+1 oy
290 göst.
Diğer kategorisinde (2,812 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar.

Umarım canı sıkılan tek ben değilimdir.televizyonumu bebem ele geçirdi.eşim ayrı takılıyor.bende buraya geldim.hadi anlatın hiç pot kırdığınız oldumu.büyük küçük farketmez.

Benim olmuştu öyle bi anım.

Görümcemlerin bir aile dostları var ,bizide tanıştırdı.neyse kadın yokkende,görümcem vaşladı anlatmaya şöyle şişmandı şöyle boğazlıydı diye.sonrq mide küçültme ameliyqtı olmuş.1 sene sadece serumla beslenmiş.

Birgünde beraber bize geldiler.bu arada kadının manken gibi fiziği var.hiç bişey yemiyor bende ısrar ettim yesin diye.yok dedi yiyemiyorum sonra fazla kaçırınca geri çıkartıyorum dedi

Bende tabi hemen mide ameliyatı olmuştun değilmi halamda oldu bişey yiyemezdi dedim.

Kadın dondu bir ara yok dedi kendim zayıfladım dedi.

Öyle sonradqn utanmıştım baya.

5 Cevaplar

+2 oy
(14,585 puan) tarafından

Hahahhh doğruyu söylemişsin neticede:)

Bizde gassal izliyoruz 

İlk doğuma gittim suni sancı baya surdu ebe tembihledi büyuk abdestın gelir gibi olunca söyle doğumhaneye alacağım 

Neyse başladı ağrı çoçuk geliyor unuttum ya büyük abdest kelimesini ya 

Rusçası geliyor ingilizcesi geliyor türkçe hatirlayamiyorum

O ağriyla bağırıyorum tüm ses s*çacakmiş gibi oluyoruuuuuuuuuuuum

(2,812 puan) tarafından

Hahahs😂😂😂

Keşke geliyor diye bağırsaydın 😂

(14,585 puan) tarafından

28 saat suni sanci türkçeyi unuttum😀

(5,234 puan) tarafından

😂😂😂😂😂

(5,281 puan) tarafından

Ama bu cok iyiyidi 😂😂

-Reklam-
+1 oy
(281 puan) tarafından

Halamlar bizdeydi tv seyrediyorduk aldatmakla ilgili bir dizi vardı gayri ihtiyari bu kadın aldatildigini bile bile nasıl böyle yaşıyor bu adamla gb bir cümle kurmuştum cümlem biter bitmez aklıma halamın aldatildigini herkesin bunu duyduğunu ama kocasını affettigini hatırladım. O cümleden sonra sessizlik olmuştu ama ben halama gıcık olduğum için iyi oldu bilerek yapmaya çalışsam yapamam dedim valla :D

0 oy
tarafından

Ay çok başıma geldi de niye gizliyolarlar oju anlamıyorum 

(2,812 puan) tarafından

Bilmiyorum.kendim olsam saklamam heryerde söylerim.

Kadın yok drğince mort oldum

0 oy
(496 puan) tarafından

Ameliyat olduğunu niye gizliyor ki bence utanman gereken birşey söylenmemişsin

(2,812 puan) tarafından

Kadının sakladığını bilsem sormam ama kadını öyle donmuş görünce utandım.

0 oy
(5,281 puan) tarafından

Ay en buyugu ben yapmisimdir heralde benim kaynim bizim dugunde bi kizla tanisiyo yani aileye ben girdim o kizda girdi kaynimla o kadar butun hissediyorum ki fatih kubra Kübra fatih yani bunlar nisanlandilar nisan atildi aradan kisa bi zaman gecti kaynim baskasiyla gorustu kizla tanistik ettik daha yeniyiz onunlada iste bize geldi 1 2 sefer disari ciktik falan derken kaynim esim o kiz ben variz bisey konusuyoduk busey anlattim kiza adini soyleyecegim kubra demeyim mi allahtan kisim soyledim de kimse duymadi anlamadi cok ayip olurdu bi sure ismini kullanmadim hatta o yuzden 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 917 göst.
16 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Gunes1997 (3,795 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Avokado (1,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 507 göst.
25 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Mrcbltt (418 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 696 göst.