+2 oy
229 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (139 puan) tarafından

Ben şuan 17haftalik hamileyim ve henüz bebeğin cinsiyetini net öğrenemedim ve hamile kalmadan önce kaldıktan sonra ve şuan rüyamda sürekli kızım olacağını görüyorum doktora gidyormusm bana bebeğin cinsiyetini hep kız diye soyluyolar bu acaba kız bebeğim olacağının bı işareti mi ruyasinda bebek cinsiyeti görüp doğru çıkan varmı benim iki oğlum var ikisinide doğuma kadar toplamda 3 dfa erkek bebek olarak gördüm emzirdim ama bunda. Sadece doktorlar bakıp bebeğin kız diyolar rüyamda 

16 Cevaplar

0 oy
(139 puan) tarafından

En İyi Cevap

Yorum yapan herkese teşekkür ederim bebeğimin cinsiyetini buğun net iki doktordan öğrendim ve erkek olduğunu söyledi %100 hemde sağlıkli ve hayırlısı olsun inşallah rüyalar yaniltabiliyormus demekki 

-Reklam-
+2 oy
(768 puan) tarafından

Ben de cinsiyet öğrenmeden önce rüyamda iki kez bebeğimin erkek olduğunu gördüm. Erkekmiş :) 

(139 puan) tarafından

Yaa maşallah ne güzel umarım benimde öyledir iki oğlum hayırlısıyla bide kız evladı tatmak istiyoruz hepimiz inşallah rabbim nasip eder bu perşembe randevum var bakalım ne diyecek

(768 puan) tarafından

Burada bizi de bilgilendir olur mu 😄

(139 puan) tarafından

Tabiki inşallah cnm

+2 oy
(463 puan) tarafından

Ben de 2 çocugumun cinsiyetlerini rüyamda gördüm. Gördüğüm gibide oldular 

(139 puan) tarafından

Hadi hayırlısı bakalım ❤️

+2 oy
(855 puan) tarafından

Herkes görmüş ya ne güzel :) bende görmüştüm öğrenmeden önce siyah saçlı bi oğlan çocuğu aynı öyle siyah saçlı oğlum oldu :) kız istiyordum hep ama içten içe oğlan olacağını biliyordum belki onun etkisi bilmiyorum 

(139 puan) tarafından

Sağlıkla büyüt size bağışlasın Rabbim 

(855 puan) tarafından
+1

Amin Allah razı olsun 

+1 oy
(3,068 puan) tarafından

Ben kızımın kopyasını gördüm rüyada gördüğüm çocuk ile kızım aynı rüya diyip geciştim sonuç aynı bebek doğdu kucağıma artık inanıyorum 

(139 puan) tarafından

Maşallah umarım benim de öyledir 

+1 oy
(11,276 puan) tarafından

Bende rüyamda 3 kere kızım olduğunu gördüm emziriyordum kızmis benimkide

(139 puan) tarafından

Yaa maşallah maşallah umarım bnde bu perşembe bı kız müjdesi alırım doktorumdan hayirlisyla 

(11,276 puan) tarafından

Amin önemli olan sağlık tabiki Rabbim sağlıklı bir kız evlat nasip etsin inşaAllah 

(139 puan) tarafından

Amin sagol canm 

+1 oy
(22,634 puan) tarafından

Kız istiyorsan o da rüyana siyaret etmiş olabilir. Ben gördüm hamile idim gündüz uykusu uyudum uyandım ve oğlum olacak dedim oldu da 

(139 puan) tarafından

Ewt Rabbim sağlıkla hayırla nasip ederse iki oğlum var bide kız istiyorum tabiki ama hamile değilken de aklımda fikrimde yoktu planlida olmadı yine kız görüyordum 

+1 oy
(1,665 puan) tarafından

Bende görmüştüm hamileyken.doktorum kız olduğunu söylüyordu.sonraki ay gittiğimde kızın olacak demişti

(139 puan) tarafından

Bnde öyle aynı gördüm gittiğimde %80 kız dedi ama emin olamadım diğer kontrollerin hepsinde kendini sakladı bebeğim bı turlu goremedik hatta en son gittigidme nasıl ultrason karnıma vurur vurma bacagini kapatıp sırtını döndü resmen şok olduk doktorla birlikte ve yine göremedik bu perşembe randevum var umarım busefer öğrenirim hayirlisyla

(1,665 puan) tarafından
+1

İnşallah canım.benimde oğlanlar kendini hep sakladı.

