+3 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (9,671 puan) tarafından

image

Evet kizlar balkon sezonu açıldı hava mis gibi sizler napıyorsunuz bakalım 

9 Cevaplar

+2 oy
(2,822 puan) tarafından

Valla buralarda yağmur var pek.mis havası yok ev içinde kahveye devam 😄

image

(9,671 puan) tarafından

Sanada afiyet olsun  ablacım buranın geneli öyle yazmış da doğuda hava sıcak şuan batı soğuk galiba bugün 

-Reklam-
+2 oy
(1,472 puan) tarafından

image

Oyuncaklar ayiklancak etrafı topluyorum 

Bayram temizliğine girdim.istan ul fırtına kopuyor sanki 

Diğer işleri yapıyorum bunu oğlanı uyuttuktan sonra sakin kafaylamj yapsam diye düşünüyorum 

Afiyet olsunn 

(9,671 puan) tarafından

Afiyet olsun canım acelesi yok daha var bayrama yavaş yavaş yaparsın ben dün bitirdim valla rahatım 

+1 oy
(7,492 puan) tarafından

Ohhh afiyet olsun ♥️♥️ bizim burda hava yağmurlu hiç bir şey yapasım yok enerjim de yok 😂

(9,671 puan) tarafından

Otur ya boşver ahah 😃😅

(7,492 puan) tarafından

Öyle yapıyorum bende hiç merak etme 😄bu aralar yaptığım başka bir şey yok iyice hantallaştım 

+1 oy
(1,741 puan) tarafından

Benim bebem hasta oldu ateşi var. Yıkadım ateş düşürücü verdim biraz rahatladı uyuttum bakalım inşallah hafif atlatırız havalar tam hasta olmalık çocuklar hasta olmasın lütfen 🙏

(9,671 puan) tarafından

Evet ya hasta olmasınlar rabbim şifa versin inşallah 🌹 

+1 oy
(2,604 puan) tarafından

Afiyet olsuuun

Anlık olarak kızımı uyutuyorum o esnada 313 Kevser süremi okudum mühürledim duamla gönderdim Rabbime bir muradım için 🤲🏻 yarın belli olacak inşallah günlerdir duadayım aylar öncesinden bile böyle bir fırsat çıksın önümüze diye dua etmiştim şimdi çıktı ve hayırla afiyetle olsun diye dualarımla zikirlerimle müracaat ediyorum Rabbime günlerdir. 

Kızım dalınca yatırıp sarma sarmaya geçeceğim 💖

(4,589 puan) tarafından

Duamdasin cicegim 

(9,671 puan) tarafından

Rabbim hayırlısıyla kabul etsin inşallah 🌹 

(2,604 puan) tarafından

Merveee Allah razı olsun bitanem 💝

(2,604 puan) tarafından

Amiiinn @BETIGUL 💖 Allah razı olsun 

+1 oy
(18,398 puan) tarafından

Afiyet olsun canım. Yemeğimj erken yaptım eşim işe gidecek diye. Az önce oturduk yedik. Bulaşıkları toplayıp içeriyi süpürecem.

(9,671 puan) tarafından

Kolay gelsin canım 💕 

+1 oy
tarafından

Afiyet şifa olsun hava kapalı bir tuhaf burda 😏 evde kızımla takıliyoruz etkinlik yapıyoruz 🙃

(9,671 puan) tarafından

İyi eğlenceler ablacım bizde hafif esiyor ama hava çok güzel 

0 oy
(4,589 puan) tarafından

Ay ne balkonu cicegim saganak yağış bekleniyomus disarda firtina var yollarda asfalt yok oylece kum ucuyo goz gozu gormuyo burda gerci hava guzel olsa nolcak bi balkonum var sirat koprusu gibi kildan ince kilictan keskin resmen 2 fayans sigmamis yan yana ama up uzun mutahite selam olsun burdan bi camasir sermeye iyi oluyo toplu yikayinca ipi uzun ya gerci bunu bulamayanda var elhamdulillah diyelim dekorasyonuna bayildim gule gule otur keyfini cikar gülüm  

E bizde kocam beyle limoniyiz yine sabah cocugun kahvaltisini yaptirdim dunden yataga isemisti onlari yikamistim onlari topladim tsm balkona su dokcem kalkti cocugu trasa goturdu onlar gelesiye sagi solu topladim pirinc islattim cocugu yika pilavi pisir bu saat oldu simdi geri yattilar babsli ogullu koyun koyuna yatiyolar beni de yer yaragina attilar gerci uyumucam doneri kavurcam namaz kilmadim daha isim var oyle iste 

(9,671 puan) tarafından

Balkon olunca güzel oluyor yaa sanada kolay gelsin canım ev batar tozdan 

Afiyet olsun 🌺 

0 oy
(2,967 puan) tarafından

Afiyet olsun burda bugün hava yağmurlu  ztn balkonumda da yok 🤷‍♀️😂  oğlanı uyutunca  icicem  bnde kahve   sular yoktu bulaşıkları yıkadım 

(9,671 puan) tarafından

Sular hâlâ kesiliyor mu sizde 

(2,967 puan) tarafından

Evet ya çalışmalar bitmedi ki  bakam ne zmana kadar surecek

(9,671 puan) tarafından

Bizde kesinti çoktan bitti ama içme suyu olarak yeni iki üç gündür kullanıyoruz 

İlgili sorular

+4 oy
12 cevap 361 göst.
13 Haziran 2025 Diğer kategorisinde BETIGUL (9,671 puan) tarafından soruldu
+5 oy
13 cevap 371 göst.
19 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde BETIGUL (9,671 puan) tarafından soruldu
+5 oy
11 cevap 615 göst.
7 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde BETIGUL (9,671 puan) tarafından soruldu
+5 oy
13 cevap 382 göst.