+1 oy
224 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (4,303 puan) tarafından

image

image

image

hangi klozet aparatı almalıyım? lazımlık istemiyorum. zaten banyom küçük. 

7 Cevaplar

0 oy
(908 puan) tarafından

Ben ikili seti aldım bugün geldi kızım çok sevdi 

(4,303 puan) tarafından

fotoğraftan güzel duruyor. ama mindersiz gibi o rahatsız etti mi kızını? illa mindere gerek yoktur herhalde 

(908 puan) tarafından

Rahat etti canım tutma yerleri kolaylık oldu ve basamak çok rahat 18 aylık kızım da çok sevdi ellerini yıkıyor kendisi 

-Reklam-
0 oy
(420 puan) tarafından

3.numaradaki aparatı kullaniyor altına da 1. Resimdeki basamaktan aldım öyle kullaniyor

(4,303 puan) tarafından

3 numaradakinden aldım ama benim aldığımın tutacağı yokmuş, alırken de hiç farketmedim. tutacak önemli mi? çocuğun işine yarar mı ona göre tutacaklı alayım

(420 puan) tarafından

Yani bence gerek yok çokta rahat kullanıyor oğlum etrafımdaki herkeste 3.yu kullanıyor hiç tutacakli kullanana denk gelmedim henüz 

(4,303 puan) tarafından

o zaman ekstra almama gerek yok

0 oy
(4,907 puan) tarafından

Bizimki 3.ye benziyor. Oldukça pratik, klozetin yanına yapışkanlı havlu askılarından koydum, oraya takıyorum işi bitince temizleyip. Merdivenli olanlar bence sıkıntı, her kullandığınızda topla, aç yapmak zor. İlki de minderli olmadığı için çok sert ve rahatsız oluyor bence çocuklar için. 

(4,303 puan) tarafından

ben işte ilk başta tutma yerşne dikkat etmemiiim, tutma yeri olmayan almışım. işte alsam mı tutma yeri olandan diye düşünüyorum bu yüzden 

(4,907 puan) tarafından

Başta bence gerekli tutma aparatı, çünkü çocuk ıkınırken vs destek ihtiyacı duyuyor, en azından bizimki öyle, sen bir böyle dene olmazsa onu da alırsın. Ama geri iade şansı varsa direk tutmalı olanı al derim. 

(4,907 puan) tarafından

Bu arada tabure gibi basamağı yoksa ondan da al, çocuklar öğrenirken ilkten ayağını da desteklemek gerekebiliyor, bir de kendisi de zamanla çıkıp inebilsin diye. 

(4,303 puan) tarafından

tabure var evde. zaten uygun tuvalet pozisyonu işin de şart. 

valla 3-5 ay olmuştur alalı görünce alayım demiştim 😅

(4,907 puan) tarafından

E o zaman bir dene bakalım, baktın ki ihtiyaç duyuyor zaten hemen geliyor ürünler artık. Fazladan alma şimdi. 

0 oy
(6,596 puan) tarafından

İlk resimdeki güzel bende oturak ve tabure almıştım kolay alışmıştı 

(4,303 puan) tarafından

basamağı var evde de oturağı karar veremedim bir türlü 

(6,596 puan) tarafından

Basamak varsa evde set halinde almaya gerek yok sadece oturarak alsan yeter o zaman

0 oy
(4,832 puan) tarafından

Alttakinden aldim 1 senedir ara ara oturtup korkusunu kırmıştım direk klozete alissin ilerde aparati da atarim klozetle devam eder dedim ama benim oglum simdiden sadece klozete oturuyo hic bi aparak lazimlik istemiyo😂

(4,303 puan) tarafından

ay ne güzel bizim bırakma da kolay olur inşallah 

(4,832 puan) tarafından

Bi de bana sor yapacagi yeri seciyo ama inadina isiyo gun icinde ayaktayken tuvalete gitmek istemiyo tutuyo tutuyo en son biraz kacirinca gelip soyluyo yanlislikla kacirdim diye 2 gundur de oglen uykusunda yataga yapiyo uyutmadan mutlaka tutuyorum tuvalete normalde istemiyodu dun bi isemis benim yatagin uzerinde uyumustu yun yorgani gecmis 2 kat carsafi gecmis yumusak alezler varya kalin yorgan gibi ondan vardi onu da gecmis dosegin kendine kadar ulasmis yatagi sildim cami actim kurusun diye alez makinaya sigmiyo dusakabinde tepine tepine yikadim suyunu sikamadim sepetle birlikte surukleye surukleye valkona zor attim demire atsam asagiya acayip akiyodu camasir teline atayim dedim tel kapaniverdi duzelteyim derken yanlis yere bastim kirdim yorgani yine oyle yikadim camasirlari nevresimleri komple yikadim bi dunya ugrastirdi bugun yine aynisini yapti uykuda da degil ha uyanikken yapiyo 

0 oy
(3,280 puan) tarafından

Hem taburesi olandan, hemde basamaklı olandan var bizde (birebir aynı değiller ama). Üstekinin minderi olsa daha iyi olur. Hem rahat oluyor, hem kışın çok soğuk olmaz. Basamaklı model çok iyi aslında ama her seferinde tak çıkar, kenara koy daha çok uğraştırıyor. Bizde 2 tuvalet olduğu için basamaklı olanı alt kat tuvaletine koydum. Hiç kaldırmıyorum. 

(4,303 puan) tarafından

minder olda bana da daha iyi olur gibi geldi

(3,280 puan) tarafından

Minderde desenler de olduğu için daha çok hoşlarına gidiyor. Silinebilir oluyorlar zaten. 

0 oy
(2,611 puan) tarafından

İlk görseldekini aldık daha üç beş gün önce. Gayet güzel. Tabi kızım tuvaletini yapmıyor orası ayrı 😂

(4,303 puan) tarafından

çok güzel görünüyor ama mindersiz ya oturur mu onda rahat? 

(2,611 puan) tarafından

Oturuyo ya

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 76 göst.
0 oy
2 cevap 124 göst.
+1 oy
4 cevap 109 göst.
0 oy
1 cevap 161 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde aycan123 (16 puan) tarafından soruldu