Selam kızlar🌸 eşimle dışarda veya misafirlikte menengiç içince çok hoşumuza gidiyor. Şekeroğlu diye bi marka aldım alakası yok çok kötü siz hangi marka alıyorsunuz. Eskiden evde kavurup ezerdim ama şu an hiç uğraşasım yok
Ossoyu beğeniyoruz biz esimle
Tişkürler görmüştüm sankii🌸Sütle mi yapıyorsun sade mi
Tahmis kahvecisi var Antep'te. Ordan almıştık. Beğendik. İnternetten de satış uapiyolardir belki. Bı dene
Bi bakim teşekkür ederim 🌸
Dışarıda bir kaç defa içtim ama hiç merak edip eve almadım hangisini alirsan bana da yaz bacım 😁😁
Söylerim canım lezzetli oluyor şansa gidip en kötüsünü almışım paketi güzeldi ama😂
Ay kaynima vermisler is yerinden 2 kutu birini de bize verdi nescafe usulu yapiliyo yaziyo ustunde Allah affetsin icemedik valla
Benimkinde de aynı yazıyorr bende erimez diye pişirdim yine de içemedik
Canım inanır mısın aynısını ben de yaşadım dışarıda içtik çok güzel çok hoşuma gitti hemen gittim marketten aldım getirdim eve yaptım hiçbir şekilde o tadı bulamadım eğer bulabilirsen bir zahmet bana da yaz ama sakın unutma olur mu ::))
Tamam postu kapatmiyim de burdan yazarım. Bende deniycem bi kaç kere sanırım.
Ben sevemedim menengiç kahvesini ya iyisine denk gelemedim bilemiyorum. Klasik Türk kahvesi daha çok hoşuma gidiyor.
Zaten adı kahve ama kahveyle bir benzerliği yok aslında. Bazı hazırların içeriği çok karışık lezzetini bozuyor zaten tadı acımsı karışınca daha kötü oluyor
Evet değişik birşey
Ben antebe gittiğimde baharatcilar carsisindam tazecik cektiriyorum enfes oluyor
Tamam canım Bana çok yaklaşıyosun bir günde adanaya gelin😅
AA sen adanadamisin kız 😂
Evett
Yine yakınmışız kız ikimiz de akdeniz'deyiz bakalım Antep'e gideceğim yarın oradan hatay'a maraş'a Mardin'e falan gitme planlarım var
Evett senin şehirlerin ortasındayım😂 oh ne güzel gez bol bol deşarj ol
Babaların aüaçlarından tazecik toplayıp getiriyorum 🤩
Oh ne güzel. Kurutup mu öğütüyorsun nasıl oluyor. Çıtır çıtır yemesi de çok güzel olur
Kurutup öğütüyoruz. Kuru yemesinde çok güzel yaş kende yemesi güzel oluyor.
Canım verdiğim tarife göre yap aynısı olur
Fincan başına süt koy su asla koyma
Her fincan başınada 3 tatlı kaşığı kahve koy kaynat aynı kahve gibi😋
Ay teşekkür ederim canım inşallah iyisini bulursam aklımda❤️
Elindekiylede yapabilirsin bi dene . Farkı oluyor baya
Hadi bi yapim bari zaten mutfaktayım içerim
Ozamn tek menengşç değildir kahve karışımlıdır. Tek menengiç aşırı güzel oluyor sade sütle bide bol bol katarsan kahveyi
Afiyet olsun canım
Sütlü menengiç kahvesi satılıyor pakette ben marketten alıyorum markasına hiç bakmıyorum yani farketmiyor güzel oluyor
Ben içeriğine bakmamıştım çok karışık menengiç tadı çok az geliyor
Hee o zaman dibek falan karıştırabilirler
Keyfe dibek çok seviyorum
Teşekkür ederim onu da deneyeceğim🌸
Teşekkür ederim 🌸 reflü falan mı var yoksa benim de ağrıtıyor hem de fazla içemiyorum çarpıntıdan
Bilmiyorum kı canım sadece turk kahvesi ıcınce agrı oluyor
Ben de mirvari kahvesi buldum onu içiyorum başkada kahve içemiyorum izmir tuğba kuruyemişden aldım
Severim farklı şeyleri teşekkür ederim 🌸
Bizim burda yemen kahvesi diye bı kafe var oranın kendi kahvesini aldık pekmez gibi muhteşemdi belki internet satışları vardır
Burda da var o dışarı çıkarsam denerimm tenkyu🌸
Ben eve hiç almadım ama kardeşimde osso marka vardı yaptı bir kaç gün önce tadı çok güzel di bir kaç çeşiti varmış sanırım
Shazell migrosta var mükk
Bunu da hiç duymamıştım teşekkürler 🌸
Adiyaman tarihi kahveci, tahmis güzel ikisi de
Teşekkür ederim 🌸
Ben a101 den almistim ama markasini hatırlamıyorum 4 gunde eşimle bitirmistik turk kahvesi gibi yapiliyordu benim aldığım kutusuda turk kahvesi gibiydi.
1,469,811 soru
24,077,600 cevap
331,026 kullanıcı