Allah yardımcın olsun canım benim iNan çoğu anne yaşamştır bu durumları bendd dahil. Kızım 4 yaşındaydı oğlum doğduğunda, ilk haftalar biraz eşim evdeydi yardımcı oluyordu elinden geldiğii kadar ama sonra işe başladı ve zorlu günler de başladı. Kızm okula gidiyordu sabahları onu hazırlamak işkence gibiydi. Bir yandan bebrk ağlıyordu bir yandan kızımı hazırlamaya calısıyordum. Günlerce duş aldıramadığm zamanlar oldu, kendimi geçtm kızıma dahi zor bakıyordum.
Evet zor ama herkesin de dediği gibi GEÇECEK. şimdi oğlum 1buçuk yaşında ablasıyla birlikte oynuyorlsr gülüyorlar. O zorlu günler geridr kaldı. Tek sorunları şımarıklıkları :) ama o zamana bakarak bu günlere şükrediyorum. O yüzden senin tek yapman gereken sabretmek. Benim de kaç günun bulaşığı birikirdi eve süpürge fln tutamıyordum. Ama ilk aylar geçsin rahatlayacaksın bak yaz da geliyor çocuklarnı alıp çıkar gezersin. Senjn stresin onlara da yansıyor önce sen sakin ol ve yeni hayatına adapte olmaya çalış. Yapacak bir şey yok ki atamayız satamayız :) ne kadsr çabuk kabullenirsen o kadar kolay atlatacaksın💙