+4 oy
428 göst.
Diğer kategorisinde (250 puan) tarafından

Hergun tek başınıza da olsanız kahve içiyor musunuz kızlar. Benim aklıma gelmiyor yanlizken zaten küçük oğlumu uyutunca yemek ve toparlama işini anca yapıyorum kendime öyle vakit ayirmiyorum hiç siz ne ara yapıyorsunuz?

29 Cevaplar

0 oy
(23,050 puan) tarafından

Kahveyi her gün içecek kadar sevmiyorum arada yapar içerim bazen eşimle bazen tek başıma iken 

-Reklam-
0 oy
(3,112 puan) tarafından

Vaktim olmuyor ama bazen bir boşluk oluşturuyorm ve içiyorum 

0 oy
(2,746 puan) tarafından

Kırk yıl icmesem aklıma gelmez

0 oy
(4,821 puan) tarafından

Ben sanirim yalnizliga cok alismisim biri gelecekse cay demliyorum misafire cok kisa ugramsdiysa kahve yapmiyorum zaten ama gunluk kahve icerim onceden keyfiydi gunun yorgunlugunu atmak icin dinlenirken keyif almak icin icerdim sonra ihtiyaca donustu kahvalti yapmadigimi icin ilk isim kahve okuyo 15 sene oldu hergun iciyorum sabah yani gun icinde de bazen iciyorum 1 garanti 2 supheli ama 3u icmem 

0 oy
(577 puan) tarafından

Kahve olmazsa olmazım kahve sigara olmazsa olmazım günde kaç ictigimi bende bilmiyorum mesela bugün şuana kadar 4 ictim

0 oy
(23,102 puan) tarafından

Evet tabiki en çok kendimle içiyorum o kahveyi

0 oy
(1,365 puan) tarafından

Haftada bir belki 10 gunde bir kahve  cay hergun 3 4 kere mutlaka iceeiz. 

0 oy
(3,008 puan) tarafından

Hergun mutlaka içerim en az 2 tane nescafeyi tek içerim Türk  kahvesi tek sarmıyor  fazla  söz konusu kahve ise her türlü  vakit bulup ayarlarım  kırmızı cizgimdir 

0 oy
(1,965 puan) tarafından

Sabah uyanınca ilk iş kahveyi makinaya koyarım elimi yüzümü yikayana kadar hazır olur güne direk kahve ile başlarım gün içindede ara ara içerim☕

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 191 göst.
0 oy
19 cevap 269 göst.
0 oy
5 cevap 196 göst.
0 oy
19 cevap 504 göst.
1 Mart 2021 Diğer kategorisinde Yagmurrr16 (65 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,311 soru