+2 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (163 puan) tarafından

Kızlar usutmus eşim Aman tek hasta olan o bak gezelim hava al dedim bağırdı bende biraz halsiz gibiyim ama ne yapacaksın ameliyat bile olsam kalkıp eve koşarım ama ben hasta oluyum elini bı bardağa sürmez bulaşık yikmaz herşeyi hep tek yapmaktan yalnız kalmaktan çok bunaldım 

5 Cevaplar

+1 oy
(1,029 puan) tarafından

O sana hastayken bakkıyosa sende ona bakma canım yüzünede söyle sen benimle ilgilendinmiki benden bekliyosun diye erkeklerin hepsi öyle bi grip olur sanırsın ölüm döşeğinde bebek gibi ilgi bekliyorlar herşey karşılıklı banane 

(163 puan) tarafından
+1

Valla üstümü ört diyo sirke ver ya battaniye orada yok yapmaz ben bı bakmayim burnumdan getirir üstünü ortmedim ya demedigi kalmaz uyaninca

(1,029 puan) tarafından

Hiç umursamam sende bana bakmadın haketmiyosun derim 

(163 puan) tarafından

Hiç takmaz ki 

(1,029 puan) tarafından

Sende takma sen niye kendine dert ediyosunki umursamaz davran konuştukça iyice gıcık olsun gıcık erkekler😁😁

-Reklam-
+1 oy
(3,248 puan) tarafından

erkeklerin gribi vebadan beterdir. 

şaka bir yana geçekten erkeklerin hastalıklara olan direnci zayıftır. genetik olarak böyle kodlanmışlar.

fiziksel güç olarak bizden çok çok güçlülerdir ama basit bir burun akıntısı bile onları yatağa düşürebilir 

(163 puan) tarafından

Ya ben anlamıyorum olabilir de tek iyi davransın 

(3,248 puan) tarafından

davranış hakkında bir şey diyemem huyu böyle belki de ama hastalık konusunda maalesef baya kötü oluyorlar. 

(163 puan) tarafından

Ay valla biri dokunsa az kaldı saatlerce agliyacam bacım valla her yerden doldum

(3,248 puan) tarafından

eşim hastalanınca ben de öyle hissediyorum. bu kış eşim ve kızım birlikte hasta oldu, valla sinirden ben ağladım. yetemedim hiçbir şeye

0 oy
(17,038 puan) tarafından

Erkekler hasta olduğu zaman felç geçirmiş gibi davranıyor bende anlamış değilim 😄

0 oy
(2,504 puan) tarafından

Benim kocamı anlatmış olabilir misin 😁😂 onada söylerim hep , hasta olduğu zaman ölüm döşeğindeymiş gibi davranır ben hastalanınca abartma der 😂😂

0 oy
(22,601 puan) tarafından

Baştan yanlış alıştırıyoruz. Her işi ben hallederim deyip Seyit Onbaşıya dönüyoruz sonra adamlar görmezden geliyor ben öyle değilim eşimde bakar sağolsun ama annem öyle idi. Ona bir kez kimse hasta olduğuna inanmıyor çünkü hastayım yatayım demiyorsun demiştim çok çocuk hepsi bakıma muhtaç köy yeri iş çok öyle alışmıştı şimdi hiç bir çocuğu bakıma muhtaç değilken bile hasta iken yemek yapan temizlik yapan bir kadındı azcik kendinizi naza çekin yardım etmese bile kalkıp iş görmeyin halim yok deyin 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 335 göst.
0 oy
1 cevap 149 göst.
+2 oy
6 cevap 132 göst.

Kategoriler

1,461,642 soru

23,961,116 cevap

325,628 kullanıcı

...