Beta referans ağırlık 0, 10 diyor birde deger 23117 gebelik var mi
Ortalama 4-5 haftalık gebesin canım hayırlı olsun
Ciddi misin canim ya beklemiyordum.bebegim küçük daha ya
kiz 5 ten yukarisi gebelik zaten seninki 23 kusur bin daha ne belirtisi gidip bebegi gor yani😂
Hayırlısı olsun ne diyeyim
Hamilesin canım
Halen inanamıyorum şimdilik istemiyordum kızım daha küçük emziryorum
Olan olmuş canım
Hanımlar uyanık yok mu ya cok merak ettim
Hamilesin canim bunun icin uyanik olmaya gerek yok. :)))
Hayirli olsun
Sağol canım
Bebek baya görünür canım bu değerla kalp atışı bile duyulur 6 7 binlerdeyken kesede bebekte görünüyor senin baya yüksek kadın doğuma git direk görebilirsin bebeği
Yarın gideceğim insaAllah
Kalp atışını duyarsin korunmasında hamile kalınıyor
Haklısın canim ilk oğlumda sut korumuştu bunda eşimi uyarmama ragmen dinlemedi
3. Gebelik sanırım. Hayırlı olsun canım. Nasıl korunuyordunuz
Sağol canım evet 3. Geri çekilme ile emziryorum doye esim dikkat etmiyordu ilk oglumda sut korumuştu öyle zannetti uyarmama ragmen dinlemedi en son uyardım dikkat etmiceksen hap kullanacağım diye o da ist işten geçti
E sen korunmamışsın o zaman şaşılacak bi durum yok.
Hamilelik var canım baya da olmuş hatta beta değeri çok yüksek. Beklemiyordum demişsin korunurken mi oldu
Yani korunmaya çalışmış korunamamış onu anladık da nasıl korunamadın diye soramadım kırmamak için. Zaten emzirirken bebeği varken hamile kalmış herkesin korkulu rüyası birde ben üstüne gitmeyeyim dedim. Bende ilaç içiyorum ama regl tarihim geçti aklım çıkıyor hamile miyim yoksa ilaç düzensizlik mi yaptı diye
Ben burdaki arkadaşlara hep şunu söylüyorum, misal spiral var ama geri çekilme yapmıyorlar. Hap içiyorlar geri çekilme yapmıyorlar. Bu tür korunma yöntemlerine tek başına güvenip geri çekilme yapmamak cahil cesareti gibi geliyor bana.(kesinlikle çocuk istemeyenler için diyorum) hem hap içip hem geri çekilme yapılsa koruma artacak. Tüplerini bağlatan birisi belki geri çekilme yapmayabiilr ama onda bile gebe kalma ihtimali var :)
Sağolun hanımlar biliyorum geri çekilme koruma yöntemi degil hiç hazır değilim nasıl yapacağımı bilmiyorum dua edin lütfen
Geri çekilme bile değil emzirme bahanesiyle bile bile yapmış adam.
@-HoneySeptember- 5yıl boyunca ilaç içtim geri çekilme kullanmadım istenmeyen gebeliğim olmadı
Ben buradayım diyor adetaaaa hayırlı olsun
Sağol
Hamilesin, hayırlı olsun. Istemiyordum bebeğim küçük demişsin ama daha dikkatli korunsaydınız o zaman :)
Diyecek bir sözüm yok eşime guvenmistim guvenmememm gerekiyormuş
Kız baya yüksek git bebeği gör kalp atışını bile duyarsın hayrlı olsun canım
Yarına randevu aldım gideceğim insaAllah
Banada dua et canım bende bebeğim kalbî durdu karnımda bizde çok istiyoruz
Gittin mi kız
Rabb'im hayırlısıyla sizlere nasip etsin yarın gideceğim insaAllah
Amin canım inşallah
1,508,078 soru
24,614,590 cevap
364,260 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın