Merhaba hanımlar çocuğumun işaret parmağında böyle kabarcıklar çıkmış yeni farkettim egzama mı yoksa başka bir hastalık mı başına gelen varmı
Benim kocada da oluyo o mevsim gecisinde oluyomjs saglik ocagi oyle dedi
Çok teşekkür ederim ben de kafama taktım bu saatte sağolun
Yok canim kucucuk benekler nolcak sanki icin rahat degilse bi saglik ocagina gotur onlar baksinlar
Sabahtan götüreyim bi kaşıntısı yok ama teşekkürler
Bendede bazı tqrım ilaçları bu şekilde alerji yapıyor.aşırı kaşınıyor.
Teşekkürler büyük ihtimal alerji dün pikniğe gitmiştik belki otlardan fln da olmuş olabilir
Sulu egzamaya benzettim bendede olmustu
Alerji gibi ama bilemedim canım
Başka yerinde yoksa mevsimsel bir şey olabilir
Güneşe çıkınca elimin üstünde cikiyo benim
Egzama değil canım güneşten olabilir
2 cocugumda da var bu durum o lokum parmaklar sicaktan terliyor ondan oluyor o sulu kabarciklar kasiniyor locoderm ve kasinti giderici bir krem sürüyoruz adini unuttum dr yazar kuruyup deri degistiriyor ellerinin ici
Benim yeni kızımın kolunda çıktı böyle doktor alerji dedi alerji ilacı ve kortizonlu krem kullanıyoruz 1 ay olucak daha yeni geçmeye başladı
Aynısı 1 aydır kızımda var bahar alerjisiymiş ota çimene çıkarken uzun giyinsin dedi kızıma memecon krem verdi birde alerji şurubu verdi şuan iyi biraz daha . Pikniğe gtmiştik ertesi gün kızımda böyle kabarcıklar çıktı bir süre ota çiçeğede dokunması yasak
Egzama çesiti canim doktora götür cok fena kasınır onlar yazik
Biz eskiden boya badana yaparken parmaklarım hep böyle olurdu. Galiba alerjik.
Oğlumu da elinin üstünde oldu aynı böyle, zamanla çoğaldı kaşınmaya başladı , egzama dedi götürdüğüm 3 doktor da , krem kullandık geçti şükür, ara ara noktalar oluyor ama geçiyor artık
Kızım şuan 18 Aylik 1.5 aylıktan beri ara ara böyle çıkar kaybolur kabuk atar çok da kaşınır. Nereye götürsem bir türlü kimse anlamadı çok kaşınıyor ayaklarında da çıkıyor aynı bunun gibi
1,462,840 soru
23,977,236 cevap
326,358 kullanıcı