Varmı kullandığınız ve ter kokutmayan roll-on öneriniz
Siveno. Boykot da değil hem, sporcuların bir numaralı roll-on’u. Üstelik kansorajen madde de içermediği söyleniyor, meme kanseri riski çok düşük.
Ben New well kullanıyorum inşallah doğru yazmışımdır😁
Ben tuz kullanıyorm canm hiç terletmiyor koku yapmıyor eczaneden aldm 50 tl di geçen seneden beri onu kullanıyorm
Aa nasıl bişey normal tuz gibimi
Evet bak atıyorm
Koltuk altını bir miktar suyla ıslat ardından bunu sür hiç terletmiyor ve koku olmjyor geçen senede beri kullanıyorm hiç azalmadıda . Eczacı kız bana yere düşürüp kırmazsan seni 10 sene götürür dedi canm
şap tasına benzio. bende sap tasi ariyorumda sivilceleri kurutuyormus:)) ama terlemeyi falanda onlüyormus dogal sap tasi o mu acaba seninki
bu tuz eczaneden aldm yani kız bana tuz dedi 😂 zaten üzerindede tuz yazıyor senin bahsettiğine eczanelerde hiç denk gelmedim ama yarın eczanenin önünden geçicem canan senin için sorucam bahsettiğin taş bumu diye . Eğerki buysa yazarım buradan sana ulaşırım kargo yaparım yada gel sen al benden ikimizde istanbuldayız zaten avcılar tarafındayım ben
Doğal oluyor dimi ne kadar güzelmiş bende almayı düşünüyorum şuan 🤭
Evet canm ben doğalcıyım biraz . Arkadaşlarım bana bunlar kokusuz nasıl kullanıuorsun vs diyorlar . İçindekiler bölümünde kristalize mineral tuzlar yazıyor sadece . Eczacı kızdan allah razı olsn hep dua ediyorm ona kendisi kullanmış memnun kalmış bana söyledi beni tanıdığı için bende aldm çok memnın kaldım . Geçen yaz almıştm hala bitmedi zaten kızda bana düşürmezsen kırmazsan 10 sene kullanılıyormış abla dedi😂
Şuan trendyoldan baktım varmı diye valla orada var ama çok pahalı baksanıza 320 tl yazmışlar ben aldm 50₺ ye ☺️ yorumlarına felanda bakın eminimki memnun kalmışlardır
Ay eczaneden almak bencede çok mantıklı dediğin gibiyse çok iyi güzel kokmasın ama kötğ de kokmayalım yani🤭
Bugüne kadar ne aldiysam pek etkili olmadı ama rexona clinler bence çok iyi terliyorum ama en azından kokmuyirum bunuda alayim ben bide keşke koltuk altındaki ıslaklık içinde çare olsa
ay sagolasin kuzum dusunmen yeterli🥰 bakayim trendyoldan bende .
yillardir avon kullanirim ben nerdeyse 20 yildan fazladir . avonun parfumlerinin rolonunu kullanirim.
Ben isananın krem olanını kullanıyorum çok memnunum
Roll on degil de ter kokusuna birebir karbonat, az bi ıslatıp sürebilirsin normal karbonatı, yaz icerisinde gün boyu koku yapmaz, o sıcaklarda günde iki kere duş almak dışında duş sonrası sürmem yeterli oluyor tum gün için.
1,472,391 soru
24,110,533 cevap
332,943 kullanıcı