Bayramdan sonra bebeğimle şehir dışına çıkabiliriz ama gideceğimiz yere uçakla gitmemiz gerekiyor ne yapacağımı bilmiyorum bebeğim o zaman yaklaşık 4 aylık olacak nasıl gidip geleceğiz ne yapacağız kulağında basınç olmaması için veya bunu en aza düşürmek için ne yapmalıyım bilmiyorum
Ya hiç kasma emzirebilirsen emzir bandaj takip altina pamuk koyabilirsin kulaklarina ben hiç zorlanmadım kalkarken kulaklarını baş parmağımla hafif içe kapattım kikirdagini hiç sorun yaşamadım ikisindede yarın bizde binicez bakalım tekrar biri 3 yaş biri 1 🫠
Güzel hayırlı bir yolculuk olsun inşallah yolunuz açık olsun çok teşekkür ederim içim rahatladı 🥰
Sağol canım senin işin çok daha kolay ne kadar küçük o kadar rahat 😂
Korkmaya başlıyorum annemlere ziyarete gideceğim o zaman hemen aynı şehirde olmamız gerekiyor 😅😅
Emzireceksin yada biberonla doyur.
Sütümü sağsam biberona koysam sorun çıkarırlar mı acaba
Sütü aliyorlar ama emzirmek daha konforlu bence. Hem stres falan olmaz bebiş.
Kaynımla gideceğim için emzirme konusunda sorularım var acaba hosteslerin yanında emzirebilir miyim izin verirler mi
Maalesef iniş ve kalkış sirasinda yerinden kalkmana izin verilmiyor. Emzirme önlüğü alsan rahat edemez misin.
Başka çarem kalmıyor valla
Emzirme veya emzık kullanacaksnz 4 gün önce uçakla geldi 11 aylık kızım var bir ara mama verdim uçak kalktıktan sonra çocuk şiddetli bır sekılde püskürttü ağzından o yuzden mama verme işine birşey diyemem
Mama kullanmıyor ve ne yazık ki emzik de tutmuyor keşke tutsa şu an en büyük isteğim o süt sağsam biberona koysam sorun çıkarırlar mı
Yanıma 1 termosta sıcak su 200 ml şişede soğuk su almıştım
Süt için 100 ml sıvı sınırı vardı hem soğur hemde uçaktaki başınç biberonları etkiliyor ağzını açık tutmak lazımmıs iniş ve kalkışta
Biberonu 30 ml süt doldurcam çok teşekkür ederim içim rahatladı 🥰
Mama alıyorsa mamasını hazırla iniş ve kalkış sırasında ver. Mama almıyorsa emzir kalkış ve iniş sırasında basınç zaten o zamanlarda oluyor. Değişik değişik oyuncaklar al yanina. Korkma rahat geçer inşallah bende bebeğim 4 aylıkken bindim uçağa emzirdim. Sorun olmadı. Bende çok korkuyordum oğlum da vardı yanımda tuvaleti gelir ne yaparım ben nasıl gırerım filan diye ama hepsi halloluyor. Eğer çok zorda kalırsan hosteslerden yardım isteyebilirsin. Benim hiç aklıma gelmedi bebeği hostese vermek oğlumu uçakta tuvalete girdirdim bebek kucağımda bir yandan oglana tuvalet yaptır bir yandan 😄 küçücük yere 3 kişi girdik 😄
Gerçekten güldüm buna daha net bir şey yok ama aklım kaldı en çok bebek etkileniyor açıkçası bebekle uçağa mı binilir küçük falan diyenler oldu o yüzden aklıma takıldı çok teşekkür ederim 🥰
Yok ya sen onlara ne bakıyorsun oğlumla bindiğimizde 2 aylıktı. Emzirme önlüğü al yanına bir tane onluk yoksa büyükçe bir tülbent tak boynuna emzir. Hiç birşey olmaz.
Teşekkür ederim çok sağol öyle yapacağım 🥰
Rica ederim gidersen hayırlı yolculuklar diliyorum 🥰
Teşekkürler Allah razı olsun 🥰🥰
En iyi yöntem emzik tabi ki kullanıyorsa
Keşke kullansa ne yaptıysam tutmadı
Bebegim 11 aylik ilk tam 30 gunlukken ucaga bindi ondan sonra da 2 ayda bir mutlaka gidiş dönüş biniyoruz. Tam uçak pistten çıkıp havalanirken emzirmeye başlıyorum iniş anonsundan da 5 dk sonra emzirmeye başlıyorum simdiye kadar hiç sorun yaşamadık
Bende öyle yapacağım inşallah sorun yaşamam teşekkür ederim 🥰
iniş ve kalkış sırasında emzir
Öyle yapacağım teşekkür ederim 🥰
Bendede korku vardikizim 8 aylik ama. Seninki küçük sorun olurmu bilmem.
Benimki bindikten inene kadar uyudu:)
Hic sorun yasamadim
Benimki uyur inşallah basınç için ne yaptın
Hiçbir şey:)
İnşallah bende de bir şey yapmaya gerek olmaz teşekkür ederim 🥰
Ben 5 aylıkken gitmiştim canım emzirdim sürekli uçağın kalkış ve iniş zamanlarında emzirdim hep geri kalan sürede emdiği için uyudu zaten 2 saat en fazla sorun olmaz biraz büyüdükleri zaman daha büyük sıkıntı durmuyorlar hiç en azından küçükken kontrol edebilirsin ☺️
O da doğru aslında emzirmeyi deniycem dönüşte işim daha zor olacak gibi geliyor bana açıkçası hayırlısı inşallah teşekkür ederim 🥰
1,473,230 soru
24,122,063 cevap
333,531 kullanıcı