+2 oy
371 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (872 puan) tarafından

Türk kahvesini pek sevmiyorum. Aromalılar hakkında bilgisi olan var mı? İçeriği nasıl?şeker filan var mı? Bugün bime Abdullah efendinin gelecekti. Almayı düşündüm.Sorayım önce dedim

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Sanırım sert olduğu için icemiyorsunuz türk kahvesini menengic ve Osmanlı kahvesini öneririm canım sekersizdir 

(872 puan) tarafından

Olabilir. Sağlık açısından içmek istiyorum her gün. Acaba aromalı mı denesem ama içeriğine baktım vazgeçtim. 

(508 puan) tarafından

Aromalı türk kahveleri sağlıklı değil canım zararlı  doğal değil çünkü bir sürü yapay tatlandırıcı aroma verici içerir ,ama güzel mi guzel bence ben içiyorum, sağlık açısından sorduğun için cevap verdim çok zararlılar 

sade türk kahvesi sağlıklı onuda icemiyormuşsun ,sütlü kahve yap sağlıklı olmasını istiyorsan süt ile içimi yumuşak olur belki icebilirsin o şekilde 

(872 puan) tarafından

Evet sağlıklı değiller. Süt tozu filan var içince. En iyisi saf olanı. Burdan bir arkadaş içine tarçın da katıyormuş. Öyle biraz daha iyi oluyor 

-Reklam-
+2 oy
(4,167 puan) tarafından

Aromalıların hepsini aldım. Portakallı çikolatalıya vuruldum diyebilirim. İkram ettiğim Herkes çok beğendi. Gelir gelmez bitiyor bim'de zaten. Türk kahvesini bende içemiyorum. 

(144 puan) tarafından

Bende çok seviyorum onu ya

(4,167 puan) tarafından

Yani evet çok lezzetli. Hafif ve anlamlı bence. 

+1 oy
(1,524 puan) tarafından

Bizim burda markette var bir tane çok seviyoruz onu türk kahvesini bende içemiyorum 

+1 oy
(9,079 puan) tarafından

ben sekersiz icemezdim . damlasakiz aramali ile icmeye alistim . giltrekahveyide cok sert icemem. onun da dippiresso aliyorum findikli vanilyali karamelli aromali olunc sekersiz ve sert kahve icilebiliyor. 

(872 puan) tarafından

Ben de çayı filan şekersiz içerim. 3 ü 1 arada filan da içemem. Baktım da aromalının içeriğine süt tozu filan var vazgeçtim

+1 oy
(1,706 puan) tarafından

Her gün sade en az 5 türk kahvesi içen ben.. asla aromalı içemiyorum hatta en son kafeinsiz mehmet efendi türk kahvesi denedim belki alisirim diye yok yani onu bile içemiyorum 

tarafından

Hahah bnde de yok yaa aromalı türk kahvesi hiç sevemedim

(872 puan) tarafından

Ben aromalıyı da türk kahvesini bozmadan sadrce aroma katılıyor diye düşünüyordum. Ama baktım içeriğine süt tozu filan var. Vazgeçtim. 

(231 puan) tarafından

Asıl kahvecisi kahvenin tadı gerçekten şekersiz içilince alınıyor

0 oy
(231 puan) tarafından

Ben de Hindistan cevizliyi aldım Evet türk kahvesi ile arasında çok fark var ben normalde sadece Türk kahvesi içerim tatlı bir aroması var kötü değil ara sıra içiyorum sütlü kahve içenler için şekerli kahve içenler için ideal ağzında hoş bir tat bırakıyor

0 oy
tarafından

Güzel oluyor dene bı. Ben seviyorum kahvenin çay her çeşitini.

0 oy
(339 puan) tarafından

Hepsini denedim ama favorim portakallı olan 😄çevreme de tavsiye ettim herkes beğendi şeker koymuyorum yaparken zaten kendi şekeri yeter 

0 oy
(9,746 puan) tarafından

Çilekli naneli falan olanı sevmedim ama portakal ve çikolatalı olan şahane 

0 oy
tarafından

Aromalı Türk kahvesinde yemenin kavunlu Türk kahvesinin üzerine tanımıyorum çok güzel bir aroması var

0 oy
(1,844 puan) tarafından

Türk kahvesi ile Osmanlı kahvesini karıştırırsan güzel oluyor aramalı olarak denemedim ama o türlü tadı yumuşuyor

0 oy
(25,953 puan) tarafından

Şekerli oluyor evet portakallı içtim ama sevmiyorum ben şekerli sade içerim

0 oy
(6,407 puan) tarafından

Ben aromalıları sevemedim canm ya . Çilekli portakallı hindistan cevizli vardı üçündende aldm ama yok benlik değil . İçinde şekeri var canm orta şekerli bir tadı var 

0 oy
tarafından

Portakallı çikolatalı denedim ama hiç benlik değil Türk kahvesi sade genelde de taze çektiririm istiyorsan Osmanlı dene o biraz daha iyi olur o da güzel oluyor

0 oy
(6,535 puan) tarafından

Katkılı oluyor diye almıyorum

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 282 göst.
1 Ocak 2023 Diğer kategorisinde clk38 (1,514 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 337 göst.
0 oy
8 cevap 223 göst.
25 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Aymiranin annesi (73 puan) tarafından soruldu