Kızlar benim burnum biraz büyük esimle bildim bileli resim çekmek istemiyorum kötü çıkıyorum benim eşimde resim çekilmeyi çok seven bir insan bir yere gidince hiç resim cekmiyoruz istemiyorum kötü çıkıyorum ***** falan gözüküyor çok utanıyorum hiç şimdiye kadar dille getirmedi ama ben kendimi kötü hissediyorum ve şal bille bağlarken istediğim gibi takamıyorum Yandan kötü duruyor diye günah olduğu için de orda duruyorum siz olsaydınız yaparmıydınız yoksa umrunuz da olmazmıydı eşimin yanında açık bille dollaşmak istemiyorum kötü duruyor diye
Sağlık bakanı keyfi sezaryen yerine keyfi burun ameliyatlarını yasaklamalı bence ✌🏻
Evet yasaklanmalı
Hiçte canını sıkma insan neyi veya neresini kafaya takarsa gözüne sadece o görünür yani batar umursama her türlü yandan yukardan aşağıdan resim çekin hiçte kasma kendini bacım insanları bu sosyal medya gaza getiriyor kaç tane shorts izlesem YouTube da dahil hepsi burun estetikli dişler yapılı dudak eş.eğin şeyi gibi afedersin 🤸🏻♀️🤣 yani kimisi resmen kendini çirkinleştirmek için yapıyor estetiksiz halleri daha güzel 🙃 eskiden güzel çirkin kavramı vardı şimdi estetikli estetiksiz kavramı var herkes birbirine benziyor tek tip imalattan halka 🤓
Ahirette rezil olacagima dünyada rezil olurum daha iyi senin tabirinle bunu dedim çünkü Rabbim asla kötü yaratmaz herşeyin bir sebebi imtihanı vardır .. şimdi düşün bu dediğimi insanlardan mi utanmak isterdin Allah'tan mi ??
Ne demek canım ben Rabbimin emrinden bahsettim buda benim kulluk gorevim asıl ben tşk ederim terslemedigin için çünkü normalde bu konularda insanlar çok inatlasiyor
İnatlaşacak birşey yok iyiliğimi düşündüğün için böyle yazdın günah olan birşeye nefsinle yaklaşmam gerektiğini söyledin bu da çok güzel birşey
Allah razı olsun canım kardeşim ❤️
Azıl Allah senden razı olsun .iyi günler
Hayırlı günler canım❤️
Benim burnum da uzun Karadeniz burnu 😁😁😁
Ama ben severim burnumu ailemden veya çevremden biri birşey sesimi rabbim özene bozene yaratmış der dalgaya vururum umurumda olmaz resimde sürekli çekilirim paylaşırım
Şuan devlette bile burnumu yaptırma şansım var ücretsiz istesem ama seviyorum
Bence kendini seversen burnunun çirkin olmadığını düşüneceksin sen kendini olduğun gibi sevip kabullenmezsen kimse de kabullenmez. Kendi içinde bu sorunu aştıktan sonra insanların seninle dış görünüşünle alakalı ne düşündüğünü umursamadığını fark edeceksin ki bence en önemlisi o. Fiziksel özelliğimdeki en büyük kusurum bence kilo yıllarca da hep sorun ettim ama sonra fark ettim şu an 15 kilo versem kendimi çok zayıf hissedeceğim ama öyle iken de kendimi çirkin ve kilolu hissediyordum aslında sorun tartidaki rakamdan benim görünüşümden çok algılamamla alakalı imiş sonradan bunu fark edip kendime güvenince her şey çok daha güzel oldu.
+ bacım sana ne güzel yazmışsın 🤩
esini bosver ne dicekki esin sen kendi. rahatsizsan yaptir tabiki. suan kntrol muayenemden geliyorum ben . ben kucuklukten beri takintliydim masada kalacagimi bilsem estetik olcam derdim estetik doktoru ile evlencem dersin sekiz on yaslarimdan beri. ise girdim ilk dort maasimla hemen burunumu estetik yaptirdim. sonra zamanla ucu dustu cöktu dokyoru iyi secmemistim . 12 sene 9nce. gecen ay tekrar ikinci ameliyati oldum. suan istedigime yakin odemli henuz burnum . valla yeterki param olsun goz rengim haric herbir santimetrekaremi estetik yapririem illaki ekleme cikarma duzelttirme illaki bir kusur bulabilirim yani kendimde 😂😅😅 ölmedikten sonra benim icin her aciya deger hic sorun degil bir on gun ne yemek ne uyumak ne nefes almak hicbirisi yok . kimik yapamiyorusn galan . benim bide ikinci olunca gogsumun altindan da kesilip kaburgamdan kilirdak alindi burnuma kondu ikinci ameliyatta. burnumu sekillendirmek icin. benim icin ölmedikten sinra her aciya deger.
Canım sana naçizane bir tavsiyem Lütfen yanlış anlama iyiliğin için söylüyorum çok fazla her acıya katlanırım her şeyimi değiştiririm diye bahsetme Allah korusun bazen konuştuklarımız bizim dua yerine geçebiliyor Allah korusun kötü bir kaza geçirebilirsin başına bir şey gelebilir Sonra bunları mecburi olarak yapmak zorunda insan kalabilir bazen de kendimde İlla kusur bulabilirim falan demek Allah a karsi şirk koşmus gibi olabilir
haklisin bu benim buyuk konusmak
en sevmedigim guyum agzizdan cikanlara dikkat etmek lazin biri uyardigi zaman farkina variyorum ama normalde bodoslama derim her konuda ole iste en sevmedigim huyumdur
Evet bende bazen biri söyleyince fark ediyorum yalnisimi rabbim herkeze saglik Mutluluk versin insallah
Eğer çok kafaya takip rahatsız oluyorsan sosyal yaşantını etkiliyorsa yaptır. Benim de burnum büyük ben rahatsız oluyorum umrumda değil de sağlık açısından da bir rahatsızlığım yok. Ama çok taksaydım yaptiriridim.
Benimkide buyuk irsi dededen gecme.Okulda okudugum zaman dalga gecerlerdi bende aglardim cok takardim.Simdi hic takmiyorum Allahim boyle yaratmis.Umrumda deyil simdi
Bende sevmiyorum yaş ilerledikçe batiyo günah diye düşünmüyorum ama nefes almamda skntı var ucu kancali nefesim i.etkiliyor gibime geluyor yüksek yastıkta yatiyorun anca
Ameliyat değilde ucuna dolgu yaptırabilirsin
Nasıl oluyor o
Burunla rezil mi olunuyor
Burnununla rezil olmazsın kız
Bende yaptırmak istiyorum ama cesaretim yok çok estetik mağduru var bu halini arar mi insan acaba diye düşünmeden edemiyorum. Yaptırmaya karar verirsende çok iyi arastirmani öneririm
Benim burnumda da hafif egrilik var ama ben dert etmiyorum. Sagligimla ilgili bi problemim yok suan sonucta. Nefes alisima engel oldugu vakit olurum ancak. Yani sirf yandan kotu cikiyosun diye de estetik olunmaz :)
1,494,010 soru
24,409,082 cevap
350,772 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın