+5 oy
750 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,841 puan) tarafından

Bebekler dolap, çekmece kurcalamayı ne zaman bırakıyor?Çok yoruldum ona engel olmaya çalışmaktan. Mutfakta oldugum sürece yanımda oluyor kaşıklıklarım tezgahtan inmiyor. Dolap kapaklarına bez bağladım açamasın ndiye kilitleri açabiliyor. 

23 Cevaplar

+4 oy
(4,642 puan) tarafından

ahahaha valla ben de bilmiyorum 😂😂 toplamaktan yoruluyorum 

(9,082 puan) tarafından
+1

100 kusur binlik telefonumu camdan atti daha nirvanasi olamaz 😂

(1,841 puan) tarafından

@Casperiye benim haylaz da benimkini attı çaldıra çaldıra 3 kat aşağıda beton zeminde buldum 😅 atmamıştır ama ben yine de bakayım bi dedim. 😅 Kocamın yanlışlıkla cebine koyup işe gitmesi daha olası bir ihtımaldi benim için 😂

(4,642 puan) tarafından

Allahımmmm içim cız etti

(9,082 puan) tarafından

aynn bende telefnu ara ara yok elim ayagim bisala bosala son bi umut bi baktim camdan asagi .kilifi parlio guneste gordum kalbim cikti yerinden .😆. on ekran bise olmamis ama arka cam tuzbuzdu .3. kattan beri  cikaukurku islemciye bise olmamis.

(1,841 puan) tarafından

İşin komiği mutfağa geçtim tezgaha koydum telefonu işime koyulacam venımki de arkamdan gelıyor zaten kuyruk 😄 ılı dk sonra ortadan kayboldu. Sesi de çıkmıyor baktım pencereden dışarıyı izliyor. Şu pencereyi kapatayım da bişi atmasın deyip kapattım. Meğer telefonu atmış ona bakıyor 😅Sana gecmiş olsun benimkine hiç bir şey olmadı çok şükür. 😌 

-Reklam-
+4 oy
(5,787 puan) tarafından

3 4 yasinda falan. Yapisi geregi normal bunlar. Buyugune kadar durumu kabul etsen daha iyi olur senin icin :)

(1,841 puan) tarafından

Normal bılıyorum çok şükür bu yaramazlıgı yapabilecek sağlıkta ama bazen engel olmaya çalışmaktan yoruldugum için dağıtmasına izin veriyorum bu defa da  toplamak iş oluyor 

(5,787 puan) tarafından

Benim ilk cocugum degil ama ikinci oyle. Tamamen hevesini alana kadar ellemiyorum sonra topluyorum. Bazen odanin altini ustune getiriyo, zor ama kendimi strese sokmayi biraktigimdan beri toplamakta kolay gelmeye basladi ki ben daginikliga hic gelebilen biri de degilim :)

+4 oy
(1,882 puan) tarafından

E bırak oynasın ne var bunda, bunları çocukken yapmayacaklar da ne zaman yapacaklar ? 

(1,841 puan) tarafından

Konsolu açmasına nasıl izin verebilirim ☺️ hepsi porselen, cam. Zarar vermeyeceği kısımlara müsamaha gösteriyorum zaten 

+3 oy
(11,964 puan) tarafından

Ben dökülecek saçılacak Kırılacak bir şey olmadığı sürece hiç engellemiyorum 

O dağıtıyor ben toplayıp yıkayıp geri kaldırıyorum. sadece bakliyat dolaplarımı vesaire bağladım Bir de ilaç dolabım bağlı

(1,841 puan) tarafından

Her yerde zarar vereceği ya da göreceği bir şey oluyor mutlaka. Onları kaldırıyorum bir müddet sonra yine yerine bırakıyorum mecbur. bazen izin veriyorum dağıtmasına

+3 oy
(22 puan) tarafından

8 yaşında hala kurcalıyolsr

(1,841 puan) tarafından

Deme kız o kadar sürmemesi lazım

(22 puan) tarafından

Yani dagıtmıyolar ama ne var ne yok diye kurcalarlar

+3 oy
(4,911 puan) tarafından

23 aylık benimki son hız devam . Mutfağı geçtim artık alıştım leğenlerin üzerinden atlayarak mutfağa girmeye ama kızların odasını dağıtıyor kızlar yıkıyor ortalığı tokaları kalemler boyalar takıları birbirine katıyor çekmecede düzenleyici de duruyor hepsine boyu yetişiyor yetişmezse bişey koyup üstüne çıkıyor 

Pastel boyaları almış balkona götürmüş her yeri boyamış balkonda 🤦🏻‍♀️😵‍💫

(1,841 puan) tarafından

Bizimkinın de kalem favorisidir. Kalemi aldıysa kağıt verıp tepesinde nöbet tutuyorum yoksa halı koltuk...

