+3 oy
193 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,137 puan) tarafından

Ya uzun zamandır bu hastalıkla uğraşıyorum tedavi oldum iki kutu fitil hap ve suda eriyen toz  hepsini kullandım birde travazol birtek onu düzenli kullanmadım ilaçlar bitince iyiydim herşey geçti sandım adet oldum sevindim kokuda geçti diye ama adetim bittikten sonra yine kaşıntı ve yanma akıntı başladı afedersiniz cinsel hayatım bitti nerdeyse bu yüzden çünkü canım acıyor ve zevk almıyorum tekrar doktora gidicem ama bunu yaşayan başından geçenler varmı neler yaptınız nasıl mücadele ettiniz

7 Cevaplar

+5 oy
(6,685 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Eş tedavisi oldunuz mu belki de senden eşine geçti sonra da ilişki oldukça sana geçiyor tekrarlıyor.esli tedavi oluyor onu yapmadan geçmiyor birde pamuk çamaşır giy iç çamaşırlarıni ütüle de giy klozet kullanma imkanin varsa ve sirkeli ılık suyla taharet al birde bol bol su iç 

Doktor bana zalain diye bir krem vermişti o kesmisti 

(1,137 puan) tarafından

Sağol canım bilgilerin için eş tedavisi olmadık ilk tedavim olduğu için bu şekilde oldu doktor geçmezse gel kültür testleri yaparız dedi bol su olayını bir türlü yapamıyorum işte en büyük sıkıntım o. Neyse tekrar gidicem bakalım ne diyecek bu sefer.

(6,685 puan) tarafından

Çok çok geçmiş olsun canım dikkat et 

(1,137 puan) tarafından

Teşekkür ederim bacım

-Reklam-
+4 oy
(826 puan) tarafından

Ben de çok çektim bundan özel bir hastaneye gittim kadın doktor sadece bir mantar ilacı verdi hap formunda onu kullandık eşimle birlikte. Onun sayesinde kurtuldum.zolax diye bir ilaç.

(1,137 puan) tarafından

Banada verdi hap içinde iki tane vardı bir hafta arayla içtim ama eşime vermedi

+4 oy
(2,115 puan) tarafından

Ben bekarken vajinal mantar olmuştum. Umumi tuvaletlerden ve yaz günü günlük ped takmaktan mantar olmusum. En az bir yıl uğraştım tedavi için. Doktor bana sadece travazol vermişti. İç çamaşırını pamuklu ve ütülü giy demişti. Belki seninde tekrar etmesinin sebebi taktığın ped olabilir. Pedinin ustune pamuklu bez sererek kullan. Ben şuan günlük ped kullanıyorum akıntım çok olduğu için mecbur ama üstüne pamuklu bez parçası seriyorum yoksa beni de hemen kaşıntı alıyor. 

(1,137 puan) tarafından

Ay canım bende aslında pedden şüphelendim dediğin gibi akıntım çok diye günlük ped kullandım birde dar tayt giyiyorum bazen onu giydiğim zaman daha beter oluyor birde sleepy ped aldım hiç almazdım ilk defa aldım hem günlük hem normal sanırım pek kaliteli değil.kotex Orkid molped bunlar da sıkıntı olmuyor

+3 oy
tarafından

Eşimde kasık mantarı var bendede sureklı olyo ayda jkı kere fıtıl kullanyom yapcak bırsey yok devam edecek

(1,137 puan) tarafından

Of ya çok zor afedersin ama iç tarafım sanki şişmiş gibi birliktelik çok zorluyor beni

+3 oy
(348 puan) tarafından

Ayyy bende de var aynı sorun ya bende sürekli oluyorum en son olduğumda 3 ay oylyedim. İglestim 2 gündür gene aynısı olmuşum. Kasıntim çok  afedersin ama orası bile şişmiş yani ödem tytmuş gibi 

(348 puan) tarafından

Ondan dolayı cnm ama doktora git ve sakin kaşıma kasıdikca daha da beter oluyor 

(1,137 puan) tarafından

Ay dayanamıyorum ki çok kaşınıyor ama hemen yıkayıp travazol sürüyorum iyi geliyor

(348 puan) tarafından
+1

Valla bende öyleyim ya ama kasiyinca dağiliyor çatlama yanma oluyor  bende şuan bile öyleyimm offf yarın memlekete de gidecem Allah'ın izniyle 

(1,137 puan) tarafından

Sende yola çıkmadan travazol sür yolculukta daha zor olur şimdiden  iyi yolculuklar ve çok geçmiş olsun

(348 puan) tarafından

Sağol canm Allah razı olsun sana da geçmiş olsun 

+2 oy
(7,359 puan) tarafından

Eşli tedavi deneyin birde. 

(1,137 puan) tarafından

Herkes öyle diyor gidicem doktora bakalım ne diyecek

+2 oy
(2,662 puan) tarafından

Alttan muayne bakti mi 

Bende ona cekindigimden gidemedim bi türlü aynı detten muzdaribim 

(1,137 puan) tarafından

Yani mecbur alttan bakıyor canım yani ben alıştım artık doğumdu hastalıklardı smear testleriydi  derken kaç kere alttan muayene oldum korkulacak bişey yok kadınız sonuçta derdimiz bitmez..:(

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 63 göst.
0 oy
7 cevap 208 göst.
20 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Krk_68-! (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 233 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Gurmeanne (764 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,699 soru

24,019,956 cevap