+1 oy
(1,627 puan) tarafından

Bende rüyam da kızım olacağını görmüştüm kızım oldu ama rüya tabi yanıltadabilir 

(139 puan) tarafından

Hayırlısı olsun ne diyelim o ihtimalde var tabi inşallah bu perşembe konrolumde öğrenirim hayirlisiyla

(1,627 puan) tarafından
+1

Hayırlısı canım Rabb'im gönlüne göre versin 

(139 puan) tarafından

Amin inşallah çok sağol ❤️ 

+1 oy
(322 puan) tarafından

İlk bebeğimde sürekli kız bebek görüyordum kızım oldu şuan 17 haftalığım 3 kere erkek bebek gördüm rüyamda bu bebeğimde erkek:) hamile olduğumuda rüyalarım sayesinde öğrenip test yapmıştım

(139 puan) tarafından

Maşallah ne umarım benimde rüyam gördüğüm gibi çıkar iki oğlum var bide Rabbim nasip ederse kız evlatta tatmak istiyoruz sağlıkla versin inşallah Allah bnde ruyamin sonucu test yaptım öğrendim fakat  ramazan ayında doktorum bana kız olduğunu soylemisti bayram sonrası 13 haftaliktim ve %80 kız dedi ama sonraki diğer kontrollerimxe ise kendini hep sakladı göstermedi çok merak ediyorum halbuki iki oglumuda birini 10 haftada diğerini 11 haftada net öğrendim di bundan emin olamıyoruz sakladığı icin bakalım hayırlısı umarım bu perşembe randevumde öğrenirim 

(322 puan) tarafından

Cinsiyeti saklayan bebişler genelde kız çıkıyorrr😅hayırla sağlıkla gelsin inşallah

(139 puan) tarafından

Amin inşallah bakalım neymiş 

+1 oy
(582 puan) tarafından

İlk hamile kaldığımda rüyamda minnak bir erkek bebek görmüştüm bir daha da görmedim oğlum erken doğdu gerçekten küçücüktü aynı rüyamdaki gibiydi 😍

(139 puan) tarafından

Yaa maşallah Rabbim size bağışlasın umarım benimde rüyam çıkar iki oğlum var bide kız istiyoruz bundan önce bı düşük yaptım ama 7 haftalikti ne olduğunu bilmiyoruz tabi inşallah buda kızdır hayırlısıyla 

(582 puan) tarafından

Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin sağlıcakla kavuş bebişine 

(139 puan) tarafından

Amin inşallah çok sağol ❤️ 

+1 oy
(727 puan) tarafından

İlk hamileliğim de pembe kundakta bebek goruyordum kızım oldu suan hamileyim 7 bucuk aylik cinsiyetini ogrenmeden once mavi kundakta bebek goruyordum surekli erkek olacagini ogrendim ama yinede bu ruyalarin  kesinlikle dogru cikacagi anlamina gelmez.

Allah gönlüne göre versin canım🌺💘

(139 puan) tarafından

Teşekkürler cnm amin inşallah 

+1 oy
(161 puan) tarafından

Ben 19 haftaya kadar ara sıra rüyamda erkek bebek goruyordum bazen doktor söylüyordu bazen bebeğime kıyafet gydiriyordum oğlumun kıyafeti gibisinden ama sonuç dün doktor kızım olcagini soyledi  hamile kadınlar hep bu tarz rüyalar görebiliyor kimisi doğru kimisi yanlış görüyor hayırlısı olsun hep o düşüncelerle yattigimiz için de görüyor olabiliriz Rabbim gönlümüze göre versin 

(139 puan) tarafından

Ewt olabilir kısmet bakalım hayırlısı olsun inşallah 

+1 oy
(927 puan) tarafından

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.

Benimde 3 tane kızım var 

(139 puan) tarafından

Teşekkürler Allah bağışlasın seninkinde inşallah 

0 oy
(480 puan) tarafından

Kızım olduğunu görmüştüm bende siyah saçlı bir kız mavi  gözlü  sonra sarı saçlı kahve gözlü bir  oğlum oldu bende tam tersi çıktı :)  

(139 puan) tarafından

Maşallah Rabbim size bağışlasın hayırlısı diyelim 

0 oy
(1,683 puan) tarafından

Ben rüyamda gördüğüm cinsiyette bebegim oldu canım

(139 puan) tarafından

Hadi hayırlısı inşallah bnimde çıkar rüyam 🤭❤️☺️

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 91 göst.
0 oy
7 cevap 271 göst.