+2 oy
343 göst.
Diğer kategorisinde (242 puan) tarafından

Kızlar alt kat komşumun tabağını oglum kırdı. Komşum yaşlı yanlız yaşıyan bir teyze biraz huysuz gibi herşeyden şikayet ediyor ne zaman karsilassak dün çocuklarin çok ses yaptılar yok pat diye birşey düştü ben korktum, küçük oğlum çok ağlıyor ağlatma bu kadar... bunun gibi hep şikayetleniyor. Tabağı da kırıldı çok canım sıkıldı şimdi ona evden kendi tabağımi götürsem bu senin olsun sende kalsın seninkini çocuk kırdı mi desem yoksa 6li tabak mi alsam. 

11 Cevaplar

+3 oy
(1,956 puan) tarafından

Eski tabak vermek çok kabaca.

İhtiyacı varmış gibi.

Hediye alıp vermek en doğrusu 

-Reklam-
+2 oy
(3,082 puan) tarafından

Kendinizden bir tabak verseniz onun takımı bozulmuş olur. Biraz saçma olur. Sizin 6lı almanız da gereksiz olur. Bence özür dileyip, yerine ne alabileceğinizi sorun. Servis tabağı, şekerlik su bardağı vs gibi. 

+1 oy
(190 puan) tarafından

Ay en korktuğum şey başkasının eşyasına zarar vermek çok geçmiş olsun 

+1 oy
(3,943 puan) tarafından

Bulabilirsiniz aynısını bulun bacım 

Yada daha güzelini takım halinde alın verin

Belki o zaman hoşnut kalır 

İnşallah 

+1 oy
(1,697 puan) tarafından

Aynısı basıma gelse 6lı alırdım ya ne verdiyse o yani takım şeklinde alıp verrdim .

+1 oy
(4,541 puan) tarafından

Nezaketen 6li almak daha iyi

+1 oy
(1,255 puan) tarafından

Tavagin düştü kirildi de nolacak sanki. Altılı tabak alabilirsin.   Başını agritmak istemiyorsan 

0 oy
(64 puan) tarafından

Porselen ise gitti kadının takımı. Aynısını bulmaya çalışın. 

0 oy
(825 puan) tarafından

Aynisini bula bilirsen aynisi ala bilirsin.Bulamazsan guzel tek tabaklar oluyor ve ya fincan almak olur.Kendininkini verme amma

0 oy
(22,901 puan) tarafından

Hediye al tabiki 

0 oy
(14,756 puan) tarafından

Doğru olan aynısını bulmak ya da set almak. Eski tabak vermek olmaz ayıp Bi kere 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 151 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 339 göst.
+2 oy
3 cevap 158 göst.
12 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (449 puan) tarafından soruldu
+1 oy
53 cevap 2,078 göst.

Kategoriler

1,465,699 soru

24,019,956 cevap

328,181 kullanıcı

...