Ayyyy nasıl yoruldum cam silmeye korkuyorum ama son bir hafta kaldı doğuma kızlar siz kendiniz mi yaptınız nasıl yaptınız eğilip kalkmak çok zogggrrrr
arkadaşım bayram öncesi cam perde işine girdi de bayram sabahı bayramlaşma yerine kanamalı doğuma gitti.
yapma, değmez canının kıymetin bil. çok kirliyse birini çağır.
Canından önemli değil canim eşin yapsın çok yapmak istiyorsan ya da yok mu yardım edecek birileru
Dogum yaklaşinca icgudusel olarak temizlik yaparmışız canim biliyo muydun☺️ kuşlar nasil yeni yuva yapar o misal
Kiz birak cam silecem diye doguracan bosver dogumdan sonra yaparsin o daeksik kalsin
Yav ne camı bu kadar mı canınız değersizz bırak pis kalsın bırak koksun ev gıt yat uzan 1 depreme bakıyor herşey nasıl can havliyle kaçıyoruz o bal dök yala evden.
Kaynanam yapti iki hamileligimde de
Ben karnım burnumda yaptım kalın halılarımıda topladım kaldırdım dip köşe girdim akşamına kanamam oldu yapma bence
Allah razı olsun eşim yaptı son 1 buçuk ay kala evi taşıdım eşim güzelce sildi temizledi her yeri o yüzden benim rahat oldu
Ah ah yine kendi evin o kadar pis değildir. 39 haftalık taşınmak zorunda kaldım yanımda 2.5 yaşımda kızım da vardı. Tek başıma ne zordu. Ev kocaman merdivenli 180 m2. Zordu çok. Banyodaki fayanslari eğile eğile sildigimde karnima giren ağrıları unutmuyorum. Ama faydası oldu 😂 sonraki gün sancım başladı doğum yaptım
İnsan mecbur kalınca yapıyor maalesef canm benimde 32 haftadaym ve erken doğum riskim var mecbur yapıyorum sabahtandr uğraşıyorum yeni bitirdm
Evet bnde 36 haftalık hamileyim daha dün bitirdim maf oldum bı beşik kaldi kurulcak onuda sezeryan tarihim belli olsun öyle kuracağım inan çok ama çok yoruldum
Bu konuda dünyanın en rahat insanı benim sanırım doğuracağım şimdi sırası mı temizliğin diye elimi hiç bir işe sürmedim hem en büyük pişmanlığım bu hem de bugün olsa yine aynı düşünürüm:)
Kendini yipratacak isler yapma. Cam silmek uzanarak yapılacak bı iş. O işlere girme hiç. Yapacak başka birisi yoksa kalsın öyle. Ama ufak tefek işler yapabilirsin.
Değmez ver parayı temizlikçi gelsin
37+4 tepeden tırnağa temizledim evi eşim de vardı tabi . O evi süpürdü ağır isleri yaptı ben de sildim toz aldım cam sildim falan filan.
Ablam geldi yaptı ben zaten 34 haftadan sonra vucut gitmiyordu tabi siz gencsiniz ama dogumu tetiklersin
Ah canim birak temizligi yaa keske daha onceden 1 ay kala falan yapsaydin. Niye bu zaman biraktin ki bosever canininda dusunmuyosan bebisini dusun
Aman canım dikkat et yardım edecek kimse yokmu
Doğumun gelmiş neredeyse sildircek kimsen yok mu bence risk alma derim
Bende haftaya 36 haftalık olacaö. O zaman silmeyi düşünüyorum canım ama benim camlarım 4 tane ve camlarda parmaklık var yetişemediğim yerlere mop uzatacağım canımda önemli değil pisi gitsin yeter
1,475,545 soru
24,156,527 cevap
335,142 kullanıcı