Kızlar alt kat komşumun tabağını oglum kırdı. Komşum yaşlı yanlız yaşıyan bir teyze biraz huysuz gibi herşeyden şikayet ediyor ne zaman karsilassak dün çocuklarin çok ses yaptılar yok pat diye birşey düştü ben korktum, küçük oğlum çok ağlıyor ağlatma bu kadar... bunun gibi hep şikayetleniyor. Tabağı da kırıldı çok canım sıkıldı şimdi ona evden kendi tabağımi götürsem bu senin olsun sende kalsın seninkini çocuk kırdı mi desem yoksa 6li tabak mi alsam.
Eski tabak vermek çok kabaca.
İhtiyacı varmış gibi.
Hediye alıp vermek en doğrusu
Kendinizden bir tabak verseniz onun takımı bozulmuş olur. Biraz saçma olur. Sizin 6lı almanız da gereksiz olur. Bence özür dileyip, yerine ne alabileceğinizi sorun. Servis tabağı, şekerlik su bardağı vs gibi.
Ay en korktuğum şey başkasının eşyasına zarar vermek çok geçmiş olsun
Bulabilirsiniz aynısını bulun bacım
Yada daha güzelini takım halinde alın verin
Belki o zaman hoşnut kalır
İnşallah
Aynısı basıma gelse 6lı alırdım ya ne verdiyse o yani takım şeklinde alıp verrdim .
Nezaketen 6li almak daha iyi
Tavagin düştü kirildi de nolacak sanki. Altılı tabak alabilirsin. Başını agritmak istemiyorsan
Porselen ise gitti kadının takımı. Aynısını bulmaya çalışın.
Aynisini bula bilirsen aynisi ala bilirsin.Bulamazsan guzel tek tabaklar oluyor ve ya fincan almak olur.Kendininkini verme amma
Hediye al tabiki
Doğru olan aynısını bulmak ya da set almak. Eski tabak vermek olmaz ayıp Bi kere
1,465,699 soru
24,019,956 cevap
328,181 kullanıcı