+1 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde (1,228 puan) tarafından

Jandarma astsubay Nevşehir çıktı muhtemelen ilçesi çıkar özellikle ilçeleri hakkında lütfen bilgi verir misiniz oğlum iki buçuk olacak hastane kreş ulaşım mevsimi yaşam ve iş kosullari hakkında 

4 Cevaplar

+1 oy
(339 puan) tarafından

Nevşehir de 1 buçuk sene kaldım 2000 evlerdeydim ben merkezinde AVM dışında gezecek yerler yok ilcelerin de güzel yerler var küçük şehir olduğu için ilçeler merkeze çok yakın 15-20 dk sürüyor genelde.havasi da gündüz sıcak akşamları serin oluyor kışın da soğuk zaten.İnsanlari bana mesafeli gelmişti bilmiyorum belki bana öyle geldi.Benim de kziim 2 buçuk yaşında kreş filan vardı oyun grupları hastane özel hastane 2 tane sadece devlet hastanesi merkezde var ilçelerde de var tabi. İlçeler de kreş avanosta görmüştüm başka bilmiyorum görmedim öyle 

(1,228 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım merkez nasıl peki AVM park imkanlar vs 

(339 puan) tarafından

2 AVM var nissara ve forum güzel nissara daha büyük forum a göre. Park mesire alanı ben hiç görmedim mahalle parkına götürüyordum kızımı.Acikcasi Nevşehir de ilçeler turizm dışında bişey yok merkez de hayat akşam 8-9 dan sonra bitiyor dükkanlar magazalar kapanıyor ama ilçeleri hareketli yeme içme bence pahalı turistlik olduğu için.Ben Malatyalınin açıkçası kiyasim buraya göre oldu sen nerden gidiyorsun Nevşehir'e 

(1,228 puan) tarafından

Doğu görevi siirtten nevsehire mahrum bir yerdeyiz inşallah artık rahat ederiz 

-Reklam-
0 oy
(131 puan) tarafından

Hakkınızda hayırlısı olsun canım nevsehirkigim ben ilçe de oturuyorum hava şartları da yazları sıcak kışları soğuk baya soğuk hatta oluyor ulaşımda hiçbir sıkıntı olmaz heryer yakın ilçeler merkeze ben yarım saatlik mesafede oturuyom merkeze kreşde var anaokulda var insanlari başta soğuk gibi görünürler ama tanıdıkça samimi ve sıcakkanlı gelir öyle işte başka sormak istediğin bişey varsa sorabilirsiniz 

(1,228 puan) tarafından

Canim çok teşekkür ederim merkez nasıl yaşamak rahat mı park AVM çarşı vs ?

Bir de Ankara ile ayrıca Kayseri ile arası ne kadar sürüyor teşekkür ederim 

(131 puan) tarafından

Ankara üç dört  en fazla Kayseri bı saat merkezle 

Sen nerde yaşıyorsun yani çok büyük bı şehir değil ama gezilecek yerler çok

(1,228 puan) tarafından

Siirteyim işte nevsehire cikti

(131 puan) tarafından

Anladım canım hayırlısı haberdar et hangi ilçe olirsa mersk ettim:)

(1,228 puan) tarafından

Teşekkür ederim inşallah canım 

0 oy
(11,928 puan) tarafından

Nevşehir ilçesinde yaşıyorum hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz burda şükurler olsun. Istediğin herşeye rahatlıkla ulaşabilirsin her yere otobus dolmuş var. Iki tane büyük avm var merkezde forum ve nissara. Büyükşehirler kadar olmasa da herşey elimizin altında :)

(1,228 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim merkeze en uzak ilçesi ne kadar sürüyor 

(11,928 puan) tarafından

Yarım saat flndır Derinkuyu tarafları hatta o kadar bile sürmeyebilir :) Ürgüp fln 20dk

(1,228 puan) tarafından

Anladim teşekkür ederim 

0 oy
(125 puan) tarafından

Biz de merkezde oturuyoruz. Her yerde park olması çok güzel. Çarşısı küçük. Genelde kafamızı dağıtmak istiyorsak avanosa gidiyoruz biz. 10 dk uzaklıkta kalıyor. Piknik için de belirli mekanlarimiz var genelde yeşillik ve su seviyoruz eşim ve ben.

(1,228 puan) tarafından

Yeşillik ve su varsa ne güzel bende çok severim teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 217 göst.
0 oy
4 cevap 124 göst.
0 oy
1 cevap 67 göst.
+1 oy
3 cevap 280 göst.

Kategoriler