğunda özellikle her şeyi yansıtıyor O yüzden çocuklarımızdan biz sevgiyi ilgiyi eksik bırakmamalıyız ki bizim gibi çocuklar olmasın ileride yalnız hissetmesin

0 oy
(231 puan) tarafından

AnlAnladığım kadar sende benim gibi 

tarafından

Aynen ne yazık ki

0 oy
(348 puan) tarafından

25 yasındayim bir gün olsun saçım okşanma dı  ne anne sevgisi ne baba sevgisi  gördum sohbet edemedim derdimi anlatamadım mutluluğumu paylasamadim  annesiz babasız büyüdüm en mutlu günümde cenazem kakti sandım 

(231 puan) tarafından

Kayıp kayıp mı ettin konuşmuyor musun ben çok yakınım yani bir mahalle var ama Evet gidiyorum Bir onlarla geliyor ama mesafe ve eski problemlerini problemden bir haber yada bilmek istemiyor nasılsın canın mı sıkın yok 

(348 puan) tarafından

Annem ben bebekken olmüş babam da ben ve abimi babaneme bırakip evlenip başka bıryere  geldi şimdi evliyim  yakinimd aama iş işten geçti 

image

(231 puan) tarafından

Ah benim canım seni anlıyorum inan benim annem var ama yok gibi bazen diyorum yok olsa yok diye üzülürdüm varken de yok gibi olması nasipimde bu varmış bizim canım çocuklarımıza eksik anne olmacaz hep Sevdiğimizi dile getirmek gerekiyor görmedik ama içimizdeki kalanları onlara vercez sevgiyi 

(231 puan) tarafından

Annem varken anne nerdesin diye ağlıyorum neden yoksun diyorum benim annem nerde diyorum inan çocuklar gibiyim 

(348 puan) tarafından

Bende öyleyim valla ağlayınca üzülünce  annem niye beni bırakıp gittin neden yoksun diyorum gerçekten öyle varlıgı yokluğugundan daha beter öylelerin gerçekten  gidip kızima annnemmmmm diye sarılıp ağlarim sevinirim üzülürum  rabbim yardimcimiz olsun anlatacak çok şey varda insan yazamıyor yazmalara satır yetmez çünkü

0 oy
tarafından

Zamanla duygusuzlasiyorsun. Sevgi arayışın olmuyor. İnsanların niyetini anlıyorsun. Erken yaşta sorumluluk sahibi oluyorsun kendini korumayı öğreniyorsun. Kendini sen savunuyorsun. Bı ise karar verirken mantiginla hareket ediyorusun. Yani sevilmeyen çocuklardık şimdi arayisim yok yaşım 23. 

(231 puan) tarafından

Evet duygusuzlastim onu hissettim çünkü benim ihtiyacım varken yoktu kimse şimdi diğer kardeşlerrime daha yakınlar eksik zamansız sevgi 

İlgili sorular

+2 oy
24 cevap 809 göst.
+1 oy
7 cevap 340 göst.
+1 oy
16 cevap 530 göst.
+1 oy
4 cevap 168 göst.
8 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Kimbilirki (107 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,970 soru