+3 oy
(2,141 puan) tarafından

2.5 yaştan bildiriyorum hâlâ aynı değişmedi peşimden ayrılmıyor iş yaptırmıyor Cok yıprandım 😢

(1,841 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun

(2,141 puan) tarafından

Teşekkür ederim sizede 🌺

+3 oy
(428 puan) tarafından

Sinir krizi geçiriyorum bazen şu durum yüzünden.konsolu bağladığım halde bağladığım ipi çekiştire çekiştire konsolun kulpunu kırdı.sürekli aynı yerleri toplamaktan o kadar yoruldum ki artık ve sonuda yok yani

(1,841 puan) tarafından

Biz artık salonu kullanmayı bıraktık 😅

+2 oy
(694 puan) tarafından

3 yaş 3 aydan bildiriyorum bırakmadı hala çok sever aynı çekmeceyi defalarca kurcalıyor hatta ona ait bi çekmece var ıvır zıvır ne varsa doldurdum bi yarım saat onunla oyalanıyor 

(1,841 puan) tarafından

Nasıl baş edecem tek başıma yaa 2.si de yolda 😰

+2 oy
(8,877 puan) tarafından

6 yaş oğlum bile fırsatını bulunca yapıyor 🫣🫣

(1,841 puan) tarafından

Arada bıri bilmiyorum ama sürekli olarak 6 yaşına kadar yaparsa dayak yer artık bebek değil. Okuma yazma öğrenecek yaşta

+1 oy
(7,469 puan) tarafından

3 buçuk yaştan selam hâlâ devam 😀

(1,841 puan) tarafından

Ayy ayy 😰

+1 oy
(1,491 puan) tarafından

Ben engel olmadım istediği kadar dağıttı baktı ne zaman bıraktı hatırlamıyorum ama yürümeden bıraktı 

(4,911 puan) tarafından

Asıl yürüyünce başlıyorlar.

(1,491 puan) tarafından

Şuan 29 aylık yürüyor ama karistirmiyor hevesini aldı bitti 

(4,911 puan) tarafından

Geçmi yürüdü. Benimki 11 aylıkken yürüdü 9 aylıkken karıştırmaya başladı 23 aylık son hız devam ke

(1,491 puan) tarafından

14 aylıkken yürüdü 9 ayda emeklemeye başladı o zaman başladı karıştırmaya hatta bazen acamazdi ben gidip açardım biz neyi engellersek özellikle onu isterler bende engellemedim baktı hevesi gitti bıraktı 

(1,841 puan) tarafından

Daha çok küçükken bırakmadık diye mı merakı geçmiyor ee o zaman da açamıyordu zaten gücü yetmiyordu 

+1 oy
(6,764 puan) tarafından

4 yaşında hayla devam 🥺🥺🥺

(1,841 puan) tarafından

4 yaş sonrasını kaldıramam

+1 oy
(24,148 puan) tarafından

Benimmki 3yaş yeni bıraktı 🙄

(1,841 puan) tarafından

Hadı ınsallah bırakır en geç o zamana kadar çünkü 2.si de yolda yetişemem 😰

(24,148 puan) tarafından

Zor oluyo ya dökmesi toplaması 🙄

+1 oy
(6,654 puan) tarafından

25 aylık oğlum heryeri kurcalıyor sanırım hiç bırakmayacak ben öğle hissediyorum evdeki bütün dolapları iple bağladım

(1,841 puan) tarafından

Insallah bırakırlar en kısa sürede. Bı ara yanında durdum dokunmasına izin verdim evet o bardak o tabak bak başka bişi yok dokunma kırılacak diye de dil döktüm belki konsola dokunmaz artık diye. Ama yok hala fırsatını bulduğu gibi gıder acar. bardak, bu bardak, anne bardak der 😅

(6,654 puan) tarafından

😄😄😊😊😊 hepsi çok fena bilerek sanki dünyaya gelmişler

(1,841 puan) tarafından

Hayat onlara güzel. Her şey oyun onlar için 😄

+1 oy
(2,519 puan) tarafından

Benimki 2 yaşındaydı karıştırırdı.

+1 oy
(400 puan) tarafından

Ahh ahh kız bende üç tane var biri 4 biri 3 biri 1 buçuk yaşında mutfak dolapları yatak odası dolapları kıyafetler hepsi her yerde toplamaktan bıktık artık çok yoruldum tezgaha bile çıkıp üstekileri indiriyorlar ne tabak kaldı ne kaşık pencereden atıyorlar ne zaman bitecek bilmiyorum 

(1,841 puan) tarafından

Allah sabır versin. Senin işin herkesden zahmetli 

(400 puan) tarafından

Teşekkür ederim rabbim hepimizin yardımcısı olsun 

+1 oy
(4,727 puan) tarafından

2.5 yaşında ben yemek yaparken tencere alır peçete yada kağıt yırtar içine birde kaşık yemek yapar kendine ait çaydanlığı var onu alır birde bardak çay yapar arada yeni yıkadığım yemek kaşıklarını kaçırır 🤣 12 tane çay kaşığından 2 tane kaldı nereye attı bulamıyorum kalan 2 taneye gözüm gibi bakıyorum yükseğe kaldırıyorum🤣🤣

(1,841 puan) tarafından

Benımki tencereler kendi giriyor 😄 insanı çıldırtırlar

(4,727 puan) tarafından

En küçük olanı verdiğim için kendi sığmıyor 🤣

+1 oy
(23,551 puan) tarafından

Ben oraları hep boşalttım zararsız şeyler koydum istediği gibi girdi çıktı karıştırdı hevesi merakı geçince bıraktı 

0 oy
(22,960 puan) tarafından

Onları indirmese aşağıya nasıl yemek temizlik yaparız ki 😁

(1,841 puan) tarafından

Yapmaları lazım illa demi 😄

(22,960 puan) tarafından

Valla ben yemek yaparken bulaşık yıkarken kızım ayağımın üstüne cikiyo. Onu yapmasindansa çekmeceleri karistirmasini yeğlerim😁

(1,841 puan) tarafından

Zaten o yuzden karıştırabiliyorlar 😅

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 177 göst.
0 oy
7 cevap 372 göst.
4 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 602 göst.
22 Nisan 2020 Diğer kategorisinde BirAnne (157 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 424 göst.
17 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (781 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,528 soru

24,086,991 cevap

331,557 kullanıcı

...