+1 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde (244 puan) tarafından

Pasaport çıkarmak istiyorum yurt dışına gitmek için 18 yaş altındaki çocuklara da pasaport gerekiyor mu ücretler ne kadar bilgisi olan var mı

5 Cevaplar

0 oy
(17,220 puan) tarafından

Evet gerekiyor. Hatta bebeklere bile gerekiyor. Ücretini bilmiyorum. 

-Reklam-
0 oy
(4,933 puan) tarafından

Yurtdışına çıkacak herkes için yaş farketmeksizin pasaport gerekli. Ücretleri kaç yıllık alacağınıza göre değişiyor. İnternete pasaport harç ücreti 2025 yazın çıkar.

Ucuz diye 1 yıllık almamanızı öneririm, çünkü zaten yurtdışına çıkabilmeniz için en az 6 ay süresi kalmış olması lazım pasaportunuzun. Dolayısıyla tek seferlik gidiş düşünmüyorsanız daha uzun süreli alın. 

0 oy
(5,073 puan) tarafından

tabii ki herkesin pasaporta ihtiyacı var. aadece öğrencilere harcı daha düşük oluyor sanırım. biyometrik fotoğraf ve pasaport harcından sonra nüfus müdürlüğüne başvuracaksın

0 oy
(3,629 puan) tarafından

Bebek olsa bile pasaport gerekli belli bir harç ücreti var bankaya yatriyorsunuz sürekli kullanacaksınız 10 yıllık çıkarın derim ücreti suan ne kadar bilmiyorum ama 10 yıllık yine ucuz değildir birde geometrik fotoğraf son 6 ay çekinmiş olmak zorundasiniz

0 oy
(529 puan) tarafından

Tabiki herkese gerekli sadece öğrenci defter parası veriyor geçen yıl öğrenci 750 bebek ve yetişkin 2700 verdik

(529 puan) tarafından

Ama daha zam gelmeden önce çıkardık biz şimdi bilmiyorum ne kadar

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 65 göst.
+1 oy
1 cevap 77 göst.
0 oy
1 cevap 120 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.