Aşkolar fotoğrafa bakarak yorum yaparmısınız?
Bir tane testle anlaşılmaz ki her gün aynı saatte yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesip öyle bakman lazim
Öyle yapıyorum da bu bugün ki ilk defa bu kadar belirgin oluyor diğerleri hep tek çizgi🙃
Ozamn. 12 saatte bir yap madem koyulasiyir. Zamanını kacirma
Tamam canım teşekkür ederim
O zaman devam et yarın da yap diğer çizgi kadar kırmızı olunca yumurta büyüyor sonra renk solmaya başlayınca çatlamış anlama geliyor
Tamamdır çok teşekkür ederim ☺️
Bikac gün daha takip et yakındır silik çizginin diğer çizgi kadar koyu olması gerekiyor bı iki gün daha takip et yakındır
Tamam canım teşekkür ederim ☺️
Bu hamilelik testi mi
Ben eczaneden aldığımda aynı böyle veriyorlar şekil görüntü olarak aynı ama hamilelik testi yazıyor. Ovulasyon testi almadım hiç
Kaset tipli ovulasyon testi canım bu ucunda lh yazıyor hamilelik testlerinde hcg yazıyor çok benzerler sadece biri hamileliği biri ovulasyonu gösteriyor ben bunu kaç ay kullandım da pcos olduğu için yumurtlama göremedim bi türlü
Rabbim sana en kısa zamanda hayırlısıyla istediğini sağlıklı şekilde versin,❤
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim inşallah seninde gönlünden geçen nasip olsun 💕
Allah razı olsun ❤
Rabbım gönlüne göre versin canim inşallah hayırlısı ile sağlıkla nasip olur 🤲
Amin inşallah canım hepimizin🤍
Daha var istersen bana her gün özelden atabilirsin artık tecrübe kazandım ben her gün yapardım ikisi koyu olucak hatta ikinci çizgi birinci çizgiden daha koyu olursa iyi olur yumurtlaman daha iyi olur
Çok teşekkür ederim olur yarın bir daha yapayım o zmn atayım yarın daha çok net olacağını düşünüyorum ama yardımcı olursan çok sevinirim 🙃
Olurum mutlaka sabah ikinci idrarla dene yine yanlış hatırlamıyorsam 2. İdrarla yapılır stres yapma
Tamam çok teşekkür ederim
1,472,833 soru
24,116,729 cevap
333,257 kullanıcı