+1 oy
276 göst.
Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından

Kızlar kendime bayram için blazer ceket aldım 4 gün önce bugün eltim aynı model aynı renk birebir aynı ceketle durum atmış ben şimdi bunu giyinsem benden gördü beni taklit ediyor diye laf söz çıkaracak sizce ne yapmalıyım?

9 Cevaplar

+1 oy
(1,956 puan) tarafından

Aaa benim ceketımden almışsın diye mesaj at  😄 sende gördü mü tesadüf mu oldu

(102 puan) tarafından

Galiba tesadüf bende kargom çok güzel diyerekten durum attım yani anında görür görmez almış olamam sonuç olarak 1 saat içinde dimi 😂

(1,956 puan) tarafından

Ahahah 😅 ıyı yaptın 

-Reklam-
0 oy
(25,317 puan) tarafından

Giymek istiyosan giy sonuçta o ceketten sadece ikinizde yok bir sürü insanda vardır ne dersin desin sen kendini biliyorsun ve ondan görmedin 🌸

0 oy
(213 puan) tarafından

Sen gösterdin mi ki taklit ediyor diyorsun belki tesadüf 

(2,552 puan) tarafından

Taklit ediyor demiyor ki bana taklitçi der diyor

0 oy
(23,731 puan) tarafından

Eltin senin ceket aldığını ve giyeceğini nerden biliyor? Huyu böyle ise biliyor ve ona göre davranıyor olman lazım değil mi ? 

0 oy
(2,552 puan) tarafından

Ben olsam değiştirirdim imkanım varsa yoksa da giyemezdim heralde sinir olurum pişti olmaya. Bir kere sokakta aynı eteği gördüm kadının üzerinde bir daha giymedim. Bir kere Converse im pişti oldu üniversitede kızı merdivenden atasım geldi 😄 Converse öyle yaygın olan düz modellerden değildi çünkü çok farklıydı 😀

0 oy
(611 puan) tarafından

Böyle bir tesadüf olmaz eltin aynı tonu tutturdu diyelim blezer ceket almaz aldı diyelim rengi tutmaz tuttu diyelim tarzı tutmaz bu kadarının tesadüf olduğunu asla düşünmüyorum ayrıca da bayrama kaç gün kalmış günü nasıl denk gelmiş bence eltin aldığın ceketten haberdar  

(2,189 puan) tarafından

Hadi herşey denk geldi hemen fotoğraf çekip atmazdi😅

(611 puan) tarafından

Tesadüfün böylesi filmlerde bile olmaz :))

(102 puan) tarafından

Yani bilemiyorum kimseye göstermemiştim aldığımı ama görünce kargomun güzelliği kombinlenmek için sabırsızlanıyorum diyerekten ceketi denediğimi paylaştım ve gördü sonuç olarak 1 saat içinde görüp almış olamam değil mi ?

(2,189 puan) tarafından

Muhtemelen önceden aldı bayram için falan sizden öncede giyip paylaştı önce ben aldım diye bu durumda haksız sayilmaz')) 

0 oy
(232 puan) tarafından

Aranızda ise sıkıntı olmaz yani sonuçta bunlar çoğu şeyler moda olan şeyler çoğu insanlarda var çoğu insanın da dolabında ceket var renkleri aynı olmasa bile ama bildirmende fayda var belki o pişti olmayı sevmiyordur

0 oy
(2,565 puan) tarafından

Kötü olmuş daha önce hiç giyinediysen aldığın yere git değiştir başka bisey al 

0 oy
(2,189 puan) tarafından

Eltin aldığını gördü  mü tevafuk mu ?

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 168 göst.
18 Aralık 2023 Diğer kategorisinde esrausen676 (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 648 göst.