+1 oy
89 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (163 puan) tarafından

Kızlar ikinci sorum ile geldim devlet Hastanesi'nde sünnet için belirli yaş aralığı varmı 

3 Cevaplar

0 oy
(9,082 puan) tarafından

zannetmiyorum. bizim doktorumuz bize su sekilde acikladi . 2 5 yas arasindaki cocugu etkiliyor psikolojik olarak diyorlar  ama hic alakasi yok . bizim turk psikologlar egitim alirken yabanci psikologlari felsefecileri okuyup ogreniyor onlarin kitaplarini ornek referans alip onlarin ogretilerini benimsiyorlar. yabanci psikolog ve felsefeciler cogusu yahudi ve hristiyan . hristiyanlarda zaten sunnet yok. yahudilerde de nekadar erken sunnet olmak okadar ustunluk gostergesiymis olabilecek en erken donemde sunneti savinurlarmis. o yizden erkenden 2 yasa kadar yaptirin anlayisini benimserlermis. bizim turk doktorlarda onlari referans aldiklari icin o sekilde erken yasta diye onwriyorlar ama biz olduk 3 yas 4 yas 5 yas bizim vocuklarda buyuk zamanda oldu dedi de psikoljileride hic etkilenmedi alakasi uok yani dedi nezaman kendinizi hazir hissederseniz bismillah deyip de niyetleneceksiniz sunnet isine dedi

(163 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım biz istiyoruz büyük oğlum sünnetin ne anlama geldiğini biliyor anlattık küçük bezli daha 3yaşında ikisi aynı anda olsun istiyorusz

-Reklam-
0 oy
(490 puan) tarafından

Bebeginiz kaç aylık küçükken yapılması daha kolay iyileşiyor canım 

(163 puan) tarafından

Öyleymiş ama bizim nasip olmadı canım biri 6 biri 3yaşında 

0 oy
(232 puan) tarafından

Yok canım benim oğlum 7 yaşında anaztezi ile oldu

(163 puan) tarafından

7yaştan öncesine devlet yapmıyor dediler bana birde 2yaş sonrası yani 2 7yaş arası 

(232 puan) tarafından

Eltim yaptırdi geçen sene 4 yaşında oğluna 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 237 göst.
28 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 120 göst.
17 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde ozlem4141 (734 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 146 göst.
12 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde zeyneb34 (955 puan) tarafından soruldu
+2 oy
17 cevap 494 göst.

Kategoriler

1,469,639 soru

24,075,159 cevap

330,883 kullanıcı

...