+2 oy
111 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6 puan) tarafından

Kürtaj oldum üstünden 4 ay geçti tekrardan hamile kalamadım kalmam için ne yapmalıyım.

4 Cevaplar

+3 oy
(6,041 puan) tarafından

Zaten ilk 3 ay rahim toparlansın diye korunman gerekmiyor mu? Kürtaj basit bir şey değil biraz vücuduna müsaade ver toparlanması için.

-Reklam-
+2 oy
(5,966 puan) tarafından

Bende dusuk sebebiyle kurtaj oldum. 3 ay bekledim. Hem rahim hem kendim toparlanmak icin. 3 aydan sonra denedim hamile kaldim. Suan 2 yasinda kucuk oglum. Bence acele etme. Yeterli zaman gecmis. Adetinde duzene girdiyse yumurtlama gunlerinde dene.

+1 oy
(2,495 puan) tarafından

Folık asit kullanmya başlayın sağlıklı beslenın eşiniz ve siz bolca sarımsak ve kabak çekirdeği yiyin  yumurtlama zamanı gelince gün aşırı değilde yumurtlama günü 2 kez aktif olun biz böyle yaptık kürtaj sonrası 6 ay müsade verdik 3 ay deneme ile hamıle kaldım 

+1 oy
(1,681 puan) tarafından

Yumurtlama günlerini takip edebilirsin ovulasyon testleriyle canım düzenli reglin varsa 11. Günden itibaren iki günde bi ilişkiye girebilirsin bende işe yaradı bunlar bide şeffaf akıntının olduğu günleri takip et o günleri değerlendir özellikle çok yoğun olduğu günler yumurtanın pik oldugu günler oluyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 213 göst.
0 oy
9 cevap 244 göst.
0 oy
3 cevap 161 göst.
15 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,062 soru

24,148,813 cevap

334,792 kullanıcı