+1 oy
259 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,358 puan) tarafından

Iki ön disimin arası bayaga çürüktü bugün cürügü temizleyip sanrm estetik dolgu yaptı çürükler bayaga gitmis bir kısmında azıcık kalmış benim anlamadigim disin arka tarafında dolgudaki sey var dilime takılıp duruyor normal mi bu durum bir de agrisi var bilen yazabilir mi kızlar devlette yaptrdm emin olamiyrm ya iyi mi yapti kötü mü

8 Cevaplar

+1 oy
(899 puan) tarafından

İki ön dişimde dolgu var dolgu olduğu belli olmuyor yaptıralı 11 yıl oldu ilk gün sızlama gibi ağrısı vardı ama kendi dişimden ayırt edilmiyor arka tarafında da dilime gelen çıkıntı yok

(1,358 puan) tarafından

Allah Allah bende niye var ya özelde mi yaptırdn canm.sen

(899 puan) tarafından

Devlette yaptırdım ama yaptırdığım dişçi işinde çok iyi hep tercih edilen biri

(9,058 puan) tarafından
+1

ya cilasini iyi aymamisdir yada fazlaligini guzel torpulememistir. gdio torpulettirip cilalatabilirsin iki dakikada oenen zimparamsi aletle yapar 

-Reklam-
+1 oy
(758 puan) tarafından

Ozel de muayneler ücretsiz islem yapılmadığı surece gidip muayne ol

+1 oy
tarafından

Başta bende ön dişim dolgu yaptırdım tuhaf geliyordu diğer dişlerim değiyordu ama zamanla alışıyorsun

(1,358 puan) tarafından

Arkasında fazlalık varmıydı peki

tarafından

Aynen arkasındaki fazlalık zaten canımı sıkıyordu dişim dilim çarpıyordu ama zamwnla oturdu geçiyo. Başta rahatsız edici oluyor ama geçiyo

(1,358 puan) tarafından

Peki agrı oluyor mu normal mi 

tarafından

Ağrı hatırlamıyom pek sanırsam bigün tek oldu geçti ya

+1 oy
(4,141 puan) tarafından

İşlemi bilmiyorum ama benimki de buna benzer durumda, yapılırken ağrısı çok oluyor mu canım bunu merak ettim 

+1 oy
(3,090 puan) tarafından

Alışık olmadığınız için rahatsız ediyor. Zamanla hiç farkına varmayacaksınız. Ağrı olayı da yeni olduğu içindir. 

0 oy
(14,376 puan) tarafından

O his geçer zamanla 

Bende devlette yaptırdum düştu klinikte yaptırdım ili sene oldu sorun yok 

(1,358 puan) tarafından

Hadi ya ne zaman sonra düstü 

(14,376 puan) tarafından

Uç ay fln

0 oy
(6,569 puan) tarafından

Geçen yıl bende arası hafifçe k vardı estetik dolgu   yaptırdım sızlama iki gün falan oldu bişey yiyemedim ama  doktorum sürekli sordu dilin degiyo mu diye  ona göre düzeltti bnm

(1,358 puan) tarafından

Devlette mi özelde mi yaptırdn peki sen

(6,569 puan) tarafından

Ben devlet hastanesi fakülte var oda devlet aslında ona yönlendirdi  doktor yaptı ama genelde stajyer olur bna doktor düştü payıma 

0 oy
(722 puan) tarafından

Git düzelttir çürük kalan yeri de söyle

(1,358 puan) tarafından

Ya özele gidecgm kanal.tedavi icin oraya düzelttirim olmadı ama yeniden islem mi yaparlar ki yoksa arkasını mi düzeltirler ya

(722 puan) tarafından

Düzeltme yapar benim de arkadan alt dişime değiyordu düzeltti

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 322 göst.
11 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisosumm (227 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 431 göst.
14 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 371 göst.

Kategoriler

1,465,971 soru

24,024,107 cevap

328,351 kullanıcı

...