+2 oy
213 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (41 puan) tarafından

Ona göre önceden söyleyeceklerimi hazırlayayım 

6 Cevaplar

+3 oy
(4,825 puan) tarafından

psikiyatri de terapi almazsın. uzun uzun derdini anlatamazsın. kısa sürer normal doktor muayenesi kadar. şikayetlerini söylersin, işte uyuyamıyorum, sürekli endişe hali var gibi sıkıntılarını anlatırsın o da ilaç yazar gönderir. 

-Reklam-
0 oy
(849 puan) tarafından

Değişiyor. Burda psikiyatri psikolog gibi dinliyor. Doktordan doktora fark ediyor bence. Kimisi de hiç gözüne bile bakmaz ilaç yazar yollar

0 oy
(717 puan) tarafından

Ya o sıkıntına göre değişiyo öyle filmlerdeki gibi baştan sona anlatmıyosun şu sıkıntım var diyosun neden böyle oldu diye soruyo söylüyon sonra ilaç yazıp gönderiyo 

0 oy
(4,167 puan) tarafından

Ben gitmiştim bir kez. Doktor bayağı dinledi. Notlar aldı. Tekrar gün verdi, gel dedi. Gene gittim. Randevu o kadar uzun sürmüş ki odadan çıktığımda dışarıda oturanlar bana hayat hikayeni mi anlattın naptın demişlerdi :)) bir arkadaşıma önermiştir aynı doktoru, bir kaç dakika dinlemiş, bir kaç soru sormuş bitirmiş mesela. 

(6,379 puan) tarafından

Sizi dinlemek hoşuna gitmiş demekki:) 

0 oy
(5,378 puan) tarafından

Psikiyatri ilaç yazar canım 

Psikolog konusma terapisi yapar baby

0 oy
(232 puan) tarafından

Evet orada terapi yok 5 dakikaya kalıyorsun niye kalmıyorsun duruma göre ilaç veriyorlar gönderiyorlar e-devlet'te destek yeri var oradan başvuru yapıyorsun hangi konuyla ilgili destek almak istiyorsan en yakın sosyal desteği seni çağırıyorlar oradaki destek veren kişiler de ilgileniyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 250 göst.
18 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Milena16Miran (7,136 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 188 göst.
0 oy
5 cevap 299 göst.
26 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Linkin (23,014 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 135 göst.

Kategoriler

1,471,525 soru

24,099,964 cevap

332,363 kullanıcı